Şimdi Ara

Kaç Tane Ayakkabınız Var ? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
1
Favori
15.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1 Koşu Ayakkabısı

3 Spor Ayakkabı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Witcher kullanıcısına yanıt
    Hocam nadir değil o ayakkabı Denizli'de Boyner ve Adidas'ta vardı bulunuyor o model artık ama gayet güzel güle güle kullanın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2skechers 2uspolo 1puma var yakın zamanda Vans alcam

• 1 bot 1 normal ayakkabı

• 1 timberland bot
    1 harley bot
    1 lacoste günlük
    1 fred perry günlük
    1 nike koşu ayakkabısı
    1 converse günlük
    1 hotiç günlük klasik
    3 kundura (iş için)
  • 6 tane yani 3 çift

• quote:

Orijinalden alıntı: uçan jedi

Hocam nadir değil o ayakkabı Denizli'de Boyner ve Adidas'ta vardı bulunuyor o model artık ama gayet güzel güle güle kullanın

Aynen öyle Ultraboost 3.0 çok daha rahat ve beyaz rengi her yerde bulunabiliyor artık
  • en az 30 çift ayakkabım vardır. Hanımınkileri saymıyorum bile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.yasoo -- 2 Nisan 2017; 23:4:37 >
  • 1 bot
    1 günlük
    1 eski bir spor
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackAvrupa

quote:

Orijinalden alıntı: The Witcher

quote:

Orijinalden alıntı: bbo1717

Hocam anlaşılan sizde sneakerheadsiniz. Efsane modeller var.

Tesekkurler hocam Icki kullanmiyorum,sigaram yok ben de paralari ayakkabilara harciyorum

Hocam öğrencimisiniz ?

Evet,üniversite 1'deyim

• 9 çift varmış ya
  • Karpuzcu. kullanıcısına yanıt
    1 den 20 ye kadar Jordan var. 3 tane 12 var. 5 tane Nike ACG bot, 5 tane LeBron var, 1 tane de AirMax 90 var

Hocam alttan ikinci Türkiyeden alınmamı? Aynısından Almanyadan gelirken ablama almıştım.Fiyatı nedir burdaki

• quote:

Orijinalden alıntı: Yenibirmesajvar

Hocam alttan ikinci Türkiyeden alınmamı? Aynısından Almanyadan gelirken ablama almıştım.Fiyatı nedir burdaki

Türkiye'den aldım hocam,tek numara kalmıştı Beymen de tek numara kalınca çok güzel indirim oluyor 260TL civarına almıştım.
    İyi fiyatmış hocam.Bende 2013yazında 90euroya almıştım.Sanırım hemen hemen aynı fiyat.

İnanırmısınız ablam hiç beğenmedi.Benim gönlüm olsun diye 1kez giydi sadece.En son bu yaz depoda görüp sordum ayağımı sıkıyo dedi.Verdim ihtiyacı olan birine gitti.Çokta beğenmiştim pembeli falan

• quote:

Orijinalden alıntı: tcmonster25

1 den 20 ye kadar Jordan var. 3 tane 12 var. 5 tane Nike ACG bot, 5 tane LeBron var, 1 tane de AirMax 90 var

Caps or didn' happen :)

32 yaşındayım 12 sene pro basket oynadim. Sadece Jordan 17 yok bende.

Ben lise zamanlarımda yıldız takımda oynarken çıkmıştı. Çelik çantasında inanılmazdı. Ben alamadan bitmişti. Şimdi piyasada yok.

Geçenlerde 17 copper çıktı. Her ne kadar mavi 17 istesem de almak icin Nike in sitesinde sabah kadar stok girmesini bekledim. Girmeden tükendi dediler. Nike da yetkililerle bizzat konuştum baya kovaladım. Sonra ögrendim ki daha gelmeden ünlü zengilere gümrükte satılmış bile.

Bir kere de ebay dan 17 almıştım o da 16 geldi. Satıcı ile baya kapıştık ama nasıl boyle yanlıs yaparsın diye o da bir ise yaramadı :) Allahtan 16 almamıştım.

Simdi hepsini aldım. Nike da hepsini çıkardı. Hatta su anda sitesinde hemen hemen bir cok model var. SneakersCloud da tüm modelleri getirdi neyse. Ama Nike hala ısrarla 17 yi çıkarmıyor. 1 den 23 e kadarmış hepsi remake yapıldı neden 17 yok anlamak mümkün degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 2 Nisan 2017; 23:41:28 >

• Bende Yeezy Red October icin raffle kazanmıştım. Sonra en büyük US13 olunca almadım. (Giyemedigim ayakkabıyı koleksiyon yapmak saçma oluyor) Simdi resell değeri 22k$ olmuş.

Yeezy Boost 750 yi nerede buldun? 350 v1 v2 Beşiktaş'ta bi storeda var da. 750 bulamadım hala

• 17 jordan ayakkabilari icinde en hated ayakkabilardan biri. Ama bir Jordan 2 degil. 2 nin bile retrosu geldi hala geliyor. Yakin zamanda gelir 17 de bence.

Bende 7 yil oynadim sonra sakatlik falan oldu.

Capsini atarim memlekete donunce.

• 3 bot
    6 spor ayakkabı snekers ve air
    7 klasik ve modern günlük deri süet
    2 rugan takım etbise altına
    4 yazlık timberlake
    1 havuz ayakkabısı
    1 terlik
  • Benim 3 tane var ama pederin 20 tane vardır 1-2 seneye ayak numaralarımız eşit olacak ona salça olcam

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.