Şimdi Ara

KADINLARIN ERKEKLERDEN İSTEDİĞİ BİR KAÇ ŞEY (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
3.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KADINLARIN İSTEKLERİ YAZINCA ''BASİT, ASİLLİKTEN UZAK'' VS VS KELİMELERLE YERDEN YERE VURULUR AMA NE HİKMET-İ İLAHİYSE; FORUMDA KIZLARLA İLGİLİ BİR KONU AÇILDIMI DA SALYA SÜMÜK ''AHH BEN ONA AÇILAMIYORUM, AHH BEN ONSUZ OLAMIYORUM'' KARDEŞİM YAZDIK BURAYA BİR KAÇ MADDE... ANLAYIN DİYE... SONRA DA BASİT OLUYORUZ... UNUTMAYIN ANNELERİNİZDE BİRER BAYAN VE HEPİSİNİN İSTEDİKLERİ AYNI.... ASLINDA İŞİN ÖZETİ DAHA ''NAZİK'' ve ''DAHA KİBAR'' olmanız için bu yazılanlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: coyreine

KADINLARIN İSTEKLERİ YAZINCA ''BASİT, ASİLLİKTEN UZAK'' VS VS KELİMELERLE YERDEN YERE VURULUR AMA NE HİKMET-İ İLAHİYSE; FORUMDA KIZLARLA İLGİLİ BİR KONU AÇILDIMI DA SALYA SÜMÜK ''AHH BEN ONA AÇILAMIYORUM, AHH BEN ONSUZ OLAMIYORUM'' KARDEŞİM YAZDIK BURAYA BİR KAÇ MADDE... ANLAYIN DİYE... SONRA DA BASİT OLUYORUZ... UNUTMAYIN ANNELERİNİZDE BİRER BAYAN VE HEPİSİNİN İSTEDİKLERİ AYNI.... ASLINDA İŞİN ÖZETİ DAHA ''NAZİK'' ve ''DAHA KİBAR'' olmanız için bu yazılanlar...

Bu sadece forumla ilgili bir konu değil ki.İnsanlık tarihin bir konusunu... Erkeklerin kadında aradıkları şey, kadın ile erkeği birbirine yaklaştıran gerçek şey ile günümüzde erkeğin kadında aradığı, bulduğu, kadının erkeğe sunduğu şey arasında dağlar kadar fark var. Asıl mesele kimsenin özü yakalayamaması. Yakalayacağını da sanmam. Bir varolma mücadelesi içinde karşılıklı olarak birbirlerine üstünlük sağamaya çalışan insanlar yığını...
  • quote:

KADINLARIN İSTEKLERİ YAZINCA ''BASİT, ASİLLİKTEN UZAK'' VS VS KELİMELERLE YERDEN YERE VURULUR AMA NE HİKMET-İ İLAHİYSE; FORUMDA KIZLARLA İLGİLİ BİR KONU AÇILDIMI DA SALYA SÜMÜK ''AHH BEN ONA AÇILAMIYORUM, AHH BEN ONSUZ OLAMIYORUM'' KARDEŞİM YAZDIK BURAYA BİR KAÇ MADDE... ANLAYIN DİYE... SONRA DA BASİT OLUYORUZ... UNUTMAYIN ANNELERİNİZDE BİRER BAYAN VE HEPİSİNİN İSTEDİKLERİ AYNI.... ASLINDA İŞİN ÖZETİ DAHA ''NAZİK'' ve ''DAHA KİBAR'' olmanız için bu yazılanlar...

