Şimdi Ara

Kablosuz ağ adaptörünün sorunlu çalışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar artık cinnet derecesine gelmiş bulunmaktayım Kısaca durumu anlatayım: Evde Airties RT205 kablosuz modem ve 1 adet WUS-300 kablosuz adaptör kullanıyorum. Bilgisayarımın özellikleri aşağıda:
    ASUS A8-VMX
    AMD Athlon 64 3000+
    ATI Radeon X1650 512MB
    1,5GB Ram
    80GB HDD
    Sorun ise; bazı internet sayfalarını açtığımda kablosuz ağ adaptörünün ışığı yanıp sönmeye başlıyor ve internet kafayı yiyor. Ağ bağlantı simgesi bağlı görünüyor ama internete girmiyor. Kablosuz adaptörün ışığı yanıp sönerken internete tekrar bağlanmaya çalışıyor ve bu sırada bilgisayarda takılmalar oluyor. Mouse hareketlerim ışık söndüğü zamanlarda donuyor, tekrar yandığında en son sürüklediğim yere geliyor. Müzik dinliyorsam da müzikte bozulmalar oluyor. Fakat, eğer adaptörün takılmasına neden olan web sayfasını kapatırsam bağlantı düzelebiliyor, düzelmezse adaptörü çıkarıp tekrar takıp yeniden bağlanmasını beklemem gerekiyor.
    Sorun driverdan olabilir diye airties sitesinden WUS 300'ün driverını indirip tekrar kurdum. Bi işe yaramadı. Nedenini hala anlamış değilim. Yardımlarınız için teşekkürler...

• hocam pc nizde virüs olmasın
    cakışma felanda olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 19 Eylül 2011; 13:16:47 >
  • valla sırf bu sorun yüzünden 6-7 senedir sorunsuzca kullandığım pc'ye format attım, formattan sonraki gün yine yaptı böle takılma falan. virüs var mı yok mu bilmiyorum ama avast yüklü taratayım bi. çakışma olayını nasıl anlarım ki? hem neyle çakışcak?
  • hocam işletlm sisteminiz nedir birde ethernetden deneyebilirmisiniz wirelles adaptörü kullanmadan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.