Şimdi Ara

Kaf cozenler yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün kaf ve video serilerini aldım bu günde çalışmaya başladım ilk konunun temel kavramlar + ut leri + 5 tane ödev testi çözdüm sizce yavaşmiyim yoksa hızlı mi gitmişim siz nasıl yapıyorsunuz yazarsanız sevinirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İşlem yeteneğini bir günde bitir zaten önemli değil, eşitsizliklere kadar böyle gidebilirsen git. Eşitsizlik ve sonrasında 2 günde bir konu bitirmen iyi olur sindirmek açısından.

• GrazieRagazzi kullanıcısına yanıt
    Sizin bir konunuz ortalama kaç günde bitiyor hocam?
  • Ben bitirdim hepsini, 2 günde bir konu ideal olan. Mesela mantık, modüler aritmetik (zamanında vardı, geçen yıl yani) ve eşitsizlikler bunları tek tek 1 günde bitirdim, toplam 3 gün yani. Konudan konuya değişir. Gidip de trigonometriyi 2 günde bitirmeyin mesela, 7 gün ideal onun için.

Hocam kaftan ne kadar verim alabildiniz yani sizi geliştirdi mi bazıları çok sallıyor bazıları çok övüyor ben yeni başladım kullanmaya iyi gibi suanlik siz bitirmissiniz genel fikrinizi almayı isterim.

• clayfuun C kullanıcısına yanıt
    Soruları ygs tarzı mı, evet. Tyt işi çok az mı içerisinde, evet. Ama yine de çok şey katıyor insana. Matematik öğreniyorsunuz gerçekten. Tyt için de az bir şey güncellediler kitaplarını. Ayt için zaten su götürmüyor bu adam. Tyt olsun ayt olsun, hepsinde size çok şey kadar.

Hocam meslek lisesi cikisliyim ayt mat0 gibi bir şey onu da kaftan gotursem güzel olur mu temelden alıp yükseltir mi ?

• Kaf’ın tüm kitaplarını en baştan sonuna kadar devam edeceksiniz sorun olmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.