10 kişinin yaptığı 1000 kişiye maledilemez ben şimdiye kadar öyle bir konu açmadım o zaman benim konuşma hakkım var

GİT ÇALIŞ PARANI KAZAN ERKEĞİN ELİNDEN BEKLEME GEREKİRSE LİMON SAT GEREKİRSE AMELELİK YAP AYIPTIR
  • Çünki hormon denen kimyasal nane rahat bırakmıyor. Erkeklerin güzel bir kadın(şart da değil) gördüğünde iradesinin %90'ı anında felç oluyor zaten. Bunun kontrolü bizde değil ki kısalım, ayarlıyalım. Kadınlar da bunu kullanıyorlar, suistimal ediyorlar, kalleşlik ediyorlar. Tıpkı yılanın kurbanını sokup hareketsiz kalmasını beklemesi gibi birşey bu. Hepsi değil tabi ama bir çoğu öyle malesef. Eğer etkilenme oranları eşit olsaydı neslimiz tehlikeye girerdi sanırım.

quote:

Orjinalden alıntı: suree

quote:

Orjinalden alıntı: tenten28

bir de hani daha fazlasını da istiyormuş ya...

ne kadar basitlik bu kadınların yaptığı... isteyeceğine kazanacak kadar asil ol..
    delikanlı ol... hani delikanlı nonoşlar var ya en az onlar kadar:)

ii sende o bahsettiğin asill insanlarla birlikte ol. ayrıca basit olanda bu yazıyı yazan sensin bence. bıktım siizin bu kadınlar hakkındaki yorumlarınızdan. madem kadınlar bu kadar basit vs neden hergün bu forumda birileri aşıkoldum topicleri açıyo.
  • Genellemeler bireysel farklılıkları algılamaya engel olabileceği için ön yargılara yolaçarak kişilerarası iletişimi etkiler.

Bu yüzden sürekli olarak kadınlar bunu ister erkekler şunu ister türü genellemeler yapmak kişilerin bireysel farklılıklarını yok sayan ifadelerde bulunmaya, yanlış anlamalara ve yanlış fikir sahibi olmaya neden olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birdy -- 13 Mart 2007; 12:32:16 >
  • 8)Doğurduktan sonra vücudu bozulmasın ister.

9)Hapur küpür yemek fakat kilo almamak ister.

iyide bunları biz erkekler nasıl yapacağız
  • bukadarcık mı....

bence bu liste 1000küsürlü maddelere kadar ilerler
  • quote:

Orjinalden alıntı: talefar

Çünki hormon denen kimyasal nane rahat bırakmıyor. Erkeklerin güzel bir kadın(şart da değil) gördüğünde iradesinin %90'ı anında felç oluyor zaten. Bunun kontrolü bizde değil ki kısalım, ayarlıyalım. Kadınlar da bunu kullanıyorlar, suistimal ediyorlar, kalleşlik ediyorlar. Tıpkı yılanın kurbanını sokup hareketsiz kalmasını beklemesi gibi birşey bu. Hepsi değil tabi ama bir çoğu öyle malesef. Eğer etkilenme oranları eşit olsaydı neslimiz tehlikeye girerdi sanırım.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tenten28

bir de hani daha fazlasını da istiyormuş ya...

ne kadar basitlik bu kadınların yaptığı... isteyeceğine kazanacak kadar asil ol..
    delikanlı ol... hani delikanlı nonoşlar var ya en az onlar kadar:)

ii sende o bahsettiğin asill insanlarla birlikte ol. ayrıca basit olanda bu yazıyı yazan sensin bence. bıktım siizin bu kadınlar hakkındaki yorumlarınızdan. madem kadınlar bu kadar basit vs neden hergün bu forumda birileri aşıkoldum topicleri açıyo.

sana söyleyeceğim tek şey kalleş olanda, yılan olanda sizlersiniz.
  • bu kadar cık mı ?? daha çok daha çok daha çok isterler....
  • Onların İstediği Başka Şeylerde Var da Burda Söylenmez Şimdi...
  • 1)Erkeklerin kendisine aşık olmasını ister. BAZILARININ

2)Bu aşkın ölünceye kadar sürmesini ister. ULAŞILMAZ AŞK ZATEN ÖMÜRBOYU AKILDAN ÇIKMAZ

