Şimdi Ara

==K750i & W800i ciler Buraya!== (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.867
Cevap
1
Favori
113.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • w800 ün en son yazılımı : b u mu arkadaşlar W800_R1AA008

bir de en iyi sürümü hangisi ?????**
  • SE W800i için en güncel firmware R1BD001'dir.
  • telefonum k750i w800i yazılımı yüklü güncelleme yapsam ne olur acaba ??*
  • Senin telefon SE K750i görünümlü W800i'di dimi?

• quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Senin telefon SE K750i görünümlü W800i'di dimi?

telefonum k750i di w800i yazılımı yükledim kamera sürümüm 144.2 ama çok noise var nedendir acaba ???

güncelleme yapsam ne olur ?
  • k750i iken de varmıydı noise yoksa w800 ün yazlılımını yükleyincemi oldu
    çünkü benim k750i telefonumdada noise problemi var güncelleme yaptım değişmedi acaba donanımsal bi problemmi yoksa yazılımla mı alakalı bilmiyorum.
  • ARKADAŞLAR

W800İ NİN JOİSTİĞİNDEKİ TURUNCU PLASTİK PARÇA YOK ALICAM İKİNCİ EL TEMİZ FENA DEGIL AMA O CCAYDIRIYOR BENİ O OLMADAN RAHAT KULLANILIYORMU ORAYA PARÇA BULABİLİR Mİiyiz acele cevap yazarsanız sevinirim
    yardım lütfen teşekkürler
  • YURT DIŞINDAN GELMİŞ KAYITLI W800İ YE TÜRKÇE MENÜ YÜKLENİRMİ
  • yeni topic açtık yine kimse cevap vermiyor

w800i yazılımı attıktan sonra noise oldu ..
  • arkadaşlar zahmet olmazsa w800inin acoustic dosyasını atabilir misiniz?
    teşekkürler,
  • Merhaba arkadaşlar Bu K750i en son kaç gb lık hafıza kartı destekliyor acaba bilen varmı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hansoylu

Merhaba arkadaşlar Bu K750i en son kaç gb lık hafıza kartı destekliyor acaba bilen varmı..

ARKADAŞIM BURASI BİZİM FAN CLUB GİBİ DEĞİL YAHU BİZDE SORU SORANDAN ÇOK CAVP VEREN VAR BURDA CAVPA VERN YOK SORU SORAN VAR BEN 4GB OKUMUŞTUM BİR YERDE K750İ İÇİN AMA KESİN DİYEMEM
  • arkadaşlar yeni topikte bence alt başlklar açalım şimdiden bu topic bile karıştı bu arada bilen bir dostumuz varsa bana, bir video çeviriic bulabilirmisiniz, k750 ve w800 de 3gp üzerinden video seyretmek çok kötü oluyor mp4 te yada başka bir iyi uzantıda video seyretme imkanımız var mı varsa bunu halledecek bir program linki rica ederrim.
    Buarada bu sorunu halettikten sonra isteyen tüm arkadaşlara vizyondkaki filmlerin çevirilmiş halindeki formatlarını gönderebilirim.
    Not bende bi: ımtoompeg encoder diye bir program var, gerekli çeviriyi yapıyor ancak, w800 ve k750 de yapılan çevirme sonucu görüntü olması gerektiği halde sadece ses oluyor....
    neyse cevabınız bekliyorum özellikle vereceğiniz linki mailime atarsanız sevnirim... bir mp4

• buyur arkadaşım Kullanması da videolu olarak anlatılıyor çevrimide gerçekten çok iyi.
    http://www.tamindir.com/program/7554/Total_Video_Converter_2.52.htm
  • öncelikle yeni topiginiz hayırlı olsun ben kendimi bildim bileli nokia kullandım.Ama artık benim emektar 6670 sizlere ömürElimde 1100 ytl war fakat su anda o parayı hak eden bir tel göremedim diorimki ben söyle güzel ama pahalı olmayan bir tel alim ii cıktımı bakarız bi caresine.Arkadaslarımda epey tavsiye etti sizler ne diyorsunuz.İsteklerim:
    -ses kalitesi
    -fotograf kalitesi(güze ceksin yeter ki buna ikna oldum)
    -rahatlık ve konfor(menü hızı vs.)

simdiden tessekkürler iyi forumlar cevabınızı dort gozle beklıorum
  • k,mse yokmu??* arkadaslar cvp lütfen
  • BU DOSYA NE DOSYASIDIR BİLEN WARSA AÇIKLAYABİLİR Mİ???????????*

"""""dispdriver """""""""""""""
  • Nokia N73...
  • çok teşekkür ederim dostlar
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.