Şimdi Ara

K750i Kitlenme ve Açılıp Kapanma Sorunu Acil Yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya kankalar ben telefonumun hangi versiyona sahip olunu nasıl öğrenebilirim k750i bilen varsa bi zahmet
  • Telefonun ana bekleme ekranında, ekrana çıkanlara aldırmadan sağ ok yıldız sol ok sol ok yıldız sol ok yıldız yapıp servis bilgilerinden yazılım bilgisine bakıp orada en üstte yazılanları takip ederek öğrenebilirsin...
  • SE IYICE GÖZÜMDEN DÜŞTÜ ARKADAŞTA N70 VAR TEL HAFIZASI TIKA BASA BANAMASIN DEMİYORRR VALLA TIK YOK ... YETTİ VALLA 2 RESİM 2 VİDEO KOYUNCE K750 YE TELEFON SAPITIYORRR... VALLA K750 İ ALACAKLARA ÖNERMİYORUM BENDE ÇOK BÜYÜK UMUTLARLA ALDIM AMA PİŞMAN OLDUM İLK SE TELEFONUMDU DAHA ÖNCE NOKIA MOTOROLA KULLANDIM HİÇ SORUN YAŞAMADIM ... NEYSE ARTIK OLDU BİRKERE EN KISA SÜREDE N70 E GEÇİCEMMM VALLA...
  • yaa bende k 750 almayı düşünüyom ama bu telefon böyle ise yandık yaaa
    ben hiç anlamam o işlerden napcaz
    bu arada satan varmı arkadaşlar k750
  • SELAM NASI HALLETTİNMİ TELEFONDAKİ PROBLEMİ?
    BİDE ŞEYİ SORCAM BEN YENİ ÜYE OLDUMDA...
    NASI OLUYO KONU NASI AÇILIYO VE BU ONBAŞI FALAN MUHABBETİ NEY.?
  • telefon aslında sorunlu fln degil benm sansızlıgım diyelm cünkü telefon suan piyasada olan cogu telefondan iyi ve kullanıslı bir telefon telefon alıcakların hevesini kırmayalım cünkü bu herkese gelmio ve gelicek diyede bişey yok yani içinizi rahat tutun bu arada benm sorunumda çözülüo gibi telefonun yenisini vericekler heralde
  • beyler aynı sorun daha önce söylediğim gibi bende de vardı... Telefonu servise götürdüm soğuk kaynaklar giderilmiş ve firmware tekrar yüklenmişş. SSonunda telefon canavar gibi çalışıyorrr...
  • bende w810i almayı düşünüyorum şuan kafamda ki soru işareti acaba w810i de bu tür kitlenme veya açılıp kapanma problemi olurmu acaba; çünkü k750i ve w800i de bu tür problemler çok sık görülüyor. 2001 yılında erıcsson a töğbe etmiştim (t28 yüzünden ) ama şu w810i yok mu kanıma giriyo kerata en iyisi biraz daha beklemek ve görmek
  • benm sorunumda yarın belli olucak servisi baya bi fırcaladım bende arkadas gibi 2.seferde degişim istediler büyük ihtimalle değişek yarın haberdar ederim olaylardan
  • benm telefonumu persembe değişmiş olarak elime alıyorum değişime karar verdiler:P
  • Bence hiç gereği yoktu onu sana satan adam da bir şey bilmioyr demkkı aynı sorun bende de vardı zamanla duzeldi....
  • benm telefonumda sorun vardı verdim servise
    bekleyerek geçmesi imknsızdı onun için yazdıklarımıza dikkat edelm
  • ya arkadaşlar forumu okurken bi yerde karşılaşmıştım aynı sorunla ve orada yüklenen mp3lerden biriden kaynaklanabileceğini söylemişlerdi.ne kadar doğrudur bilemem ama aynı sorun bende de olmuştu ama ben hem telefonda hem hafıza kartında hiç yer bırakmamıştım ondan dolayı bi kaç mp3 sildim son yüklediklerimden ve sorun çözüldü ,
    ne kadar doğru olduğu hakkında çok bi fikrim yok ama bu sorunu başlatmaya neden olduğunu düşündüğünüz bi mp3 varsa silip bi bakabilirsiniz ,denemekten zarar çıkmaz diye düşünüyorum
  • dogru diyosun sarkılardanda virüs girip kilitlenme ve yavaslatma yapabiliyor...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.