Şimdi Ara

# JOYSRO Official Server # (Türkiyenin En Kalabalık Serverı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
14.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Resmi Forum Sitesi :www.joymax.org/forum
    Resmi Facebook :http://www.facebook.com/joysro

Arkadaşlar www.joymax.org (Silkroad Türkiye Forumu)'nun Resmi Silkroad Serverıdır. JOYSRO Aralık 2011de kuruldu.(Saltuk Serverı 4 ay , Hazar ise 1 ay önce açıldı) yaklaşık 10 gündür JOYSRO-Hazar Serverın'da oynuyorum. Forumdanda oynuyan birkaç arkadaş var ne zamandır aklımdaydı buraya konu açmak Resmi forumundaki tanıtımın bir kısmını buraya yazıyorum. Kafanıza takılan bir soru olursa sorun. Ben kısaca yazıyim.
    Şöyle özetliyim başka konudada yazmıştım aynısını burayada yazıyorum

JOYSRO'da Saltuk ve Hazar adında 2 server var (2side 110cap ve rateleri aynı)(2 Serverın Client dosyaları ve siteleri farklı)saltuk.joysro.com ile hazar.joysro.com adresleri vardır.
    Saltuk Serverına olan 1000+ aşırı ilgi ve talepten dolayı Hazarı açtılar.2'side çok kalabalık.
    Türkiyede İlk ve tek Angel Devil Sprit İtemi (Meşhur Devilin Angel olanı) JOYSRO'da bulunmaktadır.
    Ben Hazarda oynuyorum çok memnunum.Bu Serverı çekici kılan 2 önemli unsur ; 1.Lag ve Bug vs olmaması 2. ise Gerek Yönetim olsun , Forumları olsun , Silk satışı olsun çok kaliteli hizmet vermeleri. Oyunda Düzenli Eventler yapılmaktadır.Pvp Eventi 1.sine 1000 silk verdiler , Unique eventinde haftalık sıralamalar var 1. 2. 3. ye silk ödülleri var düzenli olarak.

Şuana kadar 20nin üzerinde private serverda oynadım fakat ya lag yada yönetimi kötüdür veya buglarla dolu olduğu için hep bıraktım yarıda.Formattan önce D diskim 20 küsür private ile doluydu sonra format çakıp sadece joysro yükledim mutluyum huzurluyum.
    Blackpearlden tut elitesro atomixsro perfectionsro gibi 450x başlangıç itemi petmiş sp 1m miş falan filan bunlar hikaye hepsinde oynamışımdır ama Joysro kadar zevk almadım.Bende bu serverı forumda arkadaşımızın tavsiyesi üzerine başladım bir dahada bırakamadım.2-3 günde 110 level ve farmlı charınızı hazırlarsınız. Nova dropları falan gayet yerinde ve uygun.Kervan gold rateleri hepsi çok güzel şekilde hazırlanmış.
    Online Oyuncu Durumu Resimde;

En önemlisi Resmi forumlarında karakterlerinizi alım-satım yapabiliyorsunuz.

Forumlarından kısa bi bilgiyi burdada paylaşıyim.

Oyun Hakkında Bilgiler
    Exp Rate : 100x
    SP Rate : 100x
    Drop Rate : 50x
    Gold Drop Rate : 20x
    Level sınırı : 110
    Skill sınırı : 110
    Mastery sınırı : chine 330 / avrupa 220
    Irk : Chinesse & Europe

1. Serverımız olan Saltuk'un kısa sürede beğenilip , büyük ilgi görmesi üzerine , oyuna yeni bir heyecan , yeni bir soluk katmak amacıyla 2. Serverımız Hazar'ı açıyoruz.

İlk serverımızdaki tecrübelerimiz ile sizlere harika bir oyun hazırladık . Sorunsuz, lagsiz ve hatasiz bir sunucu daha sizleri bekliyor.

