Şimdi Ara

Kafkas tıp>Boğaziçi bilgisayar mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boğaziçi bilgisayar için hayvan gibi çalışman gerekir
    Kafkas tıpı ortalama bir çalışmayla kazanabilirsin 29k ile kapattı

Boğaziçinde ortalama kasman gerekir
    Kafkasta sınıfı gecsen yeterlidir, sınavın yarısı da çıkmış olur zaten,kimse mezun olunca sana diploma notunu da sormaz.

Boğaziçini bitirince özel sektöre girer patron zengin eden bir köle olursun.
    Kafkasta ise devlet Hastanesi'nde ortalama üstü bir maaşla çalışırsın,kimseyi zengin etmezsin.

Mühendislikte tüm sınıf inek erkeklerden oluşur.
    Tıpta sınıfın çıtır kızlarla doludur, gözün gönlün açılır.

• QomiQ.

BOUN CENG mezunlarına bir göz atalım, acaba kaçı """"köle"""" Kafkas tıp>Boğaziçi bilgisayar mühendisliği 

• House çok izleyince böyle oluyor sanırım işte
  • O yüzden mi böylesin
  • Sana kız lazım

• 5 yıl boun okudum kız bulamadım şimdi de köle oldum ☹️
  • YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    Bunu çok kez konuştuk,gayet basit bir şey anlatıyorum,sen zeki bir adamsın bunu net bir şekilde anladığını biliyorum sadece kendini avutuyorsun.
    Ayda 10 bin dolar maaşa büyük bir şirkette çalışmak senin için çok büyük bir başarı,tüm hayatini bunun için adamışsin
    Halbuki ben diyorum ki sen 10 bin dolar maaş alırken patronun 10 milyon dolar kazaniyorsa sen kölesindir,sadece o adamı zengin etmek için varsın
  • Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt
    Kafkas tıp>Boğaziçi bilgisayar mühendisliği
    10k dolar sana yetiyorsa ve refah bi şekilde yaşıyosan sızlanmanın anlamı ne. Köle olmak olarak yorumluyorsan bunu halinden memnun bir köle olmaya bak. Hoşuna gitmiyorsa da instada girişimcilik reelsleri izleyip matrixten kaç
  • Gerizekalıyım demeden gerizekalı olduğumu nasıl belirtebilirim konusu olmuş bu
  • Egon_Krenz E kullanıcısına yanıt
    Senin için hava hoş,sabancida paralı okuyorsun,büyük ihtimalle baban zengin,patron dediğim adamlardan ha öyle olmayip da bunu savunuyorsan gerizekalınin kim olduğu bellidir.

Profilimde sıralama yazıyor, k*fkas tıp denilen ucube bir yerde okuyandan neyin ne olduğunu öğrenecek kadar düşmedim henüz, az ötede oyna canımKafkas tıp>Boğaziçi bilgisayar mühendisliği 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 12 Kasım 2024; 20:58:47 >
    3 alanda da derece yaptım,özelde baba parasiyla okuyan adam benim dereceleri küçümsüyor:)
    Sen sabancida hakkinla mi okuyon da bu triplere giriyon la,o diplomayi sen değil baban alıyor.
  • Katılıyorum, yerinde bir tespit.

• Bu hayatta köleler ve patronlar vardır. Olay bu kadar basit. Kırmızı shortlee bu forumda anlaşılmama sebebi hayatın ağır gerçeklerini konuşması. İnsan bu gerçeklerini kabul etmek yerine maalesef gozlerini kapatmayı tercih edecektir.

O alanlardan birisi sayısal değil herhalde Kafkas tıp>Boğaziçi bilgisayar mühendisliği 

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt
    Bu halkın en büyük düşmanı kendisi
    Sayısal 8k,eşit ağırlık 208. Sözel 19. Tyt 2k yaptım sen kaç yaptın acaba:)
  • İlk 2-3 sene köle olurum sonra kendi işimi kurmaya çalışırım diye düşünüyorum. ama patronlar da çok çalışıyor, 30 yaşına kadar parayı bulup sonrasında yarı emekli olma hedefim var.

• Cryptix kullanıcısına yanıt

Kendi işini kurman çok zor capital tekelleşiyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.