3)Anlayış ister. **Bu anlayışın ömür boyu sürmesini ister.ANLAYIŞ GÖSTERDİYSE İSTER

4)Affedilmek ister. **Bu af ömür boyu olsun ister. AFFEDİLECEK ŞEYLER YAPAR

5)Güzel olmak ister.**Bu güzellik ömrü boyunca kalsın ister.ESTETİKLER SAĞOLSUN

6) 80 yaşında bile olsa kendisine çıtır denilmesini ister. **Aynı talebi lolita sözcüğü için de geçerlidir.KITIR DA DENİLEBİLİR

7)Dünyanın en güzel kadını olduğu cümlesininin dakikada bir söylenmesini ister. HAFTADA 1 DE YETER

8)Doğurduktan sonra vücudu bozulmasın ister. ERKEKLER İSTEDİĞİ İÇİN İSTER

9)Hapur küpür yemek fakat kilo almamak ister. ERKEKLER DE GERİ KALMAZ

10) Çiçek bakmaktan nefret eder ama kendisine sürekli çiçekler alınmasını ister.SİZ DE İSTEYİN

11)Küçükken evcilik oynamak ve büyüyünce de evlenmek ister. EVLENMEK ZORUNDA KALIRLAR(nikah,çocuk ,çevre ne der vs...)

12) Saman altından okyanus yürütmek ister. ERKEKLERDEN İYİ YÜRÜTÜRLER

13) Yere bakıp bir milyon tane yürek yakmak ister. KAPASİTE MESELESİ

14) Uğruna ölünsün, geberilsin ister. YOK O KADAR DEĞİL

15)Etmese bile kocasına 'senin için saçımı süpürge ettim' demek ister. ETMESİN DE ,DEMESİN DE

16)Telefon konuşması karşı tarafa yazsın ister. KUR YAPAN TARAF ÖDER GENELDE

17)Kadın-erkek eşitliğini savunmakla birlikte hesabı erkek ödesin ister. KAZANIYORSA ÖDER
  • 1)Erkeklerin kendisine aşık olmasını ister. BAZILARININ (secici de olmayacaksa pes artık.. gerci bizim okulda bir kız vardı su ana kadar kimseyi reddetmemiş ama hepinizin boyle oldugunu iddia etmicem)

2)Bu aşkın ölünceye kadar sürmesini ister. ULAŞILMAZ AŞK ZATEN ÖMÜRBOYU AKILDAN ÇIKMAZ ( ulaşılmaz olan sa en değerlisi anlamıyorum neden aşkın peşinde kosuyorsunuz.. ulaşırsan ne değeri var.. bitiyor di mi o an.. haklıyım ben aferin bana)

3)Anlayış ister. **Bu anlayışın ömür boyu sürmesini ister.ANLAYIŞ GÖSTERDİYSE İSTER ( istekleri bitmeyen bir yaratığın zannetmiyorum ki karsısındakinin isteklerini dusunmeye veya anlamaya vakti olsun.. omur yetmez .. vakit te ..)

4)Affedilmek ister. **Bu af ömür boyu olsun ister. AFFEDİLECEK ŞEYLER YAPAR ( affedilecek seyler sandığı sey kesin affedilmeyecek bir konudur.. anlık zevklere kaptırıp kendini ne yaptıgı konusunda veya karsınındakilerinin ne düşündüğü konusunda en ufak bir tahlil yapamayacak kadar kaptırmıştır o an.. maceracı ruha sahip ya hanımefendi övünülecek birsey.. yap et sonra affet.. oldu canım gorursem soylerim..)

