Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: stoch95 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.154
Cevap
142
Favori
935.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Manisa celal bayar üniverstesinde olan varmı doçent doktor var

• Arkadaşlar ameliyat düşünüyorum. Harun çöloglundan fiyat aldım 50k. Bu işi gerçekten tek seferde ve sorunsuz halletmek istiyorum. Ama onun hakkında olumsuz yorumlarda var. Reklamsız ve gerçek kullanıcı deneyimi olarak tavsiye edebileceğiniz doktorlar var mı? Ameliyat olup 1 hafta içinde işe gitmem gerek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sneijder101010 kullanıcısına yanıt

Ameliyat öncesi ve sonrası güncelleyeceğim fotoları atacağım buradan

( Şuan hem kalori hesaplı diyetteyim hemde iyileşme sürecindeyim )

10-15 yıl spor yaptım düzenli, depremden sonra düzenli olmasada ara ara yaptım diyet olmadığı için iyice yağlandım masa başı işte, ama göğüs hep çalıştım 100kg bench press atacak seviyedeydim ama göğüs yağları gitmedi şekillendi yine çıkıntı kaldı

ameliyata giriş kilom 93 boy 177 yaş 32

Ameliyat öncesi

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI

ameliyattan 4 gün sonra ( ilk foto ilk duşuma girmeden tamponlu)

ameliyattan 14 gün sonra ( güncel kilom 90.4kg) ( diyet yapacak arkadaşlar boşa diyetisyene felan gitmeyin benim gibi spor geçmişi beslenme kalori vb bilgisi olan adam hassas terazisini alır yazıo uygulamasını kurar gram gram her yiyeceği yağı tartar hedef kilo belirler o kalori söyler zaten ona göre uyumlu yer istediği kadar zor olsun en zoru ameliyata karar verip olmak ideal kiloya gelene kadar önünde ister su böreği ister mantı ister kuzu çevirme yesinler senin porsiyonun kalorin belli üstüne çıkamazsın )

16.gün

Bantlar alım sonrası (bi simetri sorunu var solda bildiğin deri katlanması var hocaya yüzyüze muayeneye gittim, a bu niye oldu tarzı söyledi 1. Aydan sonra masaja başlanacak felan dedi 6. Aydan sonra bakalım dedim bi daha operasyon olma ihtimali olabilirmiş deriden dolayı ( bu arada özel ve dünya para veriyoruz ama adamlar çok yoğun 2-3 dk yüz yüze gördü ameliyat öncesi 2-3 dk bukadar,okadar yoğun Bi insan uğruyor ki ben muayeneye gittiğimde 10 kişi vardı o saate sadece nişantaşında) bence başarılı görünmüyor operasyon sağ sol eşit yapmak onların işi titizlikle yapmasıyla ilgili bize ne dedilerse yaptım korseler olsun düz yatmak olsun ağırlık kaldırmamak duş süreleri vb ee bu sol alt böyle buruşuk olduysa telafisini onlar düzeltmek bakalım süreç sonu 6 ayda nereye gidecek bu iş

* Ha her türlü kıyafet üstü sorunsuz düz bi görüntü var ama sağ daha şiş sola göre ve sol daha buruşuk alttan çökme var çıplak sorun. ( güncel kilom 89.6

20.gün

Sağ taraf daha şiş umarım ödemdir yağ bi yerde az bi yerde daha fazla değildir diye umut ediyorum sol göğüs altı çöküntüyü napacaz bilmiyorum 6 ay bekleyelim görelim dedi estetik doktor diye gittik bakalım umarım simetrik bir görüntü çıkar olmazsa umarım telafi ederler kendi el becerileri çünkü...

