Şimdi Ara

Jetta Mı Focus mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
10.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • leon için çöp tabiri yapıp ardından jetta seçeneği düşünmek nasıl bir mantıktır anlamadım hemde 2.0 passat'tan sonra.. mondeo, insignia filan bakın bence...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Focus Jetta'dan daha oturaklı bir araç ancak ne istediğiniz de önemli.
    Üstelik baktığınız modeller için konuşacak olursak Focus'un kasası daha güncel.
    Hem daha düşük kmlerde hemde daha güncel bir kasa olduğu için Focus bir adım daha önde.
    Focus'un elinin en zayıf olduğu nokta ise yaşam alanı.
    Eğer 3 4 kişi seyahat eden bir aile iseniz arkada oturanlar için konforlu bir yolculuk sunmuyor ne yazık ki.
    Eğer yaşam alanı önemliyse Jetta değilse geri kalan her şey için Focus.

• Bu focus neymiş bi ben göremedim hünerlerini genel olarak vw ni çokta seven biri değilim ama focus jetta dan iyi diyenler özellikle yol tutuşa iyi diyenler heralde hiç jetta kullanmamışlardır diyorum çünkü yol tutuşta jetta focus u her türlü tokatlar konfor desen ferahlık desen öylesine son çıkan focus u test ettim tek güzel tarafı vites geçişleri vw geçeceği tek alanda bence otomatik şanzıman birde mondeo farklı bi araba deseniz passat mı mondeo mu tartışılır ama jetta focus u her türlü tokatlar tabi derseniz ki jettada dizel çıkmıyor devamı vs. Bişe diyemem.

Hatta forumda biri bi gün dedi ki focus ınsignia dan daha güzel yol tutuyor tamamen fan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabii ki focus hocam adaletsiz bir karşılaştırma olmuş

c sedan deyince focus , astra. gerisi yalan

• yok artık saçmalamış tamamen. insignia kullananlar bilir non-premium d segmentinde rakipsiz bir yol tutuşu var.

c sınıfında ise

astra focus mazda 3 en iyileri

• Jetta'nın malzeme kalitesi Leon'un içinden geçer. Bu foruma bakarsan Mazda tavsiye ederler.

Focus oturaklı araç ama sürüş ruhu sıfır konforu Jetta'ya göre çok düşük. Dizel olacaksa kesinlikle Jetta.

• Jetta ile leon malzeme kaliteleri arasında aman aman bir fark yok, leon'a çöp deyip de jetta düşünmeniz biraz ilginç olmuş.

Jetta iç mekan hacmi, bagaj, konfor ve izolasyon konularında o paraya alacağınız muadili focuslardan daha üstün bir araç. Bunun lamı cimi yok, ikisi de birbirinini içinden falan geçemez, kahve ağzıyla araba kıyaslayanlara aldanmayın. Focusun arkası dar, içi karanlık, b+ gibi bir iç hacmi var, bagajı eh, onun üstünlüğü sportif sürüşe uygun olması, motoru ve malzeme kalitesinin bazı yerlerde jettadan iyi olması. Aile iseniz jetta daha doğru olur.

Benim size tavsiyem octavia elegance dizel otm
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-ilk-sahibinden-2014-dizel-otomatik-octavia-533054335/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-skoda-oktavia-cr-1.6-tdi-hatasiz-boyasiz-tramersiz-518987285/detay

ve leon düşünürken hatchback de işinizi göreceğini düşündüğümden 308 dizel otm olur, arka koltuklarının dar olması dışında harika bir araçtır.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2015-model-peugeot-308-1.6-bluehdi-allure-456862525/detay

308 muadili, piyasasının biraz daha vasat olmasından dolayı çok temiz ve modelli c4 dizel otm alınabilir
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2016-blu-e-hdi-tam-otomatik-yeni-tip-vites-10.800-km-boyasiz-527370736/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-hatasiz-boyasiz-2017-otomatik-c4-12.350-km-532788436/detay