Şikayet Formu:http://www.joysro.net/ (Herhangi bir sorunda Küfür veya Şikayet Formunu doldurup yönetime bildiriyorsunuz.(SS Eklenebiliyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Créw -- 30 Mart 2012; 1:06:28 >

• Ciktisini alıp okuyacam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk ve tek angel spirit ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain_Ivy

Ciktisini alıp okuyacam...

Hocam online durumu yazan resimden önceki yazı kendi izlenim ve deneyimlerimden oluşuyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

ilk ve tek angel spirit ?

hocam şuan ne oldu bilmiyorum aralıkta yayınlanan yazıdan gördüm.

Oyuncular tarafından çekilen ödüllü tanıtım videolarından birisini paylaşıyorum.
    Videoda isro sistemine göre rateler yazılmış ama Xp ve SP rate 100x Gold rate 50x tir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Créw -- 29 Mart 2012; 21:01:48 >

• Bu kadar insanın aklından şüphe ediyorum...Stackların olmadığı servera akın ediyorlar..Allah akıl fikir versin ne diyim!
  • Be mine ne dmk istediğini anlamadım açıkçası.
  • Başlıycam kardeşim indiriyo şuanda gece 1-2 gibi girebilirim açık olursan mesaj atarsın , Charın ismi Ya Neith, yada Elenora olucak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: inFiniTyDark

Be mine ne dmk istediğini anlamadım açıkçası.

Demek istiyorki pot, elixir ve arrow sayısı neden 10.000 değil , stackları meraktan sormuştum ilk başladığımda yöneticilere böyle kalıcağı konusunda bilgilendirmişlerdi. Şuan bi sıkıntı yok rahatsız değilim stack konusunda.

Serverda veya forumda stack konusu lafı bile geçmiyor kimse şikayetçi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Créw -- 29 Mart 2012; 20:58:53 >
  • anladım bi stack yüznden oyuna oynanmaz demek çok sacma. kaldıki joymax böle senelerce idare etti. nankörlük etmeyelim
  • Türkün olduğu yerde oynanmaz anlayamadınız hala

• quote:

Orijinalden alıntı: Baronet

Türkün olduğu yerde oynanmaz anlayamadınız hala

Ne alakası var? Türk'ün değil, veletlerin olduğu oyun oynanmaz.
    2-3 velet küfür ediyor diye hepimiz pis kaka mı olduk?
    ''Yurdum insanı'' yazıp memleketi aşağılayan, ama kendini ayrı bir noktaya koyanlar gibi olmuş.
  • Oyunu indirdim mediapk2 yenisini attım start vermior varmıdır bir çözümü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baronet

Türkün olduğu yerde oynanmaz anlayamadınız hala

sen türk değilmisin. senin oynadını örenenler bıraksa hoşunamı gider :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariyer2

Oyunu indirdim mediapk2 yenisini attım start vermior varmıdır bir çözümü ?

media pkda sorun oluyor genelde. sen full sürmünü indir dostm. bu arada saltuk swsinde guildime beklerm.
  • quote:

quote:

media pkda sorun oluyor genelde. sen full sürmünü indir dostm. bu arada saltuk swsinde guildime beklerm.

bende hazardayım bu arada
  • quote:

quote:

geleceğim hemde çok sağlam bir karakter ile :)
  • nereye göre offical oluyor? buda bütün diğer serverlar gibi private
  • quote:

quote:

quote:

geleceğim hemde çok sağlam bir karakter ile :)

tmm bekliyorum. pm : inFiniTyDark
  • Demek buraya da konusu açıldı. Benim nick : Wizard . İlk gününden beri oynuyorum. Şuan pek giremiyorum ama girdiğim zaman pm atarsanız yardımcı olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Feagty

Demek buraya da konusu açıldı. Benim nick : Wizard . İlk gününden beri oynuyorum. Şuan pek giremiyorum ama girdiğim zaman pm atarsanız yardımcı olurum.

Saltuk'ta oynuyorsunuzdur o zaman?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.