43.gün

Korseyi çıkaralı 13 gün oldu. Asistanımız korse bıraktıktan sonra ödem olacağını söyledi şuan sağ göğüs sola göre daha şiş. Şuan için memnun olmadığımı söyleyebiliyorum çünkü sol tarafta ya fazla doku aldı altındaki çökme gibi olan yer bandaj çıkmasından beri var ve geçecek gibi değil 6 ay bekle denildi bana bekliyorum ödemler gitsin netleşsin anlaşılır kıyafetli her türlü düz görünüyor sorun yok ama “PLASTİK VE ESTETİK CERRAHI “ ünvânı olan ve bu iş için para alan bir doktor sağ ve sol simetrisi sağlayamıyorsa bunu her türlü telafi etmekle mükellef plastik okay ameliyat yaptı ve sağ çıktık yaşıyoruz estetik nerede ? Ben şuan için göremiyorum . Ameliyat öncesi simetrik olması gerektiğini söyledim umarım olası yeni bir operasyon gerekli lafı sonrası benden para istenmez hatta yaklaşımlarını merak ediyorum üzgünler mi vb , şimdilik erken her türlü eski haline göre iyi kıyafette meme sırıtmıyor

Masaj tabancası aldım ödem için günde 5er dk uyguluyorum sağ ve sol ayrı ayrı bakalım göreceğiz sonucunu bilgilendirmeye devam edeceğim .

**Bu arada atletli foto da atayım çıplak sadece karar verdirmesin sizlere ,

43. Günden

Ameliyattan sonra 4 ay 1 hafta sonra güncelleme

Kilom 87 yağ oranım azalıyor kas kütlesi artıyor

*görselden az çok memnunum ama sağ sol eşit almamış doktor ameliyat sonrası bez korse çıktığı gün söylemiştim solda çukurluk vardı ben daha profesyonel ve estetik bir iş beklerdim açıkçası özelin tek Avantajı bence ameliyat öncesi ve sonrası konforu yoksa özenli titiz estetik bir görüntüye sahip olduğum söylenemez ve düzenli spor yapıyorum full budy haftada 2-3 kere taktir sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsavas02 -- 1 Ekim 2024; 21:58:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sneijder101010 kullanıcısına yanıt

Oralardan yağ çektiler hocam meme ucu altı da banttan dolayı katlı , yağ lipo ile alındı meme dokusu içten parçalandı meme ucundan diye biliyorum , hocayla ameliyattan 1 saat önce ilk kez yüz yüze görüştük çizgisini çizdi kendi girdi ameliyata lüks bir hastanede akşamına taburcu oldum iyileşme süreci cidden yorucu meşakkatli sıcakta daha da yorucu benim ilk haftam allahtan serindi baya )

• Eagle0 kullanıcısına yanıt

Hocam alttaki çöküntü zamanla düzeldi mi ek bir operasyon yaptırdın mı?

• eilieili E kullanıcısına yanıt

Hocam selam sizin derideki büzüşme zamanla geçti mi acaba benim 20. Gün son eklediğim fotoda ki durumda, siz 5yıl önce olmuşsunuz nasıl durumda şuan?

• Herkese merhabalar bende jinekomasti ameliyatı olmayı düşünüyorum

Adanada özel bir yer ile konuştum ameliyata uygusun ancak ilerde alabileceğin 5-10 kiloda bile jinekomasti tekrarlar dedi bana

Ameliyatı olanlar veya araştıranların doktorları da aynı kilolarda tekrarlar dedi mi acaba yardımcı olabilir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: İsmail112233

Herkese merhabalar bende jinekomasti ameliyatı olmayı düşünüyorum

Adanada özel bir yer ile konuştum ameliyata uygusun ancak ilerde alabileceğin 5-10 kiloda bile jinekomasti tekrarlar dedi bana

Ameliyatı olanlar veya araştıranların doktorları da aynı kilolarda tekrarlar dedi mi acaba yardımcı olabilir misiniz
    Yani bukadar az kilolarda bile tekrarlama olasılığı var mıdır

• Arkadaşlar bu meme ucundaki sertlikler tam olarak ne zaman geçiyor?

