Kablosuz kulaklık (lar) almak istiyorum, Amacım elimdeki sony amfi me baglamak yada X-fi ses kartıma, hangisi olursa artık....
Oncelikle kulaklık(lar) icin cok bir para ayırmayı dusunmuyorum ki bu anlamda mikado gozume marka olarak ilisti, 1-2 marka daha var aslında ama 3 tane alacagımı dusunursek biraz yorabilir onlar beni:)
Takıldıgım ve baya bir bakmama ragmen netten bir yere varamadıgım bir konu var o da su,
*Bir terminale 1 den fazla kablosuz kulaklık ekleyebiliyormuyuz , dech telsiz telefonlar gibi **Yada o mumkun deil dedik , o zaman 3 tane terminal i ve beraberinde gelen 3 kablosuz kulaklıgı bir sekilde amfi yada ses kartına baglamak mumkun mu ? ***İnfra mı daha avantajlı yoksa radio frekanslılar mı?
Bu konularda bilgisi olan arkadaslar bilgilerini paylasırsa cok sevinecegim
simdiden cok tskler
SAglıcakla kalın
arkadaslar inanın cok lazım bilen birisi bana, alıcam cok yakında, benim derdim ses kalitesi deil inanın, sadece amfiye birden cok giris yapabilirmiyim. yani tek terminal 3 kablosuz kulaklık yada birden fazla terminal yine 3 kablosuz kulaklık, artı evde kablosuz internet agı var bu sorun olur mu...