Şimdi Ara

Kanserden şüpheleniyorum, bilgililer bakabilir mi? (Lenf) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
3.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yanıt, alıntı yaptığınız kısımda zaten. Sözcükleri yeniden düzenleyerek ve açıklama ekleyerek:

ph 7'nin 1-2 üstünde yani ph 8 - ph 9 arası (alkali) çözelti belli ölçüde (örneğin 1 2 veya daha fazla çaykaşığı) bikarbonat 1 bardak (tercihen ters ozmoz / RO cihazında) artılmış suda (tümüyle) eritilerek yapılabilir.

Not: ph 8 - ph 9 arası (yani yüksek alkali) su, vücudumuzun 7.35 olan doğal ph'ının üstünde olduğu için, o su içildiğinde ishal yapar fakat bu bir olumsuzuk veya rahatsızlık olmayıp vücudun yüksek alkali suya verdiği bir tepkinin sonucudur. yüksek alkali su içtiğinizde vücud kandaki ph'ı 7.35'e cekecektir. idrarınız ise alkali olacaktır. idrardaki ph degerini ölçmek üzere ecza depolarında satılan renkli turnusol çizgiler içeren şeritlerden kullanabilirsiniz. Bu ayrıntılarla ilgili daha geniş bilgiyi Internette araştırınız.

• Musty86 M kullanıcısına yanıt
    evet hocam. denenebiliyor biraz rahatlamak için eğer tetikleyen olarak stres gözüküyorsa.
    düşük doz şeyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notguest -- 6 Kasım 2019; 23:24:21 >
  • Akciğer ventilasyon(hava geçişi) yetersizliği?? Eğer akciğer grafiniz temiz çıkmazsa solunum fonksiyon testi yaptırmanızı öneririm. Geçmiş olsun şimdiden hocam.
  • Ben genel olarak yazdım, bu hasta için değil. Low gradeli lenfomalarda bulgu olmayabilir, haksız mıyım?

Ayrıca lenfoma düşünmemiz için Pel-Ebstein ateşi olması lazım diye biliyorum ben.
  • Kötü bir şey olsa kan testinde illaki çıkar.Rf(yani romatizma) testi de yapıldı mı peki?
  • darknes1905 kullanıcısına yanıt
    RF geçen ay bakıldı temizdi.
    suan için beklemedeyim
    kas ağrım bugün ciddi anlamda azaldı.
    ultrason 29 kasımda. bekliyorum bakalım
  • TR_mahmutpek kullanıcısına yanıt
    hocam dahiliye kontrolüne gittigimde isteyecegim bir akciger grafisi.
    sgk anlasmasi olan bir özelde de efor testi ve kalp ultrasonu olacagim. devlet randevusu bekleyemeyecem artık. :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notguest -- 7 Kasım 2019; 19:42:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: notguest

