Şimdi Ara

JVC GZ-MG130 30 GB HDD Dijital Kamera 739 YTL.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

JVC 30 GB Harddisk Kamera sadece 739 YTL.

Fiyatı Nasıl ?
    Degerlendirirseniz sevinirim.

Saygılar.

http://www.vestelkonsept.com/?title=jvc_gz_mg130_30gb_hdd_dijital_video_kamera__soook_fiyat_&b=94112/714

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vestelkonsept -- 25 Aralık 2007; 21:59:07 >

• Özelliklerden birşey anlamıyorum ama fiyat gayet uygun. Sanyonun HD modelleri de bu dönem ucuzladı belki onlarla karşılaştırabiliriz.
  • 1/6" 680k pikselle pek de birşey vaadetmiyor jvc gz mg555 veya bir alt modeli alınabilir ama bu değil
  • ozelliklerine gore fiyat su anda diger saticilara gore cok uygun,,

ayrıca yanında caselogic çanta ve 512 mb hafıza kartı hedıye..
  • Yakın zamanda parayı toplamaya çalışıyorum umarım bitmeden alırım bir tane.

Daha önce de yine vestelden palm lifedrive aldım kampanya ile. Bu sıralar bir girişimler falan hayırdır yahu

Kampanya ne kadar sürecek onu da söylerseniz sevinirim.
  • Su anda kampanya 30 aralık a kadar surecek gorunuyor, fakat tabıkı stoklarla sınırlı durumda.

vestel bu sene dagada agresif kampanyalar yapacak farklı urunlerde. bu urunun fıyatı cok uygun degerlendırmenızı ısterım..

saygılar.
  • Bugün ankaranın üç büyük alışverişmerkezinde ki Vestel bayii lerine sordum , kampanya dan ya haberleri yok ya da indirim onları kapsamıyor çünkü hepsi 999ytl gibi bir fiyat söyledi bu model için
  • :)

bu kampanya sadece sitemize ve ozel,.
    Saygılar..
  • bu model iyi bir model değildir arkadaşlar sebebini yukarda yazmıştım zaten
  • bu model iyi değil diyorlar ama eisa da en iyi aile kamerası seçilmiş. neden iyi bir model değil açıklarsanız sevinirim. Şu anki fiyatıyla bütçeme uygun ama karar veremiyorum...

"Video kamera alanında öncü şirketlerden biri olan JVC’nin GZ-MG130 video kamera modeli, elektronik endüstrisinin en prestijli ödüllerinden birine layık görüldü. JVC GZ-MG130, Avrupa Görüntüleme ve Ses Birliği EISA tarafından Avrupa’da yılın “en iyi aile video kamerası” seçildi."
  • .Mod formatıyla ilgili sıkıntı çekenler mevcut , bunun da çözümünü dosya uzantısını .mpg olarak değiştirip Adobe Premier Elements programıyla avi ye dönüştürebiliyormuşsunuz. Kendi programından çok çok daha kısa sürede hallediyormuş (adamın yalancısıyım)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.