• İsmail112233 İ kullanıcısına yanıt

Meme dokunun tamamı alınırsa tekrarlama ihtimali çok çok düşük diye biliyorum, sadece lipo yapılıp yağ alınırsa kiloyla beraber tekrar o bölge yağlanabilir

•  JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI

Bu ameliyat olmadan önce şimdiki halimden daha düşük kiloda olduğum zamandan bir fotoğraf.

Bu da şimdiki durum, hep siyah giymeme rağmen göğüslerim aşırı rahatsız ediyordu şimdi tek sorunum göbeğim. Yaz bitimi ameliyat olun kurtulun arkadaşlar.

• Moon_kut kullanıcısına yanıt
    Hangi doktorda ameliyat oldunuz acaba ve iz çöküntü falan kaldı mı

• mrsavas02 kullanıcısına yanıt

Hocam çok geçmiş olsun. Nasılsınız? Benimde ameliyatımın 20. günü şuan. Sağ taraf biraz daha şişik sol tarafa göre. Hocayla görüştüğümde, ödem olduğunu ve zamanla geçeceğini iletti. Belki de geçmeyebilir şeklinde kısa bir görüşmemiz oldu. Sizde durumlar nasıl?

• İsmail112233 İ kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba, ben devlet hastanesinde oldum. Ödem var biraz o da zamanla dağılır dedi hoca, iz al tarafta hafif de olsa var ama ben de iz giderici kremi erken bıraktım ondan da olabilir, plastik cerrahi bölümünde yapılıyor ameliyat. Durumunuz müsaitse kesinlikle özel daha iyi çünkü hocayla birebir muhatapsınız, devlet hastanesinde pek o ilgi yok. Ben gözümü karartıp oldum, şu an gayet memnunum, ameliyat dert değil korse kullanımı baya problem hele ki yaz mevsimi kesinlikle çekilmez. Ameliyat olmuş arkadaşlara da burdan geçmiş olsun diyorum.

• İstanbul da 2 doktora gözüktüm hiç güven vermediler.

• megiddo1913 kullanıcısına yanıt

Hocam yukarıda süreci gün bazlı paylaşıyorum yorumlarımla oradan bakın isterseniz Harun hocada ameliyat olmuştum bugün 43. Gün güncel fotoyu attım, düzlük ödeme döndü şuan, korse çıktıktan sonra(13 gün oldu) korkuyorum ödem mi yeni yağ mı diye , kilo almıyorum dikkat ediyorum umarım yağ değildir ve ödemdir

BU ARA “mısır püskülü ve kiraz sapı “ demleme yapmayı düşünüyorum ödeme faydalı deniyor bol bol su içiyorum 3-4 lt tuzu da azaltmak lazım aslında bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsavas02 -- 5 Temmuz 2024; 19:53:11 >
  • öncelikle iyi forumlar. bu illetten psikolojisi bozulmuş bir kardeşiniz, abiniz olarak ilk tavsiyem eğer jinekomastiniz varsa DERHAL ameliyat olmanız yönünde olacaktır. 10 gün önce özel bir hastanede gözümde çok büyüttüğüm bu ameliyatı oldum ve korkunuz varsa ameliyatın en sıkıntılı kısmının korse takmak olduğunu söyleyebilirim :)

süreci en başa alacak olursak çocukluğumdan beri hep kilolu bir birey olarak göğüslerin de büyük olmasını yıllarca kiloya bağlamış biriydim. yaklaşık 40 kg verdikten sonra ise memelerin hala yerinde durduğunu görünce jinekomastinin ne olduğunu falan öğrendim :)) her gelen yaz mevsimiyle beraber psikolojimin gerçekten giderek bozulduğunu hissediyordum. artık buna bir dur demeliydim. maddi olarak da müsait olduğum bu yaz ameliyata karar verdim. bulunduğum şehirdeki herkesçe bilinen bir özel hastanenin plastik cerrahi kliniğine başvurdum. hocayla beraber ameliyat tekniğini konuşup ameliyat tarihi aldım. ameliyat günü yaklaştıkça tabii stresim, kaygılarım arttı ama bir yandan da artık bu illetten kurtulmak istiyordum.