Ayrıca her ne kadar kalitesi bu araçlar kadar olması da 1.6 multijet ve dct avantajı ve bu paraya sıfır km araca yakın olması sebebiyle şöyle egea sedan da düşünülebilir açıkcası. Sonuçta 3bin kmde araba almak var 60bin kmde almak var, fark az değil. Ayrıca 1.6 multijet gayet kuvvetli bir motor.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sifir-kokusu-ustunde-tertemiz-egea-523751149/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-fiat-egea-1.6-dizel-dct-otomatik-urban-419928972/detay

• Jetta bundan sonra sadece Kuzey Amerika ve Çin'de satılacak yani Avrupaya ve bize gelmeyecek. 2.eli zayıflayabilir sizin için önemliyse. aklınızda bulunsun diye yazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Jetta'nın malzeme kalitesi Leon'un içinden geçer. Bu foruma bakarsan Mazda tavsiye ederler.

Focus oturaklı araç ama sürüş ruhu sıfır konforu Jetta'ya göre çok düşük. Dizel olacaksa kesinlikle Jetta.

Eski şirket aracı focus yeni kasa

Biraderln arabası jetta 1.2 highline

Bu yoruma sonuna kadar katılıyorum...

Jettanın yanında focus araba bile değil... içinde bunalırsın

• Jettanin tipi biraz daha iyi sanki. Bende 2012 1.2 TSI Jetta vardı. Yol sesini 2015 golf den sonra baya alıyor gibi geldi. İç mekan kalitesinde golf jettanin içinden geçer baya farklı kalite olarak. Focus surmedim ama yol sesini ve rüzgar sesini daha az aliyordur kesin. Ama DSG rahatlığı jettayi öne çıkarıyor tabi elinizde kalma olayı da var. Zor seçim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Jetta'nın malzeme kalitesi Leon'un içinden geçer. Bu foruma bakarsan Mazda tavsiye ederler.

Focus'a sürüş ruhu 0 dedi

• quote:

baksan otomobil otoritesi sanki, mazda kullandında konuşursun, yol tutuş konusunda nasıl böyle konuşuyorsunuz

• murat425 kullanıcısına yanıt
    Focus sürmeden yol sesini ve rüzgâr sesini kesin jetta dan daha az aldığını nasıl anladınız bizede öğretir misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePassenger -- 7 Mart 2018; 18:14:56 >
  • Arka yaşam alanı, bagaj hacmi ve kullanışlılığı hariç her açıdan Focus.

• Arkadaşım ben Ford Focus Titanium 1.0 125ps Otomatik modelini incelemeni tavsiye ederim.Ben yıllarca Volkswagen ve gurubunun araçlarını kullandım, eşimin ısrarı üzerine bu aracı aldım ve beklentimin çok üzerinde bir kalite hissi yaşıyorum. Virajara giriş, yol tutuş, kaporta ve sac sağlamlığı, motor teknolojisi ve otomatik şanzıman kalitesi çok çok iyi. Ford markasının lokomotif aracı, bu gün satıcam de sabaha gider. Bu benim 7. arabam ve şikette çok farklı araballar kullanıyorum. tavsiye ederim.Yakıt tüketimi 6.4 ile 7.8 arası geziyor.Ses yalıtımı çok iyi. Bulabilirsen 1.0 Ecoboost al derim, Üst üste Ulusar arası yılın motoru seçildi. İnternete ecoboost yaz fordun sitesinde zaten anlatıyor. Hayırlısı olsun
  • quote:

• Yol tutuş diyorsanız makyajlı Jetta TDI larda bağımsız süspansiyona sahip yani Focustan geri kalır yanı yok, ayrıca yalıtım olarak Jetta daha iyi, direksiyon tepkilerinde Focus daha iyi, otomatik şanzuman derseniz DSG ve Powershift te ikisininde arıza çıkarma olasılığı var, geçişler DSG daha hızlı. Yakıt olarak dizelde ikiside hemen hemen aynı yakıyor. İkiside sağlam arabadır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.