Merhabalar arkadaşlar, bir kaç gün önce alıntıladığım mesajı yazmıştım buraya, 1 yıldır defalarca bildirim yapmıştım apartmanımıza Gpon fiber değişimi için Türksat Kablonet'e ve bugün bir mesaj geldi epostayla, şaşırdım doğrusu, bunun anlamı Gpon dönüşümü içindir umarım!!! emin olamadım ve 2 yıllık sözleşmemin biteceği 9 Aralıka hazır olursa iyi olur. Kısmet diyelim artık. |
KABLONET [ANA KONU] (3223. sayfa)
-
-
selamlar
bu bildirimleri nereye yapıyordunuz ?
ve içeriği tam nasıl bende ankaranın göbeğinde halen bakır kablo ile interner almaya gıcık kapıyorum..
-
Selamlar, ilk önce resimleride ekleyip sorunla ilgili,
E-Posta olarak kablotvbilgi@turksat.com.tr
Gönderiyorum, ardından 0850 başlayan Türksat Kablonet müşteri hizmetlerine bildirim açtırıyorum. Bunu her ay yapıyordum. -
Merhaba 2-3 senedir kablonet kullanıyorum ve bu hafta taahhütüm bitiyor. Aslında memnunum devam edecektim ama bu aydan itibaren yüzde 25 durduk yere zam yapmışlar canımı sıktı başka bir internet sağlayıcı kullanacağım . Öneriniz var mı? 100mbps fiber altyapı mevcut
-
Ben de aynı arayıştayım, bulduğunuz alternatif firma var mı -
Az once comnet gordum 12 aylık 279 TL falan diyor ben turksat'la 24 ay aylık 400 TL cıvarına uzatmıstım (Ekim 100 mb sınırsız)..bu comnet ve alternatıf dsl verenlerde modem+ kurulum ..vb aylık 350 TL lere falan gelebilir
Turksat' ta 300 TL yı gecmemesi gereken bırseye 400-500 TL ler veriyor olmak benim de canımı sıkıyor kı 20 yılda 5 dk TV sıne bakmamısımdır yanı TV de yok bende ..
Çok da mutlu degilim bu durumdan ama 100-200 TL farklara ölmem deyıp sorunsuz olanı seçtim devam ettim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 19 Kasım 2024; 13:57:34 > -
Yalın internet ne zaman gelecek bu kablonet'e?
-
Hocam boşboşuna başına dert alacaksın comnetten uzak durun hocam internet arızalanır destek kaydı oluşturursunuz sorun yok derler çözmezler ısrarcı davranırsanız hesabınızı komple kapatırlar ve 1 sene Ödemiş olduğunuz durumda 5 kuruş geri vermezler durduk yerde uğraşıp durursunuz o yüzden bosverin comneti forumda biraz çomnet konularını incelerseniz ne demek istediğimi anlarsınız hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: firefoxx
Ben de aynı arayıştayım, bulduğunuz alternatif firma var mıkarar veremedim ya. Yarın taahhütümün son günü. Kablonet çok yüksek fiyat çekiyor şuan 100mbps 160tl idi. Teklifleri 430/530 şeklinde bunu kabul etmeyeceğim bakalım
-
Kablonet icin başka rakam yok sanirim ama
-
Az önce kablonetten aradılar 24 aylık aboneliğimin bitmesine 1 ay kaldı ve direkt normal fiyat söylediler, kabul etmedim.
Çok garibime gitti bu durum. Apartmanıma yeni SüperOnline fiber geldi 100 mbps 550 lira ilk 2 ay ücretsiz teklif ettiğini ve muhtemelen onlara geçiş yapabilirim dedim (çünkü fiber, şuan dsl kullanıyorum) hiç umurlarında olmadı, anladım tamam tarzı cevap verdiler. Herkese mi böyleler yoksa sadece Türktelekom alt yapısı ile kablonet kullananlara mı böyleler anlayamadım.
