Şimdi Ara

Kalan sürede TM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaçıncı konum bilmiyorum çalışıyorum onda sorun yok varsayım üzerinden gitmiyorum yani.. AYT 15-16 Matematik, 3-4 Tarih, 4-5 Coğrafya var..

hiç deneme çözmedim edebiyattan divan sanatçılarındayım hiç temelim yok liseyi geçen sene mf olarak bitirdim. Kalan sürede edebiyatı 18-19, Matematik netini 20-21 Tarihi 5-6 civarına çekmem olası mı 5-6 saat matematik, 4 saat kadar edebiyatla boğuşuyorum 3 saat tarihe bakarım diyordum kendime hep ama ancak 1-1,5 saat bakıyorum.

10-11 saat çalışıyorum çalışmanın dışında da panik yaparak foruma giriyorum. Matematikte Trigo,logaritma,dizi,seri,parabol,mantık ve lti direkt sıfır (geçen seneki logaritma sorusunu çözmüştüm evet ama ciddi mana da kolaydı 345 de çözemiyorum şuan soruları.) bu sürede LTİ dışında kalan konuları bitirmem beni 20-21 matematik netine taşır mı acaba ? Cinnet geçireceğim galiba

• Hacı ben dediğin konuları br den bitirdim. Bi deneme 22 ye 0 geliyor. Ltisiz. Biri 14 geliyor. Yani bitirdiğinde ilerlersin ama çözdüğün denemeye göre moralin bozulur ya da oldum ben dersin :d

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tanzimat serveti fünun milli edebiyat hızlıca bitir kolay konular cumhuriyetten de banko çıkacak saf şiir , garip ikinci yeni gibi konuları bitir söz sanat vs derken 15-16 yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyi birisiydim

tanzimat serveti fünun milli edebiyat hızlıca bitir kolay konular cumhuriyetten de banko çıkacak saf şiir , garip ikinci yeni gibi konuları bitir söz sanat vs derken 15-16 yaparsın
    Hocam üstüne çıkmam mümkün mü peki 18-20 bandı için çok mu geciktim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurgo U kullanıcısına yanıt
    cumhuriyeti bitirirsen olur tabi. ama detaylıca çalışman lazım. sb al onun üstünden çözerek git bu saatten sonra not almak gereksiz. aç önüne konu anlatımı bakarak çöz. yapamadıklarını not al ben geçen sene böyle yapmıştım.
  • quote:

cumhuriyeti bitirirsen olur tabi. ama detaylıca çalışman lazım. sb al onun üstünden çözerek git bu saatten sonra not almak gereksiz. aç önüne konu anlatımı bakarak çöz. yapamadıklarını not al ben geçen sene böyle yapmıştım.
    Kaç gelmişti peki hocam kadir gümüş ve not alarak gidiyorum şuan not almayı kesip kadir gümüşmü dinleyeyim sadece ?
    22-2 yapmıştım. bence not ile fazla vakit kaybetme tutacaksan da özet şeklinde tut. çok detaya inmeden önemli yazarları ve 1-2 eserini öğren.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurgo

Kaç gelmişti peki hocam kadir gümüş ve not alarak gidiyorum şuan not almayı kesip kadir gümüşmü dinleyeyim sadece ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşın dediği gibi güzel bir soru bankası üzerinden çözerek gidin. Limit edb sb gayet iyi. Yanlışları öğrenin 18-20 bandında bir net yapmak zor olmaz.
  • quote:

22-2 yapmıştım. bence not ile fazla vakit kaybetme tutacaksan da özet şeklinde tut. çok detaya inmeden önemli yazarları ve 1-2 eserini öğren.
    Çok iyi net hocam sanmıyorum ama darısı başıma diyeyim :)

Birde yayın denizi ve limit sb bitirmem yeterli olacak mıdır acaba ? teşekkürler cevaplar için..
    limit sb çok uzun kitap onun yerine bilgi sarmal fasiküllerini al
  • quote:

limit sb çok uzun kitap onun yerine bilgi sarmal fasiküllerini al
    Hocam limit sb de 130 a kadar geldim ki takribi 3000 soru var kitapta..

4 saat kitap başındayım biter bence önemli olan verim yüksekliği limiti köşeye koyup sarmalı alabilirim daha verimli olacaksa

yok hocam limit sb piyasanın en iyi kitaplarından bence bilgisarmalla beraber eğer verim alıyorsan tabi devam et. ama zaman sıkıntısı yaşarsan mesela bir konunun 8 testi oluyorsa 3 ünü çöz geç
  • quote:

yok hocam limit sb piyasanın en iyi kitaplarından bence bilgisarmalla beraber eğer verim alıyorsan tabi devam et. ama zaman sıkıntısı yaşarsan mesela bir konunun 8 testi oluyorsa 3 ünü çöz geç
    Umarım oturur her şeyi unuturum diye çok korkuyorum son hız kitaba devam ediyorum o zaman.. Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurgo

Umarım oturur her şeyi unuturum diye çok korkuyorum son hız kitaba devam ediyorum o zaman.. Teşekkürler

Alıntıları Göster
    Bence sınava kadar bitirirsin hocam. Kötü düşünme, pes etmek yok.
  • iyi birisiydim kullanıcısına yanıt
    hocam ben geçen sene çalışmadan 16 net yaptım bu sene 20 istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum 1 ay kaldı :( ne önerirsiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • phosphorus kullanıcısına yanıt
    yukarda da yazdığım gibi yap bence. 16 net yapıyorsan zaten baya biliyorsun. hangi konuların eksik bilmiyorum ama banko soru çıkan tanzimat milli edebiyat (bu dönemdeki eserlerin özetini de az çok bil ) , cumhuriyetteki saf şiir garip , 2. yeni vs bunları kesin bil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.