Şimdi Ara

K790i NIN YERİNE GEÇECEK TELEFON??? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O zaman bir de su modelleri incele dostum..eminim bir ya da birkaci hosuna gidecektir.. Motorola Krzr K1 (580 ytl, kapakli), motorazr Maxx V6 (780 ytl, kapakli), Rizr Z3 (570 ytl, surgulu kapakli), Nokia 5300 (560 ytl, duz, bar tipi), SE W610i (620 ytl, duz, bar tipi), Toshiba TS605 (350 ytl, duz, bar tipi)..
  • K810i olabilir, özellik olarak K790i gibi ve 17 mm. kalınlığı var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Angelmax

O zaman bir de su modelleri incele dostum..eminim bir ya da birkaci hosuna gidecektir.. Motorola Krzr K1 (580 ytl, kapakli), motorazr Maxx V6 (780 ytl, kapakli), Rizr Z3 (570 ytl, surgulu kapakli), Nokia 5300 (560 ytl, duz, bar tipi), SE W610i (620 ytl, duz, bar tipi), Toshiba TS605 (350 ytl, duz, bar tipi)..

Dostum emegine saglik cok tesekkur ederim.Motorola dusunmuyorum cok sagol.Iclerinden bi tek SE 610i makul geliyor.Incelemeye alicam cok sagol tekrar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

K810i olabilir, özellik olarak K790i gibi ve 17 mm. kalınlığı var.

Evet K810i aklimda mutlaka yerinde gidip gormem gerekecek.Muthis bir alete benziyor.5 mm daha ince k790i den fenda durmuyor..yeni tus takimi arka kapak dizayni guzel olmus...

O zaman suan itibari ile ;

K810i
    W610i
    w810i
  • lg kg300 al cardfinasla %15 indirim var vatanda 330 ytl civarı begenmezsen satarsın bende alıcam hem belli olmaz bana satarsın telefonu :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cebo34

lg kg300 al cardfinasla %15 indirim var vatanda 330 ytl civarı begenmezsen satarsın bende alıcam hem belli olmaz bana satarsın telefonu :)

kendine bi iyiliksana o zaman card finansla vatandan lg k300 u al.Al ama satma sende kalsin :)
  • evet alıcamda cardfinans ımın son kullanım tarihi bitmiş yenisini bekliyorum..vatanda bütün tellerde cardfinansla %15 indirim var 17sine kadar babalar günü vs. profilonun karsısındaki darty de tek cekime %10 var ve tellerini hepsini calıstırp deneyebiliyorsun ...istersen orda bak telleri w810 güzel bir tel beyazı da hoş olmuş ama yön ve ok. tuşunun kullanımını begenmedim video cekimi kg300le aynı kg 300 de notebook devamlı yanında bulunuyorsa direk usb den şarj olabiliyor müzik resim direk atabiliyormussun bilgisayardan ,programla falan ugrasmamak için güzel bir şey zaten 60 kusur mb dahili hafızası var diğer teller gibi 10-25 mb hafıza değil hem w810dan 150 ytl daha ucuz ..benim tavsiyem bu ..ayrıca ekranda daha parlak ekran 320x240 radyodan kayıt vs.de var.. bi yer 1000kontör hediyesi var dedi başka yerde bitti dedi onun çözemedim yoksa alıcaktım
  • quote:

evet alıcamda cardfinans ımın son kullanım tarihi bitmiş yenisini bekliyorum..vatanda bütün tellerde cardfinansla %15 indirim var 17sine kadar babalar günü vs. profilonun karsısındaki darty de tek cekime %10 var ve tellerini hepsini calıstırp deneyebiliyorsun ...istersen orda bak telleri w810 güzel bir tel beyazı da hoş olmuş ama yön ve ok. tuşunun kullanımını begenmedim video cekimi kg300le aynı kg 300 de notebook devamlı yanında bulunuyorsa direk usb den şarj olabiliyor müzik resim direk atabiliyormussun bilgisayardan ,programla falan ugrasmamak için güzel bir şey zaten 60 kusur mb dahili hafızası var diğer teller gibi 10-25 mb hafıza değil hem w810dan 150 ytl daha ucuz ..benim tavsiyem bu ..ayrıca ekranda daha parlak ekran 320x240 radyodan kayıt vs.de var.. bi yer 1000kontör hediyesi var dedi başka yerde bitti dedi onun çözemedim yoksa alıcaktım

Sen ihtiyacin olan telefonu bulmussun dogrusu.Tebrik ederim..

• K810i
    W610i
    N73..bunlardan birisi olmalı...
    (ben olsam değişmem)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mujim_007

K810i
    W610i
    N73..bunlardan birisi olmalı...
    (ben olsam değişmem)

Seceneklerde ilk iki telefon bulunuyor.Sagol fikrin icin
  • n73
  • Ben de yeni nesil cep telefonlarını beklemenizi tavsiye ediyorum. Sony Ericsson K790i hala başarılı bir cep telefonu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Ben de yeni nesil cep telefonlarını beklemenizi tavsiye ediyorum. Sony Ericsson K790i hala başarılı bir cep telefonu...

Yeni nesil telefonlar ne zaman cikicak bi bilginiz varmi ? Ve ne gibi mesela?
  • quote:

Orjinalden alıntı: memolix

quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Ben de yeni nesil cep telefonlarını beklemenizi tavsiye ediyorum. Sony Ericsson K790i hala başarılı bir cep telefonu...

Yeni nesil telefonlar ne zaman cikicak bi bilginiz varmi ? Ve ne gibi mesela?

Mesela İpHone youtubeden bi araştır....
  • k790i'den w810i gibi telefonlara geçilmez illa değiştiriceksen n73-k810i gibi veya daha üst cihazlara yönel
  • K810
  • N73 veya k810i gibi modellere bakmalısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 13 Haziran 2007; 20:11:45 >
  • k790i kullanmadıysan k810i alman mantıklı olur,yada w850i
  • 338 ytl ye w610 inanamadım ama pakette sadece şarj aleti ve pil yazıyor tanıtımında ,dogrumu diye soru yazdım yarın cevap gelir herhalde linkini veriyorum http://www.internetcarsi.com/pinfo.asp?pid=14078um
  • quote:

338 ytl ye w610 inanamadım ama pakette sadece şarj aleti ve pil yazıyor tanıtımında ,dogrumu diye soru yazdım yarın cevap gelir herhalde linkini veriyorum http://www.internetcarsi.com/pinfo.asp?pid=14078um

Arkadaşım verdiğin link açılmıyor.''MAğazamızda böyle bir ürün yoktur.'' İbaresi çıkıyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.