-
Hocam süperonlıne 1000 mpbs 600 tl idi sanırım dün mü ne gördüm yeni aboneye süperonlıne geçecekseniz bir araştırın derim Turkcell sitesini
Buydu galiba kampanya
https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/ev-interneti-fiber-kampanyalari/fiberde-1000-mbps-firsat-kampanyasi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordert -- 20 Kasım 2024; 14:22:42 > -
Turknet kurdurdum bugun geldiler. PC den 850 mbps hiza yakin cikti. Umarim hep böyle gider. -
Hocam çok teşekkür ederim. 1000 Mbpsye ihtiyaç duysam direkt başvururdum. Bana 100 mbps fazlasıyla yeter 2 ay ücretsiz 10 ay 500 TL, 12 aylık 5000 TL maliyet. Bunda ise 7200 TL total maliyet aslında çok iyi fiyat ama ihtiyaç fazlası.
-
Siz bilirsiniz hocam yeter diyorsanız 100 mpbs başvurabilirsiniz tabiki -
Hocam bu iki router arasında ne fark var bilginiz var mı acaba ? Arada yaklaşık 600 TL fark var değer mi değmez mi sizce ?
tp link archer ax23
tp link archer ax53
amazonTP-Link Archer AX53, AX3000 Mbps, Fiber Destekli, 4× Gigabit LAN Ports, WPA3, Oyun için İdeal Xbox/PS/Steam, Dual Band Gigabit Wi-Fi 6 Routerhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B09NC4SSSQ/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1amazonTP-Link Archer AX23 ver. 1.20, AX1800 Mbps, Fiber Destekli, 4 Gigabit LAN Portları, WPA3, Çift Çekirdekli İşlemci, Oyun için İdeal Xbox/PS/Steam ve 4K, Dual-Band Wi-Fi 6 Routerhttps://www.amazon.com.tr/TP-Link-Archer-AX1800-Wi-Fi-Y%C3%B6nlendirici/dp/B09DQ3RV16/260-3062799-3112644?th=1
-
quote:
Orijinalden alıntı: qarakediHocam bu iki router arasında ne fark var bilginiz var mı acaba ? Arada yaklaşık 600 TL fark var değer mi değmez mi sizce ?
tp link archer ax23
tp link archer ax53
amazonTP-Link Archer AX53, AX3000 Mbps, Fiber Destekli, 4× Gigabit LAN Ports, WPA3, Oyun için İdeal Xbox/PS/Steam, Dual Band Gigabit Wi-Fi 6 Routerhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B09NC4SSSQ/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1amazonTP-Link Archer AX23 ver. 1.20, AX1800 Mbps, Fiber Destekli, 4 Gigabit LAN Portları, WPA3, Çift Çekirdekli İşlemci, Oyun için İdeal Xbox/PS/Steam ve 4K, Dual-Band Wi-Fi 6 Routerhttps://www.amazon.com.tr/TP-Link-Archer-AX1800-Wi-Fi-Y%C3%B6nlendirici/dp/B09DQ3RV16/260-3062799-3112644?th=1almışken en iyisini almak lazim ..En az 5-10 yıl kullanacaginiz bir cihaz olsun ...(ax 53-ax73 ..vb)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 21 Kasım 2024; 11:35:48 >
-
AX53 toplamda 3000mbps hıza kadar destekliyor, AX23 ise toplamda 1800mbps hıza kadar destekliyor tek farkı bu, diğer özellikleri aynı sayılır, ki Türkiye'de en baba internet hızı zaten 1000mbps başka da yok. AX23 rahatça alınır sıkıntı olmaz Kablonet kullanıcılarının en gözde cihazı AX23
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milliyan -- 21 Kasım 2024; 15:15:51 > -
Merhabalar hocam bende 100 Mbps kablonet altyapı var. Verdikleri Netmaster Infinity 401 Modemden de memnun değilim. Belirtmiş olduğunuz TP-Link Archer AX23 Port 1800 Mbps Router ile kablonete nasıl bağlanılıyor.
-
bugün bina kapımızın yanındaki turksat kutusuna 1000 mbps kampanya içeren buroşür yapıştırmışlardı. ben de acaba gpon dönüşümü hazırlığı mı var yoksa diye sevinmiştim ancak hala altyapı sorgulamaya baktığımda 100 mbps hız göstermesi üzerine hevesim kursağımda kalmış oldu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X