Şimdi Ara

==K750i & W800i ciler Buraya!== (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.867
Cevap
1
Favori
113.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaf benim telefon fotoğraf çekerken en fazla 2,5 digital zoom yapıyor normalde 4 olması gerekmezmi hatta abimin telefonun 15 zoom yapıyordu tabi digital değil bide resim boyutunu büyük yapınca zoom yapmıyor sizdede öylemi eğer öyle değilse ne önerirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur19031

yaf benim telefon fotoğraf çekerken en fazla 2,5 digital zoom yapıyor normalde 4 olması gerekmezmi hatta abimin telefonun 15 zoom yapıyordu tabi digital değil bide resim boyutunu büyük yapınca zoom yapmıyor sizdede öylemi eğer öyle değilse ne önerirsiniz

kamera açık/ayarlar/resim boyutu/küçük..
    bunun dışında 4x olmuyor.
  • tamam teşekkürler
  • arkadaslar bir sey sordum ve yardımınızı bekledim diyer sayfada 399 sayfa nasıl doldurdunuzki daha buna bile cvp wermezken
    quote:

Orjinalden alıntı: -JuDgE-

öncelikle yeni topiginiz hayırlı olsun ben kendimi bildim bileli nokia kullandım.Ama artık benim emektar 6670 sizlere ömürElimde 1100 ytl war fakat su anda o parayı hak eden bir tel göremedim diorimki ben söyle güzel ama pahalı olmayan bir tel alim ii cıktımı bakarız bi caresine.Arkadaslarımda epey tavsiye etti sizler ne diyorsunuz.İsteklerim:
    -ses kalitesi
    -fotograf kalitesi(güze ceksin yeter ki buna ikna oldum)
    -rahatlık ve konfor(menü hızı vs.)

simdiden tessekkürler iyi forumlar cevabınızı dort gozle beklıorum

• quote:

Orjinalden alıntı: teamsah1963

arkadaşlar yeni topikte bence alt başlklar açalım şimdiden bu topic bile karıştı bu arada bilen bir dostumuz varsa bana, bir video çeviriic bulabilirmisiniz, k750 ve w800 de 3gp üzerinden video seyretmek çok kötü oluyor mp4 te yada başka bir iyi uzantıda video seyretme imkanımız var mı varsa bunu halledecek bir program linki rica ederrim.
    Buarada bu sorunu halettikten sonra isteyen tüm arkadaşlara vizyondkaki filmlerin çevirilmiş halindeki formatlarını gönderebilirim.
    Not bende bi: ımtoompeg encoder diye bir program var, gerekli çeviriyi yapıyor ancak, w800 ve k750 de yapılan çevirme sonucu görüntü olması gerektiği halde sadece ses oluyor....
    neyse cevabınız bekliyorum özellikle vereceğiniz linki mailime atarsanız sevnirim... bir mp4

/>

çeviri yaparken k750nin desteklediği boyutlara getrirmen gerek ayarları

• evet 4gb destekliyor
    quote:

Orjinalden alıntı: mackali6116

quote:

Orjinalden alıntı: hansoylu

Merhaba arkadaşlar Bu K750i en son kaç gb lık hafıza kartı destekliyor acaba bilen varmı..

ARKADAŞIM BURASI BİZİM FAN CLUB GİBİ DEĞİL YAHU BİZDE SORU SORANDAN ÇOK CAVP VEREN VAR BURDA CAVPA VERN YOK SORU SORAN VAR BEN 4GB OKUMUŞTUM BİR YERDE K750İ İÇİN AMA KESİN DİYEMEM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 29 Mart 2007; 17:20:13 >
  • k750 fiyatı ve özellikleri ile en cazip seçim ama video vasat maaalesef
    quote:

arkadaslar bir sey sordum ve yardımınızı bekledim diyer sayfada 399 sayfa nasıl doldurdunuzki daha buna bile cvp wermezken
    quote:

öncelikle yeni topiginiz hayırlı olsun ben kendimi bildim bileli nokia kullandım.Ama artık benim emektar 6670 sizlere ömürElimde 1100 ytl war fakat su anda o parayı hak eden bir tel göremedim diorimki ben söyle güzel ama pahalı olmayan bir tel alim ii cıktımı bakarız bi caresine.Arkadaslarımda epey tavsiye etti sizler ne diyorsunuz.İsteklerim:
    -ses kalitesi
    -fotograf kalitesi(güze ceksin yeter ki buna ikna oldum)
    -rahatlık ve konfor(menü hızı vs.)

