Şimdi Ara

KAMPANYA DEVAM EDİYOR! SİYAH BEYAZ FOTOKOPİ-ÇIKTI: 6,5 - RENKLİ A4: 20 KURUŞ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
413
Cevap
193
Favori
98.080
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mesajim bulunsun foto baskisi prof fotografcilardaki gibi degil mi hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotograf baskısı için pazartesi gittim, çok memnun kaldım.
    Çok kibar ve ilgili arkadaş.
  • Neden sorulara cevap alamıyorum? Foto Baskı boyutu kağıt markası ve Gr i nedir?

• 50x70 renkli ne kadar

• Gunluk plan ciktisi alip spiral cilt yaptirmak istiyorum.Ankarada degilim nasil yaptirabiliriz?

• iyi günler,
    80 sayfa a4 kağıdına tek yüze renkli çıktı almam lazım. kargo dahil fiyatınızı alabilir miyim?
  • edi1907 E kullanıcısına yanıt
    hocam iyi günler aöf adalet 2. sınıfta topalm 6 kitap var kitaplar 219 , 223, 270, 213, 243, 159 olmak üzere toplam 1324 sayfa ankarada elden alsak toplam ne kadar tutar acaba ? kitapların hepsi pdf formatında ? muhtemelen adalet bölümünden alacak kişi çoktur size zahmet güzel tek tek ve toplam 6 kitap için sayfa sayısına göre fiyat everebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Survivalist

Arkadaşlar yok bilmem kaç sayfa arkalı önlü çıktı ne kadar olur vs yazıp arkadaşı meşgul etmeseniz. Hesap makinesiyle 4 işlem yapacaksınız alt tarafı...
    up'layalım tekrar şu mesajı

beyler, ya pm'den yazın , ya da kendiniz hesaplayın arkadaşın dediği gibi , ilk mesajda tüm ayrıntıları verilmiş zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Hocam tartışma açmak istemiyorum ama aöf bu yıl kitap dağıtmayacak ve şuan aöfde en önemli bölüm adalet ve oturup kitaptan çalışan bu kitapları almak isteyen binlerce kişi var eğer ve 6 kitapla 6000 kitap fiyatı aynı olmaz malumunuz onun için sordum ama fazlalık gördüyse konu sahibi yada admin silebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: brodway93

Hocam tartışma açmak istemiyorum ama aöf bu yıl kitap dağıtmayacak ve şuan aöfde en önemli bölüm adalet ve oturup kitaptan çalışan bu kitapları almak isteyen binlerce kişi var eğer ve 6 kitapla 6000 kitap fiyatı aynı olmaz malumunuz onun için sordum ama fazlalık gördüyse konu sahibi yada admin silebilir
    genel yazdım hocam

ama pm'den sorulabilir, ben de pm'den sordum , pdf'i olan kitabı basar mısın telif sıkıntısı olur mu diye

1324 sayfa , arkalı önlü olursa 662 sayfa , yaklaşık 35 tlye gelcek , bi de naylon kapak , 40a hallolur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem Pm hem de ilk mesajda verilen eposta adreslerine yazdigim mesajlara cevap alamadim. Sehir disi ile pek ilgi yok anladigim kadarıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: goldhand35

Hem Pm hem de ilk mesajda verilen eposta adreslerine yazdigim mesajlara cevap alamadim. Sehir disi ile pek ilgi yok anladigim kadarıyla.
    Yoğunluktan cevap dönemiyoruz, kusura bakmayın

• edi1907 E kullanıcısına yanıt
    Karton kapak ve spiralli kapak kaç sayfa olabilir en fazla?

Cevabı ilk sayfaya eklerseniz iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: proxsima06

Karton kapak ve spiralli kapak kaç sayfa olabilir en fazla?

Cevabı ilk sayfaya eklerseniz iyi olur
    İkisi de 250 yaprak (500 sayfa) olabiliyor en fazla

• Bugün 10x15 ölçülerinde fotoğraf baskısı için uğradım. Fiyatlara zam gelmiş 4 fotoğraf için 5 lira ödedim.
  • Bende cevap alamadım şehir dışı için onerebileceginiz bi yer var mı ?

• epey bir geç oldu ama bende 2 kere 1000+ çıktı aldım KPSS için. gayet güzel, tavsiye ederim arkadaşlar gayet ilgili arkadaşımız. fotoğraf baskılarını da deneyeceğim yakında ;)
  • Bugün İstanbul'da abi acelem var 4 fotoğraf lazım dedim ne oldu kardeşim hayırdır dedi 12 ye kadar evrak vermem lazım dedim 20 liraya 4 vesikalık çıkardı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam hala devam ediyor mu?
  • mail attım telif dolayısıyla yapamayacaklarını söylediler
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.