Şimdi Ara

kablosuz kulaklık kullananlar yardımcı olabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kablosuz kulaklık (lar) almak istiyorum, Amacım elimdeki sony amfi me baglamak yada X-fi ses kartıma, hangisi olursa artık....

Oncelikle kulaklık(lar) icin cok bir para ayırmayı dusunmuyorum ki bu anlamda mikado gozume marka olarak ilisti, 1-2 marka daha var aslında ama 3 tane alacagımı dusunursek biraz yorabilir onlar beni:)

Takıldıgım ve baya bir bakmama ragmen netten bir yere varamadıgım bir konu var o da su,

*Bir terminale 1 den fazla kablosuz kulaklık ekleyebiliyormuyuz , dech telsiz telefonlar gibi
    **Yada o mumkun deil dedik , o zaman 3 tane terminal i ve beraberinde gelen 3 kablosuz kulaklıgı bir sekilde amfi yada ses kartına baglamak mumkun mu ?
    ***İnfra mı daha avantajlı yoksa radio frekanslılar mı?

Bu konularda bilgisi olan arkadaslar bilgilerini paylasırsa cok sevinecegim

simdiden cok tskler

SAglıcakla kalın

• arkadaslar inanın cok lazım bilen birisi bana, alıcam cok yakında, benim derdim ses kalitesi deil inanın, sadece amfiye birden cok giris yapabilirmiyim. yani tek terminal 3 kablosuz kulaklık yada birden fazla terminal yine 3 kablosuz kulaklık, artı evde kablosuz internet agı var bu sorun olur mu...

Alacagım kulaklık su

http://www.segmentbilgisayar.com/product.asp?numPageStartPosition=1&P_ID=300&strPageHistory=&strKeywords=&strSearchCriteria=&PT_ID=144

Kulaklıktan ses olarak mucize beklemiyorum :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.