hocam dahiliye kontrolüne gittigimde isteyecegim bir akciger grafisi.
    sgk anlasmasi olan bir özelde de efor testi ve kalp ultrasonu olacagim. devlet randevusu bekleyemeyecem artık. :/
    Beni haberdar edin hocam gelişmelerden, geçmiş olsun tekrardan
  • kedin var mı kedin?
    kedi tırmığı olmuşundur.
  • rabitelli kullanıcısına yanıt
    var. sokak kedisi bahcede. ısırık tırmık her türlü
  • Gecmis olsun dostum, sorunlarin psikolojik nedenli olabilir buyuk ihtimalle. Bende ağrı semptomu yaşıyorum başımda, şakaklarımda vs baskı hissi. Tomografi ye girdim 2 kez temiz cikti çok şükür. Bende duxet kullaniyorum 120 mg maximum dozda, senin doz bayagı düşük. Arttırılabilir hekim tarafindan. Ama dedigin gibi pek etkili olmuyor gibi sanki bu ilac. Anksiyete ve depresif bozukluk hastasiyim. Bence tetkiklerini maddi durumun yeterliyse özel de yaptir, maximum 1-2 gün içinde alırsın sonuçlarını, maalesef devlet hastanesinde beklemek insani öldürüyor. Bende cok evhamliyim, 3-4 ayda bir gider kan verir, film çektiririm.
  • Rodimus01 kullanıcısına yanıt
    duxet elmacıklarda ve şakaklarda baskı yapıyor bende. sende de sebep o olabilir.
    ben bırakıyorum. migren için başlamıstım. fayda görmedim
  • Bende donem donem var hocam bu agri. Aksine noropatik ve diyabetik agrilara iyi gelen bir ilac bu. Anlamadim bende. Hazirandan beri kullaniyorum, son 1.5 aydir da maximum doz a geçtik işte. Kontrole gittigimde soylicem bakalim psikiyatra. ALLAH şifamizi versin.
  • Rodimus01 kullanıcısına yanıt
    bu kaygının oyunu neyden şüpheleniyorsan onun belirtisinin vücutta çıkması.
    çok odaklanmasan rahatlarsın da kolay değil biliyorum
    mesela seni şimdi köpek ısırsa bence baştaki o ağrıların çoğu gider, kuduz belirtileri göstermeye başlarsın.
    eğer aklını inandırırsan vücut aklın istediği tepkiyi sana hissettirir. Aynı savaşta mermi yiyen askerin acıyı hissetmemesi gibi. Çünkü aklında o an sadece savaş vardır.
    Şuan bir kısır döngüde olmalısın. şuram agrıyor diye düşünüyorsun, ağrıyor. agrıyınca tekrar ağırdığı hissi beyne gidiyor bu şekilde düşünceden kurtulamıyorsun.

forumda benimki gibi konulari takip etme
    internet youtube bütün hastalık vs uzaklaş
    çevreyi bir düzenle uyaran vermesin sana
    sonrasında artık düşüncelerini değiştir. benim başımda bir sorun yok de kendi kendine.
    buna inanman için kafanda bir saglık sorunu olmadıgına inanman gerek.
    daha önce seninle konuşmustuk mr hakkında bence sen hala mr dan korktugun icin cekilmemissin. kafanı kurcalıyor :) onu da cekil. kafanda tıbben bir sorun olmadığı kesinleşsin sonra meditasyon yap derim.

böyle yazdım çünkü, benim de bu ağrılarım muhtemelen psikolojik ama ultrason da çekilince rahatlayacağım çünkü ona güvenim var. ben senin bir tık altınım. dr biseyin yok deyince güveniyor ve konuyu kapatabiliyorum. Bu 1 ay havuza dalan gittim soguk algınligini atlatamayımca iyice telaş yaptım sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: notguest

var. sokak kedisi bahcede. ısırık tırmık her türlü
    doktorunu bilgilendir
    eğer öyle bir durum çıkarsa 2x1000mg augmentin tablet 7 gün, 12saatte bir yemeklerden önce aç... bitti gitti.
  • Guest-AB1FE95AA G kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün ultrasonu çektirdim.
    * aynı tarafta yağ hilusları korunmuş birkaç tane lenf nodu bulunmuştur.

tiroid vs geri kalan hepsi normal.

dahiliye doktoruna göstermek için sıra aldım lakin 2 aaat bekledim gelmedi sıra ne zaman geleceği de belli olmadığı için beklemedim çıktım hastaneden muayene olmadan. oturcak yer yok havasiz cok kalabalikti dayanamadim herkes hapsiriyor vs daracık koridor.

lakin bu grip gibi olan sey gecmis deil.
    gozlerim sismia gibi hissediyorum
    ve son 5 6 gündür hafif ishal var. günde 1 2 kere gidiyorum ama biri mutlaka cok sivi ishal.

yarın aile hekimine gidecem gene.
    sanırım antibiyotik kullanmam şart olan bir durum var.

beni ilk gören doktor hakliymis demek ki. ben hasta degilim diye icmedim penisilini ne olduysa o haftadan sonra basladı.
    Dr Aso 317 diye vermisti onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notguest -- 18 Kasım 2019; 21:40:24 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.