seçme hakkı verildikten sonra kadın vekiller çıktı işte başka ne yapmamızı isterdin. erkek vekiller süper işler yapıyodu kadınlarmı yapmıyo. üstelik hala kadınlara kısıtlamalar var. her işi erkekler yapıyoo bize şans vermiyosunuzki bebek gibi davranıyosun. madem bizi kısıtlıyosunuz bu durumda herşeyi siz bulucaksınız bizde kullanıcaz
işte size şans uçak gemisi yapın ne kadar kapasiteli varlıklar olduğunuzu kanıtlayın
siz de doğurun saçmalamayın arkadaşlar
HEPİNİZİ ÖNCELİKLE TEBRİK EDİYORUM KONUYU NERELERE GETİRDİNİZ. YA GÜLÜN EĞLENİN BİRAZ... TARTIŞMAK İÇİN NE KADAR ÇOK ŞEY BULUYORSUNUZ..
valla yazdıklarınız cidden trajikomik
:)
herkes birbirine düştü
Ne yapalım katlanıcaz onlar olmadan olmuyor be kardeşim....
Kadınlar =Napolyon=Para Para Para Money Money Money
karşılıklı atışma ve rencide edici sözler yerine anlamaya yönelik mesajlar yazmalıyız. evet bi çok kişi karşı cinsten en azından bazen nefret ediyor.(bir yandan da deli gibi sevecegi karşı cins arıyor) ortada sorun oldugu açık herkes bunun sebebini kendi düşüncesine göre sınırları aşmadan(hakaret etmeden,rencide etmeden) yazmalı.
bu arada hayatın amacı ne ucak gemi yapmak ne milletvekili secilmek ne de başka bişey. hayatın bunlardan ibaret olması bir işkenceye cevirir yaşamı.
kimin tercihlerine göre ampul değişen bir kadının üstünlüğü var. ben değişebildigim sürece varsın ampul değişemesin çok mu önemli.aynı şekilde erkeğin yemek pişirmesi, çocuk bezi değişebilmesi çok mu önemli. karşılıklı sevgi olursa bunlar sorun olmaz seve seve yapılır.
önemli olan sevilmeye layik olmak ve sevebilmek.
quote:
Orjinalden alıntı: Tormentor03
TABİ Kİ PARA... MESELA PARAN OLMASA İSTEDİĞİN ŞEYİ ALABİLİR MİSİN?? YA DA GEZEBİLİR MİSİN???? ONUDA GEÇTİM HASTA OLSAN BİLE PARA... MAALESEF PARA PARA PARA...... BU SADECE KADINLAR İÇİN GEÇERLİ DEĞİL.. İNSANLARIN TÜMÜ İÇİN GEÇERLİ
quote:
Orjinalden alıntı: coyreine
quote:
TABİ Kİ PARA... MESELA PARAN OLMASA İSTEDİĞİN ŞEYİ ALABİLİR MİSİN?? YA DA GEZEBİLİR MİSİN???? ONUDA GEÇTİM HASTA OLSAN BİLE PARA... MAALESEF PARA PARA PARA...... BU SADECE KADINLAR İÇİN GEÇERLİ DEĞİL.. İNSANLARIN TÜMÜ İÇİN GEÇERLİ
olurmu sn coyreine bakınız benim daha önceki mesajıma kadınlar evlenmek için neler neler istiyorlar. neden bir işinin olması yetmez ? illa düğünler şatafat illa gelinlik ? altın pırlanta
bakınız ben şahzım olarak bana uyacak birini bulsam başkaa hiç bir şey istemem malım da yok mülkümde çeyizimde ondan da bir şey istemem
istediğim tek şey benim gibi bir şey istemesin. benim kadar gayret etsin.
ama ne faide annesi yada kız arkadaşları döyle DESİN diye kırk tilki geziyor kafalarında
şükür daha tek malım yok ama hepsinide yapabelecek konumdayım.AMA hemen bgünden yarına yapmam o ayrı
bir kadının kendini içten yemesine örnek verirsek
Şuna bak gitti züğürtün birini buldu kolunda birşey yok diyecekler
annesi "kızım bak bunun çeyizi yok malı yok mülkü yok aç kalırsın" gel seni mustafayla everelim bak arabası var evi var ?
falan filan işte yaw
quote:
Orjinalden alıntı: ioz
quote:
quote:
olurmu sn coyreine bakınız benim daha önceki mesajıma kadınlar evlenmek için neler neler istiyorlar. neden bir işinin olması yetmez ? illa düğünler şatafat illa gelinlik ? altın pırlanta
bakınız ben şahzım olarak bana uyacak birini bulsam başkaa hiç bir şey istemem malım da yok mülkümde çeyizimde ondan da bir şey istemem
ama ne faide annesi yada kız arkadaşları döyle DESİN diye kırk tilki geziyor kafalarında
şükür daha tek malım yok ama hepsinide yapabelecek konumdayım.AMA hemen bgünden yarına yapmam o ayrı
annesi "kızım bak bunun çeyizi yok malı yok mülkü yok aç kalırsın" gel seni mustafayla everelim bak arabası var evi var ?
falan filan işte yaw
MULAKA O ŞEKİLDE İNSANLAR MEVCUT AMA HEPİMİZ İÇİN GEÇERLİ DEĞİL... BEN NE DÜĞÜN , NE DE ALTIN PIRLANTA İSTEDİM... HİÇ BİR ŞEY İSTEMEDİM. ÇÜNKÜ İLERİDE DAHA ÇOK KAZANIRSA EMİNİM Kİ ALACAK (almazsa kafasını kopartırım onun)
Ama şu da bir gerçek ki insan kendi dengiyle olmalı...... ne çok üstün ne de altın...
yalan bunlar yalan...
quote:
Orjinalden alıntı: ioz
quote:
quote:
falan filan işte yaw
seni bir kez daha tebrik ediyorum.. aferin sana...
bu kadar mantıklı ve reel yaklaştığın için konuya... inşaAllah iyi bir insanla olursun hayatının sonuna kadar...
quote:
Orjinalden alıntı: tenten28
yalan bunlar yalan...
Bİ BUNLAR DEĞİL DÜNYA YALAN
kadınların istekleri bunlarla sınırlı olsa iyi abicim kadınların istekleri bitmez
ya beni iice çileden çıkartmaya çalışıyorsun galiba gelme işte üstüme... gurur mu duyuyorsun bu anlatılanlarla...