Şimdi Ara

kapanabilir (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
1.810
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Doory'den 2 tane almıştım ben de.Shell'den teyit gelmişti smsleri gönderince ama siparişlerin iptal olmuş olma ihtimali aşırı yüksek şu an.Doory'den de ses seda yok.Sağlam dolandırıldık.Adam bana her fırsatta 15-20 tane al bir depo benzin bedavaya gelsin diyordu.O an çakmam lazımdı durumu.20 tane alsam 20 lira kardan 400 lira yapar.2 depo demek bu da.Adam ezbere konuşmuş ve ben yeni farkediyorum.Yapılacak her türlü yasal işlemde destek vermeye hazırım.Zararım 40 TL bile olsa birliktelik adına bu işin peşini bırakmam,daha büyük mağduriyet yaşayan insanlar var şu an forumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.C.Clk

Doory'den 2 tane almıştım ben de.Shell'den teyit gelmişti smsleri gönderince ama siparişlerin iptal olmuş olma ihtimali aşırı yüksek şu an.Doory'den de ses seda yok.Sağlam dolandırıldık.Adam bana her fırsatta 15-20 tane al bir depo benzin bedavaya gelsin diyordu.O an çakmam lazımdı durumu.20 tane alsam 20 lira kardan 400 lira yapar.2 depo demek bu da.Adam ezbere konuşmuş ve ben yeni farkediyorum.Yapılacak her türlü yasal işlemde destek vermeye hazırım.Zararım 40 TL bile olsa birliktelik adına bu işin peşini bırakmam,daha büyük mağduriyet yaşayan insanlar var şu an forumda.

Bende doory den aldim dostum 4 tane ve paralar iade olmazsa bende savciliga suc duyurusunda bulunucam. Kendisi dun pm atti ve ben araciyim bende baskasindan aliyorum 1-2 gun icinde iade edicem ucreti dedi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hala bekliyoruz iadelerini bakalım

• Puanlar yuklenmedi.

Kodlar
    YSTA4FCZV4
    BSBVVHNPGD
    YS64BNR4JX
    YS64BRVKUG

justerin nickli arkadastan aldim konuya kodlari yazmami soyledi. Bekliyoruz bakalim

• beyler @Ramnan nickli arkadaşdan kod alıp da yatmayanlar varsa ,arkadaş mesajlara dönmüyor,bu demektir ki iletişim yollarına kapalı

bu mesajın altında alıntılama yaparsak HUKUKİ YÖNDEN topluca bir girişimde bulunalım diyorum
  • YSV93JZNFP
    BSPJANPW7M
    YSZ4VXJVAH
    BSB7TCJKFX
    benimde puanlar yatmadı, justerin nickli üyeden almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: abmux

beyler @Ramnan nickli arkadaşdan kod alıp da yatmayanlar varsa ,arkadaş mesajlara dönmüyor,bu demektir ki iletişim yollarına kapalı

bu mesajın altında alıntılama yaparsak HUKUKİ YÖNDEN topluca bir girişimde bulunalım diyorum

Aynen ben de ondan almıştım ve kendine yazık olacak. 3 5 kuruş kâr etmek için haram yiyenin yanına bırakmayız

• quote:

Orijinalden alıntı: teacheroffclass

quote:

Orijinalden alıntı: M.C.Clk

Doory'den 2 tane almıştım ben de.Shell'den teyit gelmişti smsleri gönderince ama siparişlerin iptal olmuş olma ihtimali aşırı yüksek şu an.Doory'den de ses seda yok.Sağlam dolandırıldık.Adam bana her fırsatta 15-20 tane al bir depo benzin bedavaya gelsin diyordu.O an çakmam lazımdı durumu.20 tane alsam 20 lira kardan 400 lira yapar.2 depo demek bu da.Adam ezbere konuşmuş ve ben yeni farkediyorum.Yapılacak her türlü yasal işlemde destek vermeye hazırım.Zararım 40 TL bile olsa birliktelik adına bu işin peşini bırakmam,daha büyük mağduriyet yaşayan insanlar var şu an forumda.

Bende doory den aldim dostum 4 tane ve paralar iade olmazsa bende savciliga suc duyurusunda bulunucam. Kendisi dun pm atti ve ben araciyim bende baskasindan aliyorum 1-2 gun icinde iade edicem ucreti dedi..

Arkadaşlar doory arkadaşımızda sıkıntı yok bana bugün iademi yaptı ad soyad iban ve kaç kod ve tutarını yazın arkadaşa gönderiyor

• Doory den aldığım 510 tllik alışverişimin iadesi yapıldı. Böyle insanlardan alışveriş yaptığım için çok şanslıyım.
  • Doory an itibariyle iade islemi gerceklesti. Gonul isterdi sorunsuz yuklensin ama nasip degilmis..

• Dorry benim de 140 tl lik işleminin iadesini yaptı arkadaşlar.
  • abmux kullanıcısına yanıt
    ramnan dan gelen mesal

Hocam bir sakin ol dolandırılmak gibi birşey söz konusu değil.
    dün akşam girdim foruma ama forumda sorun vardı yazdıklarım gitmedi.
    Kodları aldığım arkadaş konuyla ilgileniyor sadece p tesiye kadar çözmek için müsade istedi.
    Çözemezsede yaptığım ödememi iade edecek bende size iade edeceğim
  • Bende doory kardeşten geri iademi aldım çok teşekkür ederim Allah bizi her zaman helal süt emmiş insanlarla karşılaştırsın inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paşalı -- 8 Aralık 2015; 18:23:24 >
  • Yeni_biri den 4 kod için iade geldi.

• İrs69 5 adet iadeyi yaptı

Daha_iyiye isimli arkadaştan iade için haber bekliyorum

• Arkadaşlar birinden alan demiyorum
    kendi kazanıp puan yüklenen kullanan var mı??
  • u_g_o_189 kullanıcısına yanıt
    Benim yüklendi kendi alışverişim

• ben forumda birinden aldım parasını kod yüklenince diye anlaştık Allahı var arkadaş sorunsuz biri ama bugun shell i aradım 6 kodda sipariş iptali dedi o yüzden yüklenmemiş zarar yok ama bu kod işini sağlama almadan parayı kimseye yollamayın derim.sipariş verip iptal etmek tam 1 şerefsizlik.
  • cracqer C kullanıcısına yanıt
    Arkadaş verdiğim kodların arkasındayım iadeleri yapacağım dedi fakat 10 gündür kodların yapmadığını kart numaralarını da verdim kontrol etmesi için hala cevap bekliyorum.ins en kısa sürede iadeleri mi yapacaktır ben dürüst biri olduğunu düşünüyorum

Size tekrar haber vereceğim buradan arkadaşlar. cracqer adlı arkadaş iadeyi yapinca

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.