< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsy77 -- 19 Kasım 2022; 17:8:16 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kaçırmayın ! Siemens TP501R09 Espresso Makinesi !
-
-
Fiyat iyi ama bu integral olan modeli değil alacak olan dikkat etsin
bunda süt haznesi yok ama internetteki videolar hep süt hazneli
-
Paylaşım için teşekkürler fiyat uygun görünüyor. Bonus 9 ,World ve İş bankası 8 taksit gördüm. Diğer kartlara hiç taksit yok.
-
Tatsızmış axesste de yok taksit
-
Özellikleri arasında var gözüküyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Süt haznesi dediği şeyi siz de dışarıdan her hangi bir kap ile yapabilirsiniz.
Sonuçta o kamış yüksek basınçlı buhar veriyor...
-
acep bunu alıp bi kenara atsam durduğu yerde deerlenir mi, bi gayfe gurusu olarak ne dersin?
-
olsun alla alla uyarmayalımmı tuvneracım
sen telegram grubunda paylaşmışsındır reklam ücretlerini alarak
ofise almak isterdim ama taksit yok eq3 te 5000 tl ama aradaki 1000 lira farkına değer bu makina
-
Philips ep2231 makine sahibi olmasam yani espresso makinesi alacak olsam bu özelliği benim için tercih sebebi olurdu.
Makinenin sütlü kahve türevlerini yapmak için ihtiyaç duyduğu sütü şekil, kapasite vb. sınırlaması, ekstra bakım, temizlik derdi olmaksızın her hangi bir kap veya şişeden alabilmesi çok pratik bence.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bağlantı sorunları nedeniyle diye hata verdi üye olurken, eve geçince bakıcam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben siemens'in black friday'de daha iyi bir indirim yapacağını düşünüyorum. Eq300'ün fiyatı da güzel, stok sorunu olmazsa biraz daha düşecektir. Üç beş gün daha beklemek lazım. Espresso makinelerinde Philips'e rakip lazımdı. Ederinden pahalıya satılan Philips'e güzel bir alternatif oluyor Siemens.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 19 Kasım 2022; 17:22:13 > -
Yok hocam buhar vermiyor. Eq300 serisindeki metal başlık buhar vererek bardakta ısıtıyor. Bunda sistem farklı. Çubuk süt çekiyor sonra bardağa veriyor köpürtüp. Yani full otomatik.
Teşekkür ederim…
Bahsettiğiniz black friday tam olarak hangi tarih?
Süt hazneli modellerde yoğun kullanım yoksa süt bozulabilir. Akşam artan sütü dökmek gerekir
harici hazneyide söküp dolaba koyabiliyorsun ama son bi kaç haftadır lattego kullanan biri olarak şişeden fortumla çektirmek daha cazip daha pratik geliyor o yüzden takılmayın arada ki fiyat farkına değmez, süt haznelisinin kampanyalı fiyatı 10 a yakındı diye hatırlıyorum. ha şişede ki sütü dolaba koymuşsunuz ha hazneyi söküp dolaba sokmuşsunuz hatta ben şişesine geri döküyorum artanı, işini kaliteli yapıyor mu ona baksın alacak olan.
Fiyat güzel özellikle bu fiyata geçen sene philips almayıp bu sene 10bin küsür bayılınca pişmanlık duyuyor insan.
-
Bonusa peşin 9 taksitle aldım hadi bakalım.
-
Ne zamandır otomatik makine düşünüyorum temizlemesi vs nasıl acaba uğraştır mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
geçen 4900+ e satılan siemens modelini incelemek için mediamarkta gittim 4900lük siemens modelini gördüğüm gibi vaz geçtim direk diğer siemens modellerine baktım fiyat arttıkça kalitede artıyor sonra melita markasının modellerine bakınca siemensin tüm modellerindende soğudum birden 12 bin tllere çıkmışım zorlasalar alıp gidecem sonra ben kahve içmiyorum napıyorsun dedim kendi kendime :) bir an telefon dolandırıcılarının insanları ikna ettiği olaylar aklıma geldi anlık nutkun tutulması bu olsa gerek ama gerçekten melitalar bir başka işin uzmanı olmasamda insan anlıyor kendini temizlemesi malzeme kalitesi orda ikram edilen kahvedeki aroma vs vs
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
EQ300 hatalı çıktığı için iadeye göndermiştim.
Henüz iade sonuçlanmadı ama EQ500 için kampanya yada stok biter diye aldım.
Bakalım aradaki farka değecek birşeyler var mı?
EQ300 ile EQ500 arasında sıcaklık ölçümlerinde ciddi fark gözüküyor. Aşağıdaki videolardan izleyebilirsiniz.
Ölçümü aynı kişi yapmış.
EQ500 SICAKLIK ÖLÇÜMÜ
EQ300 SICAKLIK ÖLÇÜMÜ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darktemplar1903 -- 20 Kasım 2022; 4:23:31 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Her konuya gelip yorum yapmak zorunda mısınız?
Yaşanan sorunla bunun ne ilgisi var? |
Benzer içerikler
- a101 seg derin dondurucu yorumları
- tcl 65c745 yorumlar
- dijitsu klima alınır mı
- seg çamaşır makinesi yorumları kadınlar kulübü
- metro market derin dondurucu
- bim yazıcı
- black friday ne zaman 2024
- telegram indirim kanalları
- bim bot
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X