Şimdi Ara

kan değeri yüksek kız arkadaşım var...))):

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kan değeriyüksek olan kız arkadasım yoruldugunda veya üzlüdğünde hemen düşüp bayılıyor. gecen okula gıdıyorduk caddenin ortasında düşüp bayıldı. Allahtan yanıda ben vardım.. onu yormadan ve canını sıkmadan birseyler yapmak istiyorum. yani onu mutlu etmek içiin vakit gecırecek bırseyler ıstıyorum. sinema demeyın. sinemada izlicek fılım bırakmadık. baska ne olabılır...

• Kan değerini normal seviyeye getirecek işlemlere tabi tut.
  • kan değeri derken ,şekerimi yükseldi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luna167 -- 9 Aralık 2010; 12:30:50 >
  • kan değerlerini yazarsan yardımcı oluruz
  • Allah şifa versin, çok sevdiğim yakın bir arkadaşımda da benzer bir problem var. kalp ritmleri bozuk, tansiyonu sürekli düşük. yorulduğunda, üzüldüğünde ve benzeri durumlarda kaldıramıyor.. mutlu etmek için elinden geleni yap, hobileriniz üzerinde yoğunlaşabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Love You My Angel

kan değerlerini yazarsan yardımcı oluruz

sesli güldüm
  • Kan değeri yüksek ne demek? Değerleri yazarsan bir bakalım.. Doktora gitmemiş mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majorümsü Minör

Allah şifa versin, çok sevdiğim yakın bir arkadaşımda da benzer bir problem var. kalp ritmleri bozuk, tansiyonu sürekli düşük. yorulduğunda, üzüldüğünde ve benzeri durumlarda kaldıramıyor.. mutlu etmek için elinden geleni yap, hobileriniz üzerinde yoğunlaşabilirsiniz

ben burdayım eren
  • quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

quote:

Orijinalden alıntı: Love You My Angel

kan değerlerini yazarsan yardımcı oluruz

sesli güldüm

değerleri yazarsa bir doktor arkadaşıma sorabilirim şuan.
  • üzme lan kızı
  • Tetikçi 3: Yüksek Tansiyon

Şaka tabii
  • Allah şifa versin
  • kaan değeri dusuktur kırmızı et yesin mangal yapabilirsiniz mesala hastaneye gidip kan verip test etsinler hangi besinleri yemegidi vitamin eksikligi testlerde ortaya cıkar arada cikolata al kan şekeri duzelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.