Şimdi Ara

Kaan Ayhan Fenerbahçe'ye doğru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eintracht Frankfurt'lu 20 yaşındaki genç stoper Kaan Ayhan Fenerbahçe'ye transfer olabilir. Gelsenkirchen doğumlu Kaan, Fatih Terim'in çalıştırdığı Türk A Milli Futbol Takımına birkaç kere davet edildi. Kaan, oyun içi hırsı ve gole yakınlığı ile dikkat çekiyor. Ön libero mevkisinde de geçmişi bulunan Kaan, 13 yıllık bir Schalke 04 altyapı eğitimine de sahip. Saha içinde olduğu kadar saha dışında da örnek bir insan olan Kaan, saha dışında utangaç olduğunu gizlemiyor. Spekülasyonlar karşısında çoğunlukla susmayı tercih eden Kaan, 2014 yılında 3 büyüklere transfer olmayı düşünmediğini açıklasa da İlhan Ekşioğlu gibi Fenerbahçe üyelerinin konuşmaları bu detayları ortaya çıkarıyor.

Kaan Ayhan Fenerbahçe'ye doğru

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Almanlar Türk asıllı oyuncuları Türk takımlarına satmıyorlar pek. Gelmesini isterim ama uçuk bonservis isterler büyük ihtimalle.
  • Ben de gelmesini isterim, ama Tunay gibi örnekler varken gelmesini imkansız bulmuyorum. Koray Ginter var bir de, o da Dortmund'tan Galatasaray'a gitmişti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fmde alıyodum bunu ben de,stoper, dos, orta saha da oynayabiliyodu iyi oyuncu
  • gelsin kadlecin yerine ortasaha oynatırız
    şaka bir yana genç ve yetenekli biri ihtiyacımız. Bugün u21 de hakan çinemreyi izledimde bence iyi stoper tandemi emre can amatörde bile oynayamıcak kadar kötü performans sergileyince yapıcak bir şey kalmadı..
  • fm de iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.