Şimdi Ara

Kablo Net Ping 450

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kablo tv kullanıyoruz, uzun zamandır evde yoktum. Şikayetleri iletiyorlardı ancak yeni ilgilenebildim. Görüyorsunuz hız testti yaptım. download 1.1 filan çıktı ama oraya 0 yazmış neden anlamadım. Sabah ki sonuçlarda öyle. Akşamki ping 250-400 arası dolanıyor. Zonguldakda merkezi bir konumdayım ve yan apt. arkadaş gayet iyi kullanıyor. Hatta 2.kat üstümüzledilerle sohbeti varmış arkadaşın onunda İnternetinde bir porblem yokmuş.

Sizce sorunlar neler olabilir? Kablo tv sikayet varda virüsten ötürü vs vs diye zırvalamarı var maalesef. Ancak bu sorun yılbaşından beri devam ediyor. Evde sadece telefondan internet kullanımı var, sosyal medya ve dizi izlemek dışında kullanım olmuyor.Allahdan oyun oynayan yok yakardı ortalığı evde Ancak pingden ötürü Whatsapp mesajları bile geç geliyor gidiyor. Görüş ve önerilerinize açığım

Saygılarımla.

Paket 24 lük akıllı sınırsız. Akşam 7 ile 12 arası yarı hıza düşüyor diye biliyorum ancak biz sabah bile o hızın 3 de birini alamıyoz. İlk zamanlarda normaldi gayet memnunduk. geçen sene ramazan ayrı en yoğun zamanlar bile sıkıntısız kullandık.

Evde mobil internet kullanıyorum o daha hızlı

Kablo Net Ping 450Kablo Net Ping 450

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre67z -- 2 Nisan 2020; 9:40:45 >

• Modemin sinyal değerlerini atabilir misiniz hocam 192.168.0.1 - bağlantı kısmını yani

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bende zonguldak ereğlide ikamet ediyorum herhangi bir sorun bu civarlarda yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminsemiz

bende zonguldak ereğlide ikamet ediyorum herhangi bir sorun bu civarlarda yok
    Nasıl durumunuz iyileşme varmı? Bende ereğlideyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korsan067 K kullanıcısına yanıt
    Kozlu fatih sitesinde yeni tuttugumuz eve de baglattik bir problem yok. ancak konuda gelen abonelikde hala çok yavas internet.

Iki farkli konum da abonelik var ama birbirlerinden cok farkli hizlar aliyoruz.

100luk internet. Modemin 10cm uzagindan test yapilmistir
    uzaklasinca 10m. Hizi 15 20 lere duşuyor
    Kablo Net Ping 450

• quote:

Orijinalden alıntı: emre67z

Kozlu fatih sitesinde yeni tuttugumuz eve de baglattik bir problem yok. ancak konuda gelen abonelikde hala çok yavas internet.

Iki farkli konum da abonelik var ama birbirlerinden cok farkli hizlar aliyoruz.

100luk internet. Modemin 10cm uzagindan test yapilmistir
    uzaklasinca 10m. Hizi 15 20 lere duşuyor
    Ereğlide bağlık mahallesinde büyük çalışma var. Etki yapabilir.

• ereğlide kadıtarlasındayım bende bu bölgede sorun yok, elektirk hatlarını yere alıyolar arada gidiyor geliyor bende çalıştıgım için akşamları gözlemleyebiliyorum herhangi bir sorun yok şu anda
  • Zaten fiber geldiğinden beri ( ki gerçi bizim aoartmana ilk geldiğinde iyi idi ) Dediğin gibi yılbaşından sonra öyle saçma sapan stabil olmayan bir bağlantı var ki çıldırıyorum 6 aydır oyun oynarken
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.