Şimdi Ara

KAF ÇALIŞAN FOSFORCULAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Instad bakıyorum bazen bunlara. Yemin ediyorum kötü hissediyorum ya kendimi. Ben dinleyip yazıp geçiyorum behzattan anlamadığım olursa bi post it yapıştırıyorum yanına. Bunlar her sorunun altına ufak ufak açıklama falan yazmışlar 1 sayfada 50 ton renk var. Valla kötü hissettim acaba onların stili daha mı doğru çalışmak için her soruya notlar eklemek falan.

• bu adami fosforcular nerden duydu veya niye cok seviyor anlam veremedim. ne kadar fosforcu blogcu varsa bu adami kullaniyor. hayir adam gercekten cok ust duzey isler anlatiyor ve bu fosfor tayfasi bu adami nasil anliyor ben bunu anlamiyorum. galiba paralı oldugu icin havalı geliyor ve alıyolar bu adamı. bi de kitaplar ve videolar rengarenk hoslarina gidiyor heralde :)
  • Ben de senin gibi yapıyorum hocam. Geri dönüp o kadar notu okuyamam şahsen, çözemediklerime bakıyorum dönersem
  • Ben çözümünü zor anladıysam kafama oturmadıysa acıklamalı yazıyorum ama fosforcular kadar degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onlar abartıyor usta sen takılma
  • o şekilde çalışanlar sınava kadar sadece kaf-1'i bitirebiliyor zaten
  • Kimin ne yaptığına takılmayın hocam sonuçta sınava herkes tek başına giriyor siz çalışmanıza devam edin takmayın kimseyi
  • bu adami fosforcular nerden duydu veya niye cok seviyor anlam veremedim. ne kadar fosforcu blogcu varsa bu adami kullaniyor. hayir adam gercekten cok ust duzey isler anlatiyor ve bu fosfor tayfasi bu adami nasil anliyor ben bunu anlamiyorum. galiba paralı oldugu icin havalı geliyor ve alıyolar bu adamı. bi de kitaplar ve videolar rengarenk hoslarina gidiyor heralde :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam açıkçası şöyle fosforlu küçük küçük yazmak şu bakımdan yararlı oluyor, uğraştığın şey akılda kalıcı oluyor, daha iyi hafızana kazınıyor.Fakat sonra açıyım tekrar okuyayım olayı yaş ya ben becermedim onu.Çok önemli soruların fotoğrafını çekiyorum metroda otobüste göz gezdiriyorum.Onun haricinde ben de ilk çalışmaya başladığım zamanlar özenerek yazayım falan dedim ama hem vakit kaybı hem de sonradan bakınca çok işe yaramıyor.En güzel tekrar oturucan o konuyla ilgili tekrar soru çözücen. Fosforlıyım sonra okuyayım olmuyor.O yüzden canını sıkma zaten sen anlıyosan problem yok herkesin anlama şekli farklıdır.E bide bunların olayı zaten gösteriş o da ayrı konu.
  • Bende bugun bi ucretsiz(buyuk bir sqskinlikla)olan behzatcigimin instasina baktim.abi midem bulandi.kizin birini atmis bu.kizin yaklasik 150 tane fosforlu kalemi var.kopegini severken behzati seyrediyor.sanki bana vlog seyrediyon aminyum.normalde hergun 5 tk bitirirdim vallahi bugun behzati acamadim bile.o kadar nefret ettim.bi de behzat da bunlari cok seviyor.iste o sinirime gidiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 112aciltipteknisyeni

bu adami fosforcular nerden duydu veya niye cok seviyor anlam veremedim. ne kadar fosforcu blogcu varsa bu adami kullaniyor. hayir adam gercekten cok ust duzey isler anlatiyor ve bu fosfor tayfasi bu adami nasil anliyor ben bunu anlamiyorum. galiba paralı oldugu icin havalı geliyor ve alıyolar bu adamı. bi de kitaplar ve videolar rengarenk hoslarina gidiyor heralde :)

Önceki gün kaf çözüp sonraki gün Karekök 0 çözenleri var.Fosforcular ne yapmak nereye varmak istemektedir ?
  • istersen dene her sorunun altına bir şeyler yazmayı

hem zaten uzun olan behzat iyice uzar hem de geri dönüp baktığında o kadar notu okuyasın gelmez
  • Aynı şeyi bende yaşıyorum ulan diyorum heralde ben boşa çözüyorum bu kitabı. Bence yanlış olan onlarınki o kadar zamana gerek yok + insan bıkar biyerden sonra. Arada bi anlamadığım yada hiç görmediğim türde soru olursa ona bi işaret bide post it yapıştırıp geçiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.