Şimdi Ara

Kaç para olursa ADSL den vazgeçersiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: KontG

512 sınırsızı 59'a verirlerse anca geçerim.... ama daha fazlası imkansız.. olay çıkar

mevzu çıkar 50 ytl bizim için hakketten bir limitdir ya 50 ytl üzerinde internet ücreti ödemek nebiliyim
  • biz niye internetten vazgeçelim telekom tekelden vazageçsin türkiyenin önünü açsınlar.bide telefon dinlemeyide bıraksalar kendi çıkarları için iyi olur bilmem anlatabildimmi telekoma!!!!!!
  • Valla 50'nin biraz üstüne kadar çıkarım kimse tutamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: calgici

biz niye internetten vazgeçelim telekom tekelden vazageçsin türkiyenin önünü açsınlar.

İşte ben de @killnOd arkadaşa bunu anlatmaya çalışmıştım.
  • En düşük fiyat 29 YTL den 1 kuruş yukarı çıksın İPTAL ettiririm
  • 256k limitsiz herkese tavsiye ediyorum zaten cok hizli telekomda fiyatlari asagi cekmez sadece hizlari yukseltir ama 256yi512 yapamaz turkiyenin internet cikislari yetmicektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: raptor2006

En düşük fiyat 29 YTL den 1 kuruş yukarı çıksın İPTAL ettiririm

+1905
  • quote:

Orjinalden alıntı: electronics

quote:

biz niye internetten vazgeçelim telekom tekelden vazageçsin türkiyenin önünü açsınlar.

merak etme anladim ama sende sunu anlaki internet vazgecilmez degildir, ikimizde anladiysak bir problem yok demekdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

quote:

Orjinalden alıntı: electronics

quote:

merak etme anladim ama sende sunu anlaki internet vazgecilmez degildir, ikimizde anladiysak bir problem yok demekdir

amaç uzlaşmaktı zaten

• quote:

Orjinalden alıntı: EuroAsia

160 liraya kadar 512k sınırsıza evet derim, 160 yi geçersede 256kbit e düşerim oda max 120 ytl öderim. ben 56k için 180-200 ytl ödediğimi çok iyi bilirim senelerce :)

512 sınırsız zaten 99 ytl, ee indirim olcağıda söyleniyo o zaman sen o parayla 1024 sınırsız bağlanırsın..
  • 29'dan fazla vermem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: karpuz kıran

256k limitsiz herkese tavsiye ediyorum zaten cok hizli telekomda fiyatlari asagi cekmez sadece hizlari yukseltir ama 256yi512 yapamaz turkiyenin internet cikislari yetmicektir

256 hızlı?
    tabi msn kullanırken gayet hızlı
    ama download yaparken, ben 256 ile indirirken adamlar aynı hızla bana gönderiyo, tek bi adamdan 14-15 ile çekiyorum..

hız göreceli bi kavram

• kanki 256kbps ev kullanicisi icin cok hizli bizim burda internet kafeler bile 256k kullaniyor 10-15 tane pcye paylastiriyor arkadaslar bizim ulkemizin vatandaslarina 256kdan fazlasi abes kacar zira ayranin yok icmeye 1mbps hizla gidersin çeşmeye hesabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karpuz kıran -- 18 Temmuz 2006; 16:59:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: karpuz kıran

kanki 256kbps ev kullanicisi icin cok hizli bizim burda internet kafeler bile 256k kullaniyor 10-15 tane pcye paylastiriyor arkadaslar bizim ulkemizin vatandaslarina 256kdan fazlasi abes kacar zira ayranin yok icmeye 1mbps hizla girersin internete hesabi

zaten içmeye ayranı olmayan için hala 30ytl gibi uygun tarifeler mevcut..
    ama bizim vatandaşlarımızın da kazık yemeye layik olduğunu düşünmüyorum...
    eüer 256 yapacaksa da 5-10ytl'ye yapacak bu kadar basit
  • Herkez 50 ytl yi geçtiği anda interneti kapatırım diyor.
    Hala farkında değilmisiniz 50 ytl zaten yüksek bir fiyat.
  • en düşük 29 ytl çok yüksek bir fiyat.. bir arkadaş dialup ta yıllarca yüksek faturalar ödediği için simdi adsl de 512 sınırsız için 160 ytl ödeyebileceğini söylüyor.. DÜN DÜNDÜR BU GÜN BUGÜNDÜR... dialup tarih olmuştur.. aslında insanların dialup zamanında kazan kaldırması gerekiyordu ama olmadı. bu gün için adsl pahalıdır .. neye göre diye sorarsanız... diğer ülkelerin adsl fiyatları ile kişi başına düşen milli gelir kıyaslandığında bizim fiyatlara göre kat kat ucuzdur.. daha şimdi almanya da bir öğrenci arkadaş
    yaz tatilinde bir işyerinde çalışmaya başladı aylık 1.800 ytl alacak.. evet aylık bin sekiz yüz yeni türk lirası henüz 16 yaşında bunuda ekleyeyim..
  • 30 u gecerse bırakırım
  • 30 YTL den fazlasını vermeye elim gitmez ki be kardeşim. Bu kaliteye, bu hıza 30 fazla bile
  • 256 sınırsız 10 milyon olursa adsl kullanmaktan vageçerim. kazık yemeye alıştım bir kere

256 yı kaldırdıkları anda ADSL kullanımını bırakırım. 80 milyon veremem ADSL ye.
  • Bu neya daha düne kadar adsl fiyatı yüksek indirim yapacaz derken ne dir bu zam telaşı... Bu güne kadar zaten en pahalı hizmeti bunlard vermiyo mu tüm dünyada öyleyse telekoma
    Bu da turkcell gibi abone sayısının fazlalığına güveniyorsa pek öyle güvenmesin bir iki seneye kadar çıkar ortaya 2-3 rakip görürürm o zaman aboneyi enayi yerine koymak neymiş anında satar gideriz hatta fiyatı sonradan çokta kırsa önemli değildir artık. Bence telekom günü kurtarmak yerine yarını düşünsün o abone sayısı suya yazılmıştır haberi olsun ayağını denk atsın. Sizi bilmem arkadaşlar ama zamanında turkcelle ile aramdaki sözleşmeyi nasıl zevkle yırtmışsam bunu telekom içinde bu şartlar altında çooooooooooook büyük zevkle yaparım. Birkaç senede adsl piyasasının durulmasını beklerim. Sizlere de bunu tavsiye ederim. Yoksa çok d..ükler bunlar sizi....

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.