ameliyat öncesi hastaneye yatışım yapıldı, nabız, tansiyon kontrolü, düzenli kullanılan ilaçlar, hastalıklar vb. imzalar derken damar yolu açıldı ve yalnızca bi kaç tüp kan alındı başka herhangi bir test, röntgen, film vb. yapılmadı. kan alındıktan yaklaşık 1 saat kadar sonra hoca odama gelip kalemle çizimlerini yaptı ve sonrasında mavi önlüğü giymemi istedi. önlüğü giyip kurbanlık koyun gibi yatağıma yattım:) sevdiklerime veda edip yatakla beraber ameliyathanenin yolunu tuttuk:) gözler -5.0 civarı miyop, biraz da astigmatlı olduğundan ve ameliyata giderken de gözlükleri çıkardığımdan zaten doğru düzgün bir şey göremiyordum, bir adım sonrasını düşünmenin beni strese soktuğunu fark ettim o an. olayı akışına bıraktım hacı:) ameliyathaneye girişte de bi kaç rutin soru vs. sorulduktan sonra 10'dan geriye saymamı istediler 3'e kadar çok iyi geldim o an shutdown:)) hani uykuya dalar gibi de değil çok garip bilgisayarın fişini çekmek gibi:)) ameliyat yaklaşık 1.5 saat sürdü yarım saat civarı da ayılması derken 2 saat sonra tekrar odama geldim. dren takılmadı. ameliyathanenin buz gibi olduğu falan anlatıldı ama hiç böyle bir şey yaşamadım. odaya getirildiğimde serumla ağrı kesici vs. verildi. ağrı, sızı nerdeyse hiç olmadı desem yeri var. hani acı eşiği yüksek bir insan da değilim, canım tatlıdır ama gerçekten bu kadar konforlu geçeceğini bilsem bu kadar ertelemezdim. ben yaptım bi eşşeklik:)) siz yapmayın. aynı gün hastaneden ayrıldım. öğretmenim bu arada. hani deseler yarın ders var gider anlatırsın. bilsem ara tatillerde olur yaz sıcağına bırakmazdım kendimi. neyse efendim ameliyat sonrası antibiyotik, ağrı kesici kullanıyorsunuz. ara ara pansumanlara gidiyorsunuz. benim pansumanlar bitti. dün ilk kez duş aldım evdeki tüm tişörtleri gömlekleri giydim gece gece:))) o dümdüz göğsün verdiği hissi tarif edemem beyler. hele ki dışarda gezmek daha da iyi olacaktır diye düşünüyorum henüz korsesiz dışarı çıkmadım. korseyi 1 hafta kadar daha kullanıp doktorumun verdiği kremleri kullnacağım bir süre de. ilerleyen zamanlarda fotoğraflarımı editlerim. ben vaktiyle okudum istifade ettim bu forumdan, borcumu ödeyeyim yazarak ben de. fikir vermesi açısından bir video linki bırakıyorum aşağıya. benim durum da videodaki arkadaşınki gibiydi. free nipple tekniği ile komple meme alındı. meme başı yama gibi yapıştırıldı. kesi izi var. kremlerle bi nebze yok ediliyormuş bakalım. kalsa da sorun değil ben dümdüz göğsümle tişört giymenin keyfini çıkartacağım bir süre:)) herkese tekrardan iyi forumlar..

