Bildirim
Kamerası ile dikkat çeken General Mobile GM 9 Pro tanıtıldı! GM 9 Pro özellikleri ve fiyatı (8. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2199 tl ye düşmüş
-
Soru : 2899tl ye alanın suçu ne?
Cevap : Kur malum seviyedeyken telefon almak.
Konuya gelecek olursak Gm5 plus modelinde verilen güncellemelerde kamera ile ilgili hiç bir gelişme olmadı. Dolayısıyla google camera 6. Sürüme gelirken hdr+, raw, slow motion gibi önemli güncellemeleri aldı. Ancak cihaz google camera 2.7 sürümünde kaldı. Hiç bir özelliği de yok. Aynı şekilde launcher sadece 1 kez güncellendi o da eski pixel launcher. Dialer uygulaması da aynı.
Eğer bu modelde tüm google uygulamaları tam güncelleme alırsa en azından kamera uygulamasını kendileri geliştirir ve başka uygulamalara gerek bırakmadan kamerasının hakkını verir. Böylece bilmeyenler kamerası güzel diye alır.
Teknik özellikleri gayet iyi. Anlattıkları gibi kalite üzerinde de gelişme varsa her kesimden alıcı bulur.
-
GM 5 Plusta nereye siyah bant koymuşlar? aluminyum çerçevesi arkada pilastik kapağında siyah bant görmedimde... -
Ekran ile çerçevenin birleştiği yerde ince uzun bütün ekranı köşelerinden kaplıyor dikdörtgen şeklinde.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
o ekranın panelden gelen siyah katmanı iphonelardada vardı... bir çok markada gözüküyor en çok beyazda gözüküyor... -
Gm 5 plusda da o atıyor kendini kronik olarak
o bant dediğin kısım ekranın parçası ayrılmaz... link var mı? yada fotograf? -
Kardesim camin altindaki siyah cerceveyi bahsetmiyorum 2.5 d ekranin bittigi alüminyum cercevenin başladığı noktadaki ince uzun silindir bantlardan bahsediyoruz. Kronik olarak kopuyor onlar soyuluyor.
ekran çerçevesi ne renk beyaz olunca pilastik çerçeve gibi bir parça var nedense o kuruyup dökülebiliyordu siyah mı yapmışlar? işte o kronik sorundan çok cimrilikten kaynaklanan defo denir... hurda pilastikten ürettirmeseler o çerçeve dökülmezdi... -
Döküldü işte tertemiz kullandigim telefonumda ben o cihazdan kurtulali cok oluyor.
Garantiye gittik o dökülme olayı için telefon yamuk dediler yapmadilar en iyi kılıflarla koruduğum satarken celik kasa diye kandirdiklari telefon ( tabi ben inanmadim yok uçak govdesiymis) yamuldu.
uçak aluminyumu olsa kolayca yamulmazdı... abartmışlar... çelik olsada paslanırdı... -
gm 9pro 2045 tl fiyata satan var
bu fiyata bu özellikleri ile bu telefon harika alınır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X