Şimdi Ara

Kalın plastik kılıflar alınan sinyali engeller mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu darbeye karşı korumalı bir kılıfla kullanıyorum bazen ev içinde wifi sorun yaşıyorum kabın bunda azda olsa etkisi var mıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekirkara -- 31 Temmuz 2016; 19:15:47 >

• tekirkara T kullanıcısına yanıt
    Kabı çıkarıp deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabikide ancak bunu test etmek çok zor bir sürü etken var benim merak ettiğim teknik açıdan bu ürünlerin sinyal kalitesini bozma şansı var mı yabancı sitelerde bunlar bile test edilmiştir herhangi bir bilgisi olan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekirkara -- 31 Temmuz 2016; 19:24:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekirkara

Tabikide ancak bunu test etmek çok zor bir sürü etken var benim merak ettiğim teknik açıdan bu ürünlerin sinyal kalitesini bozma şansı var mı yabancı sitelerde bunlar bile test edilmiştir herhangi bir bilgisi olan.

Teknik olarak engelleyebilir genel de metal içeren kılıflar bu şekil sorunlara yol açıyor ama nadir de olsa bazı plastik kılıflarda da bu sorun olabiliyor en son bir arkadaşımın başına gelmişti kılıfı değiştirmiş normale dönmüştü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam hocam sağ olun biraz kılıfsız deneyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekirkara -- 31 Temmuz 2016; 19:41:40 >
  • Metal bumper tarzı kılıf, çerçeve tarzı ürünler wi-fi ve şebeke çekim kalitesini belirgin ölçüde etkiliyor.
  • Çok duydum engellediğine dahi söylentiler ama bizzat kendim yaşamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Spigen kullanıyorum bi etki görmedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.