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARIDr. David Stokeryoutube
    Dr. David Stoker board-certified plastic surgeon in Los Angeles with a beautiful three-month result from an upper-body lift and free nipple graft on this healthy, good-looking 29-year-old male who lost over 120 pounds. He looks fit and super handsome. For the incisions, we're using our scar protocol to make them disappear. The nipple grafts are free nipple grafts; they have normal sensations. You can't see the scars at all. The armpits were also very tricky; we extended the incisions way out and hid them under the arm's shadow to get rid of all the extra skin. It brings me a lot of satisfaction to do this because I know that for this 29-year-old male who got it together and lost over 120 pounds that hopefully, he's going to benefit for the next 50 plus years, feeling confident about his appearance and feeling unlimited. He can go to the beach if he wants to. He can enjoy his life and no longer feel ashamed about the skin hanging off his chest. ---------------- Top credentials, beautiful results, gorgeous office, and exceptional staff. Let us show you what makes our plastic surgery practice special. To schedule a consultation or appointment, email info@drstoker.com or call (310) 300-1779 ----------------- BEFORE AND AFTER PHOTOS AND CONTENT UPDATES CAN BE FOUND BELOW Instagram: https://www.instagram.com/stokerplasticsurgery/ Realself: https://www.realself.com/dr/david-stoker-marina-del-rey-ca Yelp: https://www.yelp.com/biz/david-stoker-md-marina-del-rey-2 Facebook: https://www.facebook.com/Stoker-Plastic-Surgery-102368055337246 Website: https://www.drstoker.com StokeRX Skincare: https://stokercosmetics.com/ Keep your skin young, healthy, and rejuvenated without breaking the bank. Stoker Plastic Surgery: David Stoker, MD 4640 Admiralty Way #1000 Marina del Rey, CA 90292 Phone: (310) 300-1779
    https://www.youtube.com/watch?v=hHZ4TwXjiRQ

• Herkese merhaba Yahya Baltu isimli bir doktora jinekomasti ameliyatı olup yapılan kötü bir işlem nedeniyle göğüs ucunda deformasyon olan arkadaşımın resimlerini paylaşmak istiyorum Lütfen ameliyat olacağınız hekimi dikkatli seçiniz ve daha önce yaptığı ameliyatların, önce ve bir sene sonraki sonuçlarının resimlerine kesinlikle bakıp bu resimleri dikkatlice inceleyiniz, benzer deformasyonları olup olmadığına dikkat ediniz.

• mrsavas02 kullanıcısına yanıt

Bence size tekrar düzeltme ameliyatı yapmalı. Ücret almadan. Sizin jinekomasti ileri derecedeymiş sanırım. O yüzden yüzde yüz düzelme olmamış. Harun Hoca'ya ben de ameliyat oldum yaklaşık 6 ay oluyor. Bende ödem ameliyat sonrası çok az oldu sonra geçti ama simetri sorunu var. Benim çok ileri derecede değildi hatta. Sağ memem biraz daha büyük kalmış. Daha doğrusu diğerine göre biraz çıkıntılı. En önemlisi de koltuk altı kısmı ile kolun kıvrım yerinde fazlalıklar kalmış. Ben ameliyat öncesi söylemiştim oysa hocam koltuk altında yağ kalmaz dimi diye. Asistanı orada deri fazlalığı var. Zamanla daha iyi gözükür ama germe ameliyatı olabilirsiniz dedi. Bence deri fazlalığı falan değil. O kısımlara kadar girmemiş. Yani çok uğraşmamış bence. Kendisinin asıl ilgi duyduğu alan burun ameliyatı, kadınlar için estetikler. Zaten sosyal medya hesaplarında sürekli burun ameliyatı ve kadınlar için estetik operasyonlarını paylaşıyor. Çok memnun kalmadım açıkçası ama eski halimden de çok daha iyiyim.

• Aslında simetri sorunu gibi şeyler o hekimin bu alanda tam deneyimli olmadığını gösteriyor. İnternette birçok yerli ve yabancı estetik cerrahın yani sırf jinekomasti üzerine uzmanlaşmış cerrahların videolarını izlerseniz o kadar ekstrem jinekomasti dokuları çıkarmalarına rağmen ne bir simetri sorunu ne de bir iz bırakıyorlar. Arkadaşımın örneğinde çok az bir jinekomasti dokusu olmasına rağmen ameliyat olduğu hekim Yahya baltu bu dokunun tamamını çıkaramamış.

• 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.