Şimdi Ara

Kaf ve behzat rasuili video dersleri kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cidden merak ettiğim için soruyorum kullananlar neden kullandığını açıklayabilir mi bende almayı düşünüyorum ama herkes öve öve bitiremiyince kıllanmıyor değilim lan acaba reklam mı demekten alamıyorum kendini ha eğer hakkını veriyorsa 180 lira feda olsun orası ayrı ama boşu boşuna bir şeye de 180 lira vermek benim gibi gariban bir öğrenciye koyar yani kısacası kullananlar yorumlarını objektif bir şekilde yazabilir mi lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Temelin yoksa kaf 1-2 de al ha yok var dersen alma. KAF 3-4 gerçekten güzel olmuş özellikle trigo,limit,türev,integral falan filan baya iyi hazırlamış. Yani sadece trigo 100-120 sayfa civarı sanırım. Ve güzel anlatmış. KAF 1-2 için bir şey diyemem.

Ama yani Kaf 1-2-3-4 leri testleriyle beraber sağlam bitiren adam acil mat,karekök mat falan tokatlar geçer öyle diyim.
  • Hocam ben kullanıyorum. Matematiğim leş atıyordu hala leş atıyor ama baya bir şey öğrendim. Ben memnunum ama biraz fazla vakit yiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: İTÜinş

Temelin yoksa kaf 1-2 de al ha yok var dersen alma. KAF 3-4 gerçekten güzel olmuş özellikle trigo,limit,türev,integral falan filan baya iyi hazırlamış. Yani sadece trigo 100-120 sayfa civarı sanırım. Ve güzel anlatmış. KAF 1-2 için bir şey diyemem.

Ama yani Kaf 1-2-3-4 leri testleriyle beraber sağlam bitiren adam acil mat,karekök mat falan tokatlar geçer öyle diyim.
    Birey a ve b yi bitiren birisi kaf 1 ve 2 yi almasa olur mu direkt 3 ve 4le başlasa

• quote:

Orijinalden alıntı: fckngbeast

Birey a ve b yi bitiren birisi kaf 1 ve 2 yi almasa olur mu direkt 3 ve 4le başlasa

Alıntıları Göster
    isabet olur
  • Kendi tyt temelim olduğunu düşündüğüm için sadece kaf4 aldım. Hakkı yenmeyecek içeriğe sahip. Ayt matta 36.5 net yapmamı bu kitabın sağladığını düşünüyorum. Ayrıca üstüne apotemi fasikülleri ile cila atmıştım baya iyi oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: fckngbeast

Alıntıları Göster
    Bence olur.
  • kitap iyi de kaf 3 pkob beni bitirdi çalışma isteğim yok oldu ne zor bir konu
  • Videoları hızlı bitirip tekrar yaparsan çok faydalı. Ama günlere yayarak dinlersen son temel kavrama geldiğinde konunun başını unutabiliyorsun o yüzden fazla zaman kaybetmeden çalışmak lazım kaflarda. Benim en büyük hatam buydu.

• Eksik olduğunu düşündüğün konuyu al ilk başta video olarak izlersin baktın oluyor devamını da alırsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NYShoemaker -- 26 Ekim 2018; 17:58:42 >
  • Çok teşekkürler herkese

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.