simdiden tessekkürler iyi forumlar cevabınızı dort gozle beklıorum

• 1.5 yıldır kullanıyorum k 750i..1 yıl önce w800 programı yuklettim içine wlkman olsun die..çok memnunum..k750i bir efsanedir..k790-800 çıkyı ama kocaman..
  • arkadaşlar size bişey sorcam ben SONY ERICSSON K750i almadım fakat almayı düşünüyorum...sorum ise hafıza kartını en fazla kaç gb ta kadar çalıştırır??2 ve ya 4 gb çalıştırır mı??ben 4 gb almayı düşünüyorum ama telefonu almadım onun için size bi danışayım dedim....

ŞİMDİDEN CVP VEREN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIMM....
  • 4gb kaldırır
  • k750de kullanabileceğim bir dosya saklama programı varmı?

**ne sakliycan..** gibi şakalar yapmayın
  • quote:

arkadaşlar yeni topikte bence alt başlklar açalım şimdiden bu topic bile karıştı bu arada bilen bir dostumuz varsa bana, bir video çeviriic bulabilirmisiniz, k750 ve w800 de 3gp üzerinden video seyretmek çok kötü oluyor mp4 te yada başka bir iyi uzantıda video seyretme imkanımız var mı varsa bunu halledecek bir program linki rica ederrim.
    Buarada bu sorunu halettikten sonra isteyen tüm arkadaşlara vizyondkaki filmlerin çevirilmiş halindeki formatlarını gönderebilirim.
    Not bende bi: ımtoompeg encoder diye bir program var, gerekli çeviriyi yapıyor ancak, w800 ve k750 de yapılan çevirme sonucu görüntü olması gerektiği halde sadece ses oluyor....
    neyse cevabınız bekliyorum özellikle vereceğiniz linki mailime atarsanız sevnirim... bir mp4

MPEG4 ayarı:

Çözünürlük: 176x144 piksel
    Bitrate: 150
    Frame rate: 15
    Audio bitrate: 48
    Sample rate: 44100
    Channels: Mono

• Sonunda aldım 2GB Memory Stick PRO Duo hafıza kartını hiç kasmadan çalıştırıyor.55YTL idi pazarlıkla 50 YTL ye aldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Sonunda aldım 2GB Memory Stick PRO Duo hafıza kartını hiç kasmadan çalıştırıyor.55YTL idi pazarlıkla 50 YTL ye aldım.

bol kontörlü günlerde kullan

sadece full dolu olduğunda resimler arası geçiş süresi vb uzuyor,en azından bende böyle..
  • Teşekkür ederim.

Hafıza kartının üretim yeri Japonya.(İlk defa Çin değil)
  • arkadaşlar yeni aldığım k750i telefona se sitesinde hemen update yaptım sürüm R1DB001 oldu daha sonra forumda okuduğum kadarıyla ilk versiyonu yani R1CA021 daha iyiymiş Şimdi buna nasıl dönebilirim anlatabilirmisiniz İngilizcem yok veya anlatılmış adresi verebilir misiniz şimdiden yardımı olacak arkadaşlara teşekkürler
  • bende aynı hatayı yaptım araştırmadan telefonumun firmwareini güncelledim
    arkadaşlar benim ingilizcemde var ama araştıracak pek zamanım yok bir adres istiyorum sadece nasıl geri döndürebilirim eski versiyona
  • arkadaşlar w800 ümün yine joystiği bozuldu 3. kez oldu .........

bir dee
    w810 da flash temaların swg uzantılı dosyalarını tpa present system desktop flash içine atıyoruz ya

bu işlemi w800 e uygulasam oluyor mu???????????????????????***
  • arkadaşlar benim k750i kendi kendine kapanıyor
    kapanmadan sonra veya cepteyken birden
    tuş takımı kilitleniyo örneğin 1 2 3 menü tuşu vs çalışmıyo
    veya başka tuşlar çalışmıyo bunlar çalışıyo
    açma düğmesine basıyorum kendi kendine sürekli açılıp kapanıyo

telefonu atasım duvarlara vurasım geliyor tabi :)
    sonra bi bakmışım kaldığı yerden devam ediyo hiç bi sorun yok
    sonra yheniden aynı sorunlar baş gösteriyo

bunun çözümü nedir arkadaşlar güncelleme vs mi yapıcam yoksa servis işimi bunalttı bu telefon beni
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.