Şimdi Ara

Kablonet taahhut bitiyor secenekler iceride

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kablonete 49 veriyordum 25 mbit 50gb ve sonrasi 8mbit killaniyordum aylik harcadigin max 100 gb...taahutum bitiyormus iki secenek sundular fiyatlari ayni 55 tl

1. 25 mbit 150gb uzeri kota asim ucreti olacak

2. 25 mbit sinirsiz ancak aksam saat 7-12 arasi hiz 10 mbit olcakmis.

Ben 7 ve 12 arasi netflix sd olarak izliyorum bana 10 mbit yeter mi takilmadan veya hd ye gecsem ne kdr idare eder.

Su andaki 25 mbit paketimde torrent hizim yaklasik 2.5 mbit

Sizce hangisi mantikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 10mbps netflix sd icin yetiyor, takilmadan cok rahat seyredebiliyorum.

• Bence zorunlu olmadıkça kotalı paket almamak lazım. Şu anda 100 GB tüketiyor olabilirsin ama Kablonet'te taahhütler 24 aylık. 24 ay sonra nasıl bir kullanımın olacak, bunu iyi tahmin etmek zor.

Mevcut müşteriysen aylık 76 TL'ye 100 Mbit akıllı sınırsız tarife düşünebilirsin. Evet 20 lira daha fazla para vereceksin ama kayda değer bir hızın olacak ve kota derdin olmayacak. Bu tarifede bütün kanallar da açılıyor. Rakiplerine göre gerçekten iyi fiyat.
  • Mevcut Müşterilere Özel Eğlenceyi Kaçırma Kampanyası

*Müşteriler abone olduğu hızdan/dakika ve TV paket tarifesinden (fiyat olarak geriye doğru) daha düşük bir hıza/dakika ve TV paket tarifesine geçmemek koşuluyla aşağıda belirtilen hızlar/dakika ve TV paket tarifeleri arasında istediği gibi değişiklik yapabilecektir. Müşteriler taahhüt süresi boyunca dilerlerse ilk abone oldukları Kablonet, KabloTV ve Sinema Paketi tariflerine geçiş yapabilecektir.

İstediğini seç daha sonra online işlemlerden ayda bir defa değişiklik yapabilirsin.
  • audioslave kullanıcısına yanıt
    Hd icin de yeterli mi acaba

• Polemik kullanıcısına yanıt
    76 tl lik 100 mbit sinirsiz akilli tarife de saat 7 ,12 arasi sanirim 40 mbite dusecek

• darnglove D kullanıcısına yanıt
    25 mbit’e düşüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    119,99 TL/Ay fiyatı değil mi sizin söylediğinizin?
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    Hayır.

Tarifenin paket fiyatı linkteki gibidir.
    Türksat Kablo
    Mevcut Müşterilere Özel 100'ünüzü Güldüren Kampanyası | Kablo
    https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,627,mevcut-musterilere-ozel-br-100-unuzu-gulduren-kampanyasi

• darnglove D kullanıcısına yanıt
    netflıx ıcın yeter 10 bence cunku ben 2mbps hız alanı ıle rahat sd ızlıyorum 10 rahat hd icin yeterlı olur
    24 ay taahhütle 75,99 TL/Ay bu rakam yani?

Birde ben gittim bayiye dedi şimdi isterseniz yapalım kayıt? Şimdi geçersem 10. ayda dolan tarifem bitecek mi ?
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    Evet, mevcut müşterilere bu fiyatta veriyorlar. Bence diğer İSS'lerin fiyatları düşünüldüğünde bu gerçekten çok iyi bir fiyat.

10. ayda biten tarifen varsa bu tarifeye şimdi geçmek mümkün mü onu MH ile konuş bence. Cayma bedeli ödemeden geçiş mümkün mü MH'den bilgi al, ona göre karar verirsin. Şimdi geçersen 10. ayda biten taahhüdün sona erecektir.

Genelde üst pakete (bu İSS'ler için daha yüksek fatura demek oluyor genelde) geçişlerde cayma bedeli olmuyor ama MH'den kesinleştir derim.
    Genel bayiden öyle dedi yanlış bir şey demezler herhalde :D Ama dediğiniz gibi mh sormak gerek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.