Şimdi Ara

k850i için lütfen acil yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yurt dışından gelen k850i model telefonumu kayıt ettirdim ama hala sim aktif değil yazısı var ekranda ve telefonu kullanamıyorum. sebebi nedir ve nasıl çözülür? sim kilidi olabilir diyorlar. nasıl kırabiliriz bunu yardım edebilecek var mı?

• ya orda tarif edilen herşeyi yaptım olmadı. bana bunu tarif edebilirmisiniz acaba?
  • Telefonu kayıt ettirdiysen açılması lazım. Şebekenin verilmesi en az 1 haftayı bulur kayıt başvurusu yapıldıktan sonra. Eğer en az bir hafta önce kayıt için başvurduğun halde şebeke hala yoksa aşağıdaki numarayı bi ara derim.
    0312 232 23 23
    Ben kayıttan 1 hafta sonra aramıştım. 10 dk. Sonra Şebeke verildi.
  • orayı aradım operatör e sor bizde açık görünüyor dediler. operatörde açık telefon dedi. yani kayıt konusunda bir sıkıntı yok. büyük ihtimalla sim kilidi var tlf de. Omnius SE programını indirdim ama yapamadım. bir yerlerde hata yapıyorum galiba. program ingilizce olduğu içinde anlayamıyorum.
  • programın detaylı anlatımı var resimlerde nasıl yapamıyorsunuz anlamıyorum..
  • hata kodu veriyor. yoksa kullanımı kolay programın ama neden hata kodu verdiğini anlayamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    15 yıl önce açıldı
    İphone-Acil Yardım
    2 yıl önce açıldı
    S4 ACİL YARDIM LÜTFEN
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bak şimdi sen mobil-forumda omnius programını indir sonra idenfity var cihazı usb den bağla ve 2+5 rom c tuşu erom ikisinden birinden deneyeceksin telefonunu kapat sonra indenfity aç resimlerden anlatılmış telefonunun bataryayı takıp çıkar sonra program açıkken usbye bağla orda cid modelini görürsün büyük ihtimal 53 tür
    sonra mobilforum da unlock resimli anlatılmış o şekilde yap batarya takıp çıkarmayı unutma çok önemli 2+5 e basılı tut cid modelini seç sonrada usb kablosunu tak çıkar ozaman olacaktır çok kolay
  • herşey, tarif edildiği gibi yapıyorum. indetfy başarılı oluyor ama unlock ta error veriyor. yani bilgisayardan anlamayan birisi de değilim ama nedense olmuyor bu. error veriyor hep.
    buraya resmini yükleyebilsem göstereceğim ama neyse. ben bunu nerede yaptırabilirim? sony teknik servisinde yaparlar mı acaba?
  • yetkili servisle uraşma derim ver sağlam telefoncuya 20-30 tl ye yapar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.