Şimdi Ara

Kaf mı Apotemi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
3
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trigo/limit/türev/integral için hangisi daha yararlı olur
    İkisini aynı anda çözmek isterdim ama her iki kaynakta oldukça vakit yiyor. :'(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle ikisi de bence.Başka hiçbir kaynak cözmene gerek kalmaz ama illa birisi diyosan kaf.
  • 345
    Karekök
    Acil

Bunlar var elimde, kaf ile bunları çözmek yeterli mi
    İlla apotemideki soruları da göreyim mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarginalEngineer -- 5 Kasım 2019; 12:52:32 >
  • temelim iyi dioysan apotemi bence
  • MarginalEngineer kullanıcısına yanıt
    Bunların yanına kafa gerek yok ki zaten malum kafla karekök aynı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    bunlardan sonra ne çözersen çöz hocam keyfine göre kaf veya apotemi fark etmez zaten soru tiplerini kendini tekrar edecek
  • kaf da 2273 soru çözeceksin sonra 320 tane karışık çözeceksin etti sana 2593 soru başka bir kaynağa gerek yok bence hocam

01) Limit ve Süreklilik (498 soru, 8 saat, 2 ders)

02) Türev - I (544 Soru, 15 saat, 2 ders)

03) Türev - II (547 Soru, 17 saat, 2 ders)

04) İntegral (684 Soru, 18 saat, 3 ders)

05) AYT Tekrar Testleri (32'şer soruluk 10 test, 1 ders)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wjéasz -- 5 Kasım 2019; 14:22:38 >
  • Wjéasz kullanıcısına yanıt
    Hocam türevin 32 saat olupta integralin 18 saat olmasında bi gariplik yok mu sizcede?

Her şeyi detaylandırmış, her türev başlığı için ayrı ayrı temel kavramlar ve ödev testleri çok var.

• quote:

Orijinalden alıntı: MarginalEngineer

Hocam türevin 32 saat olupta integralin 18 saat olmasında bi gariplik yok mu sizcede?
    8 ila 10 soru ayt matta burdan gelicek saatlere takılmadan bence çalışmaya başlayın
    Ya o saydıkların soru bankası kaf konu anlatım kitabı + soru bankası ve ordaki soruların hepsinin behzat hoca tarafından iyice anlatıldığını düsün. Bence kesinlikle kaf kullan.Ve apotemiler cok kaliteli.

Ben mezun senemde o saydiklarinin hepsini cözdüm. Yarım yamalak çözdüm ama çoğunu cözmüstüm.

Karekök klasik ama bence çöz ilk onla başla.Konuyu iyi pekistirirsin.Bol test var

3-4-5 Son ösym tarzı orjinal falan sorular hariç çözme.

Acil Son testleri iyi A+ felan dedikleri diğerleri vasat.Karekökteki gibi felan sorular.

Kaf cidden iyi behzat rasuli özenerek anlatiyor mesela çember denklemli integral sorularını bile veya ters fonksiyon integral çok iyiydi hatirliyorum siddetle önerilir.
    Yok.Max-min problemleri , 2.türev grafigi , limit tanimi , geometrik yorum su bu derken baya alt baslik var
  • helixSNAA kullanıcısına yanıt
    +1

• Eyüp B+345+2.ci bi güzel test kitabi+ACİL LTİ DENEMELERİ=FULLL

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.