Bildirim
Just Cause 3 (PS4) Yeni Nesile Geliyor ! (5. sayfa)
Crocs Crocband Stucco/Melon TerlikUnisex Yetişkin : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B01J1LQ188
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ltrg
Bu oyun tps acik dunya ama kisaca bri bahsedebilirmi konusundan olayi nedir ?
Vur,kır,parçala ve stresini at kısacası hocam
Derin bir konusu yok,genelde diktatör bir lidere karşı savaşıyorsun... -
Ön sipariş vericem oyun efsane olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hep aynı şeyler. Çöp.
araç fizikleri nfs den daha iyi -
-
görüntüler fena yapıcak bolca aksiyon var eglence bol bır oyun
http://mariio128.com/just-cause-3-ps4-eu.html 52 dolara gelıyor takıplı kargoyla kargo ucretı dahıl yaklasık 10 15 günde gelıyor eu avrupa versıyonlu sanırım suan en ucuz burası :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 25 Kasım 2015; 14:39:46 > -
Online modu nasıl oluyor arkadaşlar GTA'dan sonra güzel gelecek gibi bana başka bir oyuna geçmek istiyordum. -
-
harika görünüyor. hemen arayışlara başlayalım. -
cidden muhteşem bir patlama videosu buldum
aslında oynarken bu patlamayı görsem çok daha iyi olabilirdi
o yüzden izlemek isteyen arkadaşlar iyi düşünsün
-
Hocam sadece single'mı? Multiplayer versiyon yoksa büyük eksiklik gibi geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavun11 -- 26 Kasım 2015; 1:12:55 > -
Just Cause 3'e 2.8 GB'lık İlk Gün Yaması Geliyor
Önümüzdeki hafta piyasa çıkışını yapacak olan Just Cause 3'ü bekleyen oyunculara ilk gün yaması haberi geldi.
Son dönemlerde çıkan oyunlarda sıkça gördüğümüz ilk gün yaması, Just Cause 3 için de açıklandı.
Boyutu 2.8 GB büyüklüğünde olduğu belirtilen yama performans açısından düzeltmeleri, fizik ve dağılma motorundaki gelişmeleri,
kamera güncellemelerini ve oyun içindeki hata düzeltmelerini sunuyor. Yani daha stabil ve daha güzel bir oyun deneyimi için 2.8 GB'lık ilk gün yamasını kurmanız öneriliyor.
bsc
@KuteKavun doğrudur hocam sadece single player
önceki oyundada durum aynıydı ancak pc ye resmi olmayan bir mod ile online oynayabilme özelliği eklendi
@KuteKavun
-
Oyunun doğası enfes,ben kendim buraları görmek istiyorum diyenler izlemesin ufak bir dağ tepe nehir orman wingsuit yolculuğu iceren bi video. Gerçi izlediğim videolarin birinde adam gideceği yeri isaretlediginde 22 km mesafe var gözüküyordu haritanin boyutuda muazzam.
Oyunun tam çözümünü bile eklemeye başlamışlar Youtube'a -
Ön yüklemeye yine açılmadı galiba?Sanarsın 1 yıl sonra çıkıyor oyun.Ön spariş yaptım bekliyorum bakalım,kendi çizgisi olan Just Cause 3 yeni nesile yakışır geliyor,bu oyuna ilgisi olan kaçırmasın derim katıksız eğlence. -
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X