Şimdi Ara

KAF4 vs APOTEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2) ve Hangisini bitirmek daha çok zaman alır?

mezunum.Seviyem iyi sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi met.1907 -- 4 Kasım 2019; 22:30:22 >

• Şöyle bir baktım da... Kaf için ayıracağın süreyi apotemi+farklı bir kaynak için ayırabiliyorsun. Ee? Derdimiz ne aq?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karekök 345 metin den sonra kaf 4 alinir mi

• Apexs kullanıcısına yanıt
    345-metin farklı dünyalar, kaf4 farklı dünyalar. O yüzden apotemiyle kıyasladım.
  • Açık ara apotemi lti hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • konuya hakim değilseniz apotemi yarardan çok zarar getirir

• Hocam siz çözdünüz mü, ne kadar zaman alır?
  • connli kullanıcısına yanıt
    O yönden sıkıntı yok hocam
  • met.1907 kullanıcısına yanıt
    Çözdüm hocam. İsterseniz bir haftada da bitirirsiniz fakat pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum 2 hafta ideal bence.

• hocam geçen yıl kaf lti fasiküllerini çözdünüz mü
  • şaka mı yapıyorsunuz yoksa sadece 1 fasikülünden mi bahsediyorsunuz?
  • 5-7 gün içinde bitirmek hiç sağlıklı değil ne çözdüğümü bilmedim geçen yıl. bu sene tekrar alacağım malum kaf da iyidir ama derece apotemisiz olmaz bence
  • dersanede kitap üzerinden işliyorduk hocamız önden gitmeyin dediği için kitabı işledikçe çözüyordum . o yüzden net bişey söyleyemem ama nisanın sonunda başladım sınava bikaç hafta kala son maraton testini bitirdiğimi hatırlıyorum. integrali ocak civarı okulda bitirdiğimiz için yeterince pratiğim vardı.o yüzden de ağırdan aldım.
    bu yıl ise ocak gibi çözmeye başlarım.kafı bitirdim zaten güzel bir tekrar olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connli -- 4 Kasım 2019; 23:12:44 >
  • __Scrubs__ kullanıcısına yanıt
    5-7 günde çözdüğünüz zaman zarfında, temel ihtiyaçlar olan yemek yeme tuvalete gitme gibi ihtiyaçlarınızı karşılıyor muydunuz hocam?
    Pardon hocam tam açıklamadım kb :D Ben limit, türev çözdüm integrali daha çözmedim limit ,türev için biçtiğim süre bu. Bir haftada bitirirsinizden kasıt gün boyu mat çalışıp onları bitirmeye çalışırsanız biter dedim. Ayrıca limit ve türevden maraton testlerinden birkaçını çözmedim sonra tekrar yaparken çözerim diye

• connli kullanıcısına yanıt
    kafı mı apotemiyi mi geçen sene çözdünüz?
  • Kaf LTİ geçen sene çıktığında alan herkes memnun idi hayatından onu söyleyeyim. Ben bu forumda kaf düşmanlığı görüyorum o yüzden bu forumda kaf kıyaslanması yapmayın. Kaf 4 konuyu öğretir, en baba soruları öğretir, Apotemiyi de halledersin zaten hemen ardından.

Hocam konu bitti okulda bir hafta sonra yazılı vardı mecburen yaptım. Aylardan ekim ve 12 olunca bi hırs var tabi. Hem de şu 2.türevinin yorumları vs de çalışmıştık fl olunca ama bi moka yaramadı. Yani geliştirdi de daha iyi verim alabilirdim o kitaptan, kaçırdığım çok detay olmuştur. Son üç hafta apotemi integrale başlayan arkadaşım mersin tıp, ben mezun :d

Siz hepsi için bir haftayı kastetmişsiniz sanırım, integral hayatta yetişmiyor :d sadece lt kastım ben limit 5 türev 5 günde bitmişti. Asla denemeyiniz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.