Şimdi Ara

JoySro 110 cap Irıs Açıldı 1 Mayıs (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
285.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: STReeT_ART

Oyunu oynuyorum lag konusunda pek sıkıntı yaşamadım açıkcası 105 Lv e kadar geldik, Çeşitli söylentiler gm item veriyor yok o oluyor oy kazması küreği bu tür söylentiler her Türk serveri için duyduğum şeyler pek umursamıyorum açıkcası ancak Haddini bilmeden anlamadan dinlemeden atılan ban'lar yüzünden bir sürü oyuncu oyunu bıraktı.
    Bu konuda daha dikkatli olmalısınız.

Dikkate alınıcak
  • #GÜNCEL
  • Merhaba arkadaşlar uzun zamandır server arıyorum joysro aklı basında gibi duruyor ne dersiniz? 110 cap 120 cap arasında kalmıs durumdayım sızce ısabetlı bır karar vermıs olur muyum bu serverlardan bırıne baslarsam...teşekkurler
  • edebiyatçı26 E kullanıcısına yanıt
    Harcadığın zamana yazık derim. Sabah 7 den akşamın 8ine kadar karskterlerime alex bugundan dolayı giremediğimi hatırlıyorum. Bir de gm nin gizliden item satma olayı da son damla oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bardeos

Harcadığın zamana yazık derim. Sabah 7 den akşamın 8ine kadar karskterlerime alex bugundan dolayı giremediğimi hatırlıyorum. Bir de gm nin gizliden item satma olayı da son damla oldu

Evet her zamanki olay şaşırmadım yani gm gizliden item satıyor kimse satıyor diyoruz bilgi yok satıyor işte birine
  • Carolinee kullanıcısına yanıt
    Ben bildiğimi söylüyorum. Nedense bir adam günde iki fight staff kasıyordu :))
    Ayrıca bug konusunda ağzını kapatmışsın kardeşim?
  • Tam bir dengesizsin çekemeyen anten taksın kardeşim fight staf kasıyordu ne demek kaç yasşındasın sen :) şuan server'da fight staff yok
    bug konusunda diyicek bişey yok çalışıyoruz üstünde
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.