5)Güzel olmak ister.**Bu güzellik ömrü boyunca kalsın ister.ESTETİKLER SAĞOLSUN ( bu asla olmayacak.. Allah ıma binlerce sukur.. inan bana 100 sene sonra bu dunyada seni tanıyan hiç kimse kalmayacak...:) yaşlılıktan kaçış yok eger o vakte kadar başına bişey gelmezse.. ben yine de uzun ömür dilerim hepinize)

6) 80 yaşında bile olsa kendisine çıtır denilmesini ister. **Aynı talebi lolita sözcüğü için de geçerlidir.KITIR DA DENİLEBİLİR
    ( başkaları gibi kendini aldatmayı bile istiyor.. garip yaratık.. mantıgın yok mu senin.. pardon şekerle kandırmak diye bir konu da var.. dogru demek)

7)Dünyanın en güzel kadını olduğu cümlesininin dakikada bir söylenmesini ister. HAFTADA 1 DE YETER
    ( tek derdi diğer kadınlar veya baskalarının gozundeki kendisi.. neden kendini baskalarının senin hakkındaki dusunceleri ilgilendirsin ki.. onlar için mi yasıyorsun.. dogru yasam .. guzel yasam belli.. sen dogru ol kim ne derse ne dusunurse dusundun .. kimin umrunda.. dogarken de yalnızdın giderkende yalnızsın.. basit işte basit diyorum itiraz ediyorsunuz..)

8)Doğurduktan sonra vücudu bozulmasın ister. ERKEKLER İSTEDİĞİ İÇİN İSTER
    ( ister.. )

9)Hapur küpür yemek fakat kilo almamak ister. ERKEKLER DE GERİ KALMAZ
    (zaten genelde evlendilkten sonra turk kadını bu isteğine kavusur.. ama ilk kısmına.. sonra kalan yasamını bu kiloları vermeye ugrasır.. bunda da genelleme yapılmaz.. genetik olarak bu özellik bazılarında var yer yer sanki karadelik)

10) Çiçek bakmaktan nefret eder ama kendisine sürekli çiçekler alınmasını ister.SİZ DE İSTEYİN
    ( çiçek dalında guzel.. ne sacma hareket.. ne diyeyim )

11)Küçükken evcilik oynamak ve büyüyünce de evlenmek ister. EVLENMEK ZORUNDA KALIRLAR (nikah,çocuk ,çevre ne der vs...)
    ( bunda genelleme yaparım.. evlenmek zaten en buyuk amacı .. aman biri kendisine baksın da o da rahat rahat takılsın.. ailesinin yanında kasılıyor ya.. kendi evi olcak.. rahat takılcak.. asıl amac genelde bu oldugu için erkek uzerinde oynadıgı oyunun sonu tamamen buna cıkmak üzere tasarlanmış.. en ii yasatacak kişiyi secer.. bu arada macera yasadığı adamlardan biri değildir bu.. kafaladığı saf adamdır.. bu konu cok gıcık.. iğrençsiniz.. )
    12) Saman altından okyanus yürütmek ister. ERKEKLERDEN İYİ YÜRÜTÜRLER
    (istemekle kalmaz bunu çok iyi bir sekilde yapar hem de inanılmaz guzel bir şekilde.. iğrenç.. binlerce kere.. bunu istemesi bile..)

13) Yere bakıp bir milyon tane yürek yakmak ister. KAPASİTE MESELESİ
    ( baskaları için yasamaya ornek..)

14) Uğruna ölünsün, geberilsin ister. YOK O KADAR DEĞİL
    ( ben ce de)

15)Etmese bile kocasına 'senin için saçımı süpürge ettim' demek ister. ETMESİN DE ,DEMESİN DE
    ( etmeyeceği kesin.. diyeceği de...)

16)Telefon konuşması karşı tarafa yazsın ister. KUR YAPAN TARAF ÖDER GENELDE
    ( paranın satın aldığı varlık.. )

17)Kadın-erkek eşitliğini savunmakla birlikte hesabı erkek ödesin ister. KAZANIYORSA ÖDER
    ( işine geliyorsa adamı baglayacaksa öder.. yok sa hiç kasmaz hele kafaladığı adamın yanında aslaa..)

