Şimdi Ara

Kamael RöportajI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kamael RöportajI
  • Zırh giyip heryerimizn kapanması gerçekten güzel bir özellik:D
  • Kamael geldimi herkes Kamael seçer human/elf/darkelf/orc/dwarf seçen olcakmı acaba.
  • kamaeller zariche veya akamanah aldığı zaman resimdeki gibi oluyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: REDLİNEMRE

Kamael geldimi herkes Kamael seçer human/elf/darkelf/orc/dwarf seçen olcakmı acaba.

her ırkın üstün yanları vardır niye herkes kamael olsun ki kamael'ler çok üstün bir ırk mı yoksa? :)
  • görünüşe göre en güçlü class o olcak çünkü yer şekillerini değiştiren ve başka sının gücünü alıp saklayan başka bi class yok
  • Meraktan bence de cogu kişi kamael secer. :D
    Bu karakter için sanki final fantasy 7 deki Sephirottan esinlenmişler gibi geldi bana, one winged angel
    Güzel olmuş, dadından yinmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: REDLİNEMRE

görünüşe göre en güçlü class o olcak çünkü yer şekillerini değiştiren ve başka sının gücünü alıp saklayan başka bi class yok

oynamadan bilemices tabi ama lineage de üstün ırk yoktur her ırkın avantajları ve dezavantajları vardır eğer en üstün ırk kamael olursa lineage de diğer karakterleri seçmenin bi anlamı kalmaz değil mi:)
  • peki o zmn söle diim ben sana dikkat etmişsindir bütün classların özelleri birbirinie çok benziyor bi tane örnek veriim mesela human:Dark Avenger darkelf:Shillien Knight elf:Temple Knight bu 3 class birbirine çok yakın orc ve dwarf biraz farklı dwarflar zaten pvp amaçlı diilde siege item yapma yada düşürme orclarda biraz farklı ama hiç biri kamael kadar farklı görünmüo kamael sanki pvp için yaratılmış gibi ve bence çoğunluk bu oyunu pvp için oynuo o yüzden en başta herkes kamael seçer dedim derdimi anlatabilmişimdir umarım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.