Şimdi Ara

Kaliteli Su Arıtma Cihazı ve Filtre Tavsiyeleri (440. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
8.803
Cevap
332
Favori
565.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 437438439440441
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba hocam. Bu nsf Türkiye sitesi ve royal green hakkında ne düşünüyorsunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4KabileReisi 4 kullanıcısına yanıt
    royal greenin temsilcisi @tersosmos burda hocam benim işleyiş hakkında bir bilgm yok ama okuyunca açıklama yapar size.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ctnuyr kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam teşekkürler

Hocam ihlasin veya royalgreenin 25-30k bandindaki cihazlarını almaya değer mi sizce. Yoksa 10k civarı bir cihaz yeterli olur mu. Örneğin springwater.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4KabileReisi

Hocam ihlasin veya royalgreenin 25-30k bandindaki cihazlarını almaya değer mi sizce. Yoksa 10k civarı bir cihaz yeterli olur mu. Örneğin springwater.

rg nin filtre kalitesi (omnipure kullanılan modelinde) ihlasdan daha yüksek.ama 10 k lık cihaz veya ana marka harici araştırma yapmanız cihazın filtre detaylarına en ince kullanılan parçalarına kadar araştırmanız lazım.satış sonrası servisvs bunların hepsi önemli.

elim teknik işlere yatkın diyorsan ,değişimleri basit çünkü yelpazeyi genişlet servise bırakcam uğraşamam cüzdanımda kalın diyorsan köklü firmalardan alman daha iyi kişisel tercih.

mesala doktor mühendis işi yoğun kazancı iyi tanıdıklarıma daha farklı cihazlar öneriyorum halktan olanlara geçim sıkıntısı yaşayanlara daha başka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Şubat 2025; 14:18:53 >
    Çetin usta satıyor toplama kasa al ondan indirimde yapıyor dhlilere ben 2 hafta araştırdım filtresi tankı hepsi önemli toplama bilgisayar gibi düşün merdiven altı üretim de var kaliteli üretimde en mantıklısı toplama cihaz toplayıp kargoluyo 2 3 gündede montajcı gelip monteliyor iç babam iç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt
    hocam öyle anlattınki sağolasın ben daha kendi cihazımı bu şekilde tanıdamadım 😂😂

su çok kaliteli ustam özellikle son filtrelerde omnipure farkı hissediyorum bidaki filtreye babamada omnipure alacam👍 merdiven altı cihazdan geçtik bu arada çetin ustanın cihaza tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar

• Merhaba, su deposunun havası sürekli iniyor, suyu yavaş gönderiyor. Depoyu değiştirmek istiyorum. Dikkat etmem gereken bir konu var mı? 600-3500 tl gibi aralıklar var. Çok önemli mi?

• DreamSs kullanıcısına yanıt
    marka olarak pae (tankpac iyidir)

https://puretronwater.com/urun/tankpac-pae-83-litre-ters-osmoz-genlesme-tanki/

Bunun satıcısı ile görüştüm hocam, çok övdü ama idare etmez mi acaba?

Bir de 12lt tercih ettim. Bazen bidona doldurup üst kata çıkartıyorum. Depodaki bitince kalanın dolması uzun sürüyor da. Büyük olursa iş görür diye düşünüyorum ama dezavantajı var mıdır?

trendyol.com
    Q water 12 Lt Su Arıtma Cihazı Tankı Ekol MarkaFiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/q-water/12-lt-su-aritma-cihazi-tanki-ekol-marka-p-108236580?boutiqueId=61&merchantId=128082

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamSs -- 25 Şubat 2025; 12:46:26 >

idare eder hocam.fiyat olarak dengeli.garanti süresinide sorun eğer veriyorsa 2 yıl civarında garanti değerlendirin.genel şıkayeti çabuuk patlaması ve koku oluşturması bu tankların.tabiki her tankda yapmıyor bunu biraz şans işi

Anladım hocam tşk ederim. Eğer sorun çıkarsa sizin tavsiye ettiğinizi alırım artık. Şimdilik maliyet ön planda biraz.

• Merhaba ailem için bu ürün nasıldır ? 2 kişi kullanacak, sular biraz kireçli akıyor. Zemin kat olduğu için su basıncı yeterli geliyor. Tavsiye eder misiniz ? Teşekkürler

8 litre alırsak 1e2 atık su oluyormuş. 12litre alırsak 1e1 atık su oluyormuş. Atık su israfını azaltmak adına ya pompalı almam gerekiyor ya da 12litre almam gerekiyor.

8litre pompalı alırsam da 1e1 atık su oluyormuş. Pompa olunca da fiyat artıyor. Sizce ne yapmak lazım ?

www.hepsiburada.com
    Spring Water 11 Aşamalı 8 lt Evsel Su Arıtma Cihazı Fiyatı
    https://app.hb.biz/rnECkqM2etsM

app.hb.biz
    Spring Water 11 Aşamalı 8 lt Evsel Su Arıtma Cihazı Fiyatı
    https://app.hb.biz/rnECkqM2etsM

• İyi günler 1 yıl önce murica 75 su arıtma cihazı almıştım. Şimdi hangi filtreleri değiştirmem gerekiyor ve kendim yapabilir miyim ? Yardımcı olabilir misiniz ?

Artık Tr Tank kullanıyorum ve sorun yaşamadım ama 8 LT olanlar bir seferde çok miktarda kullanım yapılmıyorsa daha iyidir zaten eksildikçe cihaz hemen tamamlıyor bir seferde çok miktarda kullanım yoksa 12 LT gereksiz olur pompa olunca zaten hızlı doluyor benim bozulan pompayla 45 dakikada tam doluyordu o yüzden 8 litre çoğu durumda sorun olusturmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 26 Şubat 2025; 22:39:55 >
  • 
Sayfa: önceki 437438439440441
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.