Şimdi Ara

K750i Kitlenme ve Açılıp Kapanma Sorunu Acil Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok kardeş öyle bir seçenek çıkmıyor. yine denedim

kullanılabilir güncelleme yok

telefonunuzda en son yazılım yüklü diyor
  • flaş attır telefona birde onu dene bakalım
  • Sanırım klasik SE sorunları benin K300'de de bunlar oluyor.Bir daha SE almam.
  • yaa arkadaslar yorumlar güzelde bi su sorunu halletmek için somut şeyler söyliyebilrmisiniz
  • ilbars somut bir şey söyliyeyim:) hemen hemen yakın bir problem yaşamıştım yeni versiyon yüklediğimde 1 - 2 gün idare edip aynı soruna dönüyordu . büyük bir ihtimalle seninde içlemcin göçmüş ve tamir edilemiyor yeni işlemci taktırtman lazım , tabi benimkisi komplo teorisi sen bir kaç yere baktır ama çözdüremezsen çok kalite bir tamirci biliyorum...
  • millet lütfen (içlemci) mle dalga geçmeyin :)))))))
  • 15 gün önce şikayet var'a kapanıp açılma ile ilgili sorunumu yazdığım için servisten arandım. Bugün aynı arızadan ötürü dördüncü kez KVK kozyatağı şubesine verdiğim w800 telefonumu teslim aldım ama sıfıra sıfır elde var gene sıfır.Efendim telefonda hiçbir soruna rastlanmamışmış telefonda ara sıra bu tür kapanıp açılmalar normalmiş oysaki onların bir türlü tespit edemediklerini ben 3 saatlik mp3 dinlemeyle tespit ettim bugün.Yazık ya verdiğimiz paralara zamanında 1milyar vererek aldığım telefona bak.En son çare sony ericsson a email yazdım az önce bakalım onlar nasıl bir çare bulucaklar.
  • kardes bi cözm bulabilirsen bzleride haberdar et benm telefonda hala bi gelişme yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: soylu

quote:

Orjinalden alıntı: ilbars_487

Ltfen yardım edin bu telefonu böle gördükcekafamı taslara vuruyorum bunu bi çaresi olması lazım servis yazılım yüklenip gönderiyor yada hata yok diyor fakat yine aynı şey oluyor cok rahatsız edici bi durum ltfen bi yardım edinde halledelim

kardeş telefonu yeni aldiysan başlangıçta kilitlenme ve restart atma problemleri oluyor sonra yavaş yavaş düzeliyor,genelde k750i lerde bu sorun oluyor .merak etme

Bencede

• anladığım kadarıyla bu telefonlara fazla para vermek mübah değildirrrrrrrrrrrrr.... [
    :o]

• telefonun özellikleri cok güzel fakat kullanabilsem sorunsuz olarak yokmu arkadaslar yardım edebilicekler !!pls
  • Bu kilitlenme ve açılıp kapanma bende de oluyordu. Fakat benimkinin nedeni çok fazla oyun yüklediğim içindi.

Yaklaşık olarak 150 tane oyun yüklüydü ve arasıra bu sorun oluyordu.

Hepsi de hafıza kartının içindeydi fakat baktım olmuyor yaklaşık 100 tanesini sildim ve daha sonra böyle bir problemim hiç olmadı...
  • hocam bunun pesını bırakma gonder tekrar ıslerı ne adamların servıs yapmak baba benım telde aynı sorun vardı ıste yenı yazılım attık bılmem ne denıyordu ama aynı arıza devam edıyordu 2 defa godnerdım aradım meıl attım bıraz fırcaladım derken deyısıme karar verdıler 30 gun sonra yenı telefonum geldı oyle kullanma ben ne karta format attım neler yaptım fabrıka ayarımı cekmedım neler neler sen hemen gonder cıhazda sorun var haberın olsun benden sana dost tavsıyesı
  • hayret ya kardeşim en önce ,telini adam gib
    i yerden alacaksın . mesela ben yeterki iste kom dan aldım .evime geldim. eeeeeee ne yapayım yaş 49...... yeğenim saolsun .eloktronik profosörü olacak ,aklınca hala okuyor yaş oldu 30 dedim tel aldım nasıl yapayım dayı dedi bak burası önemli ...
    sana bir sayfa veriyorum takir et işini bitirirsin...
    donanım haber...
    49 yaşındayım ona danışmadan her sayfayı okudum herşeyimide ayarladım .. tabiii evde bilgisayar olması önemli gençler ..
    lütfenya 20 sene evvele gitmek için neler vermezdim ben herşeyimi hallettim siz niye yapamıyorsunuz yazık ya ...1970 den sonra ben okul görmedim ah özal ah rahmetli sen olmasaydın neyse farketmez benim yaşımdakilerin % 90 ot zaten geleceğimiz sizde sizleri seviyorum araştırmacı ve meraklı olun ama herşeye

herkeze saygı ve sevgiler............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rid-one -- 29 Nisan 2006; 0:26:42 >

• doğru söze alkış....
  • aynı sorunlar bende de var kardeşş daha servis e gitmedim... Ama sen gitmişsin düzelmediğini söylüyorsun ... Valla bende kaldım şimdiiii sen böyle deyince...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpha06

Sanırım klasik SE sorunları benin K300'de de bunlar oluyor.Bir daha SE almam.

Tam destek veriyorum. bu se'de joistik sorunu da oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arc Reactor -- 6 Mayıs 2006; 13:12:22 >
  • Normal şartlarda düzelir arkadaşın durumu normal değil anormal!!! Servise
    quote:

Orjinalden alıntı: greyhound

aynı sorunlar bende de var kardeşş daha servis e gitmedim... Ama sen gitmişsin düzelmediğini söylüyorsun ... Valla bende kaldım şimdiiii sen böyle deyince...
  • R1L002 FIRMWARE I K750 İ İÇİN Mİ ....
  • yok mu bilgisi olan beyler!!!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.