3 kurusluk birne 5 kurus deger verirsen aradaki 2 kurusa seni satar...
    kızlar bu... ispatı yine var yine var..
    ha bu arada değinmeden gecemicem.. yok canım askım canım cicim diye kızlar için topic acan hemcinslerimize gelince..
    o da vakti gelince acı gercekle yuzleşecek...
    saflığına doymasın...
    eminim o topik acarken burda kız arkadaşı da başkasına açıyordur...

( siz istisnasınız tabi di mi...:) KOMİK:)
  • quote:

sizin süslenip püslenip gezmekten başka yaşama ne karınız var ki biraz bişeyler üretinde görelim boyunuzu ben hiç elektirik pirizini söküp tamir edicek bir kadın görmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarkanmanyaq

quote:

sizin süslenip püslenip gezmekten başka yaşama ne karınız var ki biraz bişeyler üretinde görelim boyunuzu ben hiç elektirik pirizini söküp tamir edicek bir kadın görmedim

güzel bir noktaya değindin kardeş tebrikler
  • quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

quote:

quote:

güzel bir noktaya değindin kardeş tebrikler

• quote:

quote:

elektrik prizi tamir edebilen bir bayan görmediysen konyaya gel ve beni gör. ayrıca hem süslenip püslenip geziyorum hemde yaşama katkım var.kendi paramı kendim kazanabiliyorum bir erkeğe ihtiyacım yok çok şükür.
    sizin yaşama katkınız nedir??
  • quote:

quote:

quote:

elektrik prizi tamir edebilen bir bayan görmediysen konyaya gel ve beni gör. ayrıca hem süslenip püslenip geziyorum hemde yaşama katkım var.kendi paramı kendim kazanabiliyorum bir erkeğe ihtiyacım yok çok şükür.
    sizin yaşama katkınız nedir??

ALDINIZ MI CEVABI
  • bi kişiliğin oluşmasında milyonlarca etken varken hadi yine eğlencesine böyle genellemeler yapılmasını anlıyorum yapılır gülünür geçilir ama işi ciddiyete döküp bu saçmalıklar üzerine tartışma yapıyorsanız, eh karşı cinsin ihtiyacını karşılamanız zaten biraz zor
  • quote:

1)Erkeklerin kendisine aşık olmasını ister.

2)Bu aşkın ölünceye kadar sürmesini ister.

3)Anlayış ister. **Bu anlayışın ömür boyu sürmesini ister.

4)Affedilmek ister. **Bu af ömür boyu olsun ister.

5)Güzel olmak ister.**Bu güzellik ömrü boyunca kalsın ister.

6) 80 yaşında bile olsa kendisine çıtır denilmesini ister. **Aynı talebi lolita sözcüğü için de geçerlidir.

7)Dünyanın en güzel kadını olduğu cümlesininin dakikada bir söylenmesini ister.

8)Doğurduktan sonra vücudu bozulmasın ister.

9)Hapur küpür yemek fakat kilo almamak ister.

10) Çiçek bakmaktan nefret eder ama kendisine sürekli çiçekler alınmasını ister.

11)Küçükken evcilik oynamak ve büyüyünce de evlenmek ister.

12) Saman altından okyanus yürütmek ister.

13) Yere bakıp bir milyon tane yürek yakmak ister.

14) Uğruna ölünsün, geberilsin ister.

15)Etmese bile kocasına 'senin için saçımı süpürge ettim' demek ister.

16)Telefon konuşması karşı tarafa yazsın ister.

17)Kadın-erkek eşitliğini savunmakla birlikte hesabı erkek ödesin ister.

evvet budur işte bende ekleyim birkaç tane daha. 18 hayvanlaarı sevdiklerini söylerler ancak şu yılan derisi kürkten isterler

19-herzaman mutluluk paradan daha önemli derler ama hiç bir zaman böle değildir :) devamı gelcek beyler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.