Kablonet altyapılı vodafone aboneliğimi ay sonunda sonlandıracağım. Ancak kablonet docsis altyapısı ile internet veriyordu kablonet ise turk telekom altyapısı ile fiber hizmet veriyor. Bu nedenle Turknete direkt olarak farklı operatörden geçiş isteği mi vermeliyim yoksa önceki aboneliğimi sonlandırdıktan sonra mı turknete başvurmalıyım? Ayrıca kablonetten gelen kabloyu sonradan boşa çıktığında uydu alıcısına takıp normal uydu yayınlarını izleyebilecek miyim yoksa binanın merkezi uydu kablosu ile farklı mıdır? Böyle bir tecrübesi olan varsa ve yardımcı olursa çok teşekkür ederim |
Kablonet altyapılı vodafone net fiberden Türknete geçiş?
-
-
Geçiş yapamazsın, yeni abonelik olarak başvuracaksın. Eskiyi e devletten iptal edersin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, diğer ISS firmasında türk telekom fiber altyapısı üzerinden hizmet almıyorsanız mevcut aboneliğinizi iptal ederek sıfırdan fiber aboneliği başlatmanız gerekiyor. Sizi de aramızda görmek isterim. -
Teşekkürler. Ailemin evinde yıllardır turknet kullanıyoruz ve memnunum. Apartmanımda turknet yoktu maalesef taşındığımda.
Bir sorum daha olacak diğer aboneliğimi bitirmeden size başvursam ve bağlantım tamamlansa bir problem ortaya çıkar mı?
1-2 gün bile internetsiz kalmak istemiyorum
-
Merhaba, diğer ISS firmasındaki aboneliğiniz devam ederken bize sıfırdan başvuru yaparsanız sorun olmayacaktır. Bizdeki hizmet aktif olduğunda diğer ISS firmasındaki aboneliği sizin iptal etmeniz gerekecektir. -
Hocam merhaba. Ben de kablonet sözleşmemi yenilemeyeceğim. Sözleşme bittikten sonra salonumdaki kablonetten boşa çıkan kabloyu TVye taksam merkezi sistemdeki uydu kanallarını izleyebilir miyim? Yoksa o kablonun ucunu aşağıdaki kablo tv kutusundan çıkarıp merkezi uydunun girişine mi takmak gerek? Siz de bu soruyu sormuşsunuz belki yanıtı öğrenmişsinizdir diye size sormak istedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler
-
merhaba mesajınızı geç gördüm kusura bakmayın. çıkan kabloyu tv ye bağlamadım çünkü mibox kullanıyorum gerek duymadım. siz bağladıysanız eğer cevabınızı bekliyorum :)
-
kablo tv de uydu santralinden daireye giden kabloyu da değiştiriyorlardı. ayrı hat çekmedilerse direk bağlayınca uydu kanalları göstermez dairenin kablosunu kablo tv kutusundan merkezi uydu sisteminin çıkısına takmak gerekir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X