Şimdi Ara

KARA SEVDA - Burak Özçivit & Neslihan Atagül | 2.SEZON (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
6
Favori
10.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynen öyle kuzey güneyi kaçırmadan izleyen biri olarak bu dizi ondan çok sardı beni reytingler sabit oranda artarak güzel bir şekilde gidiyor fakat bu sezon final olması kaçınılmaz gibi keşke uzatabilecekleri konu bulsalarda 1 sene daha izleyebilsek bu diziyi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDifference35

aynen öyle kuzey güneyi kaçırmadan izleyen biri olarak bu dizi ondan çok sardı beni reytingler sabit oranda artarak güzel bir şekilde gidiyor fakat bu sezon final olması kaçınılmaz gibi keşke uzatabilecekleri konu bulsalarda 1 sene daha izleyebilsek bu diziyi :)

Ben 2.sezon da bozarlar diye düşünüyordum ama baya iyi ilerliyor. Kuzey Güney 2.sezon da çok fena bozmuştu.
    Kanal 3.Sezonun olmasını ister ama iş yapım şirketinde bitiyor. Ay Yapımın Yaprak Dökümü ve Karadayı dışında 2 sezondan uzun süren dizisi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chandler_Bing kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle o yüzden biter muhtemelen yoksa reytingler hep sabit dizinin yurtdışındada izleyen çok hatta türkiyeye açsalar bölüm videolarını 4-5m görür izlenme hep başta bozdu sonra iyi toparladı ama 3.sezon uzatacakları konu yok gibi

• Français Deesse kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle dünkü bölümden sonra bu sezon tadında bitmeli ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bol aksiyonlu bir bölüm geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler_Bing -- 6 Ocak 2017; 22:4:17 >
  • 52.bölüm spoilerı

Asu sana laflar hazırladım ulan yılan kadın kıskanç sen nihanı öldürünce kemalin seni seveceğini mi zannediyosun bencil ne kötü kadınmışsın be. kemalin günlüğü okuduğu sahne çok iyiydi bebeğini bırakmak istememesi doğal ama nihan da emirin neler yapabileceğini biliyor. emir kozcuoğlu gibi bir karizma dizi karakteri çok az dizide var be favorim. annesinin komadan uyandığı emire oğlum dediği sahne de çok duygulandırdı. ayhan konuşurken çıldırıyorum adam kamyon arkası yazılarının da ötesinde.

• Final kararı alınmış. Geç bile kaldılar.
  • şükür. bu diziyi dirilişle poyrazla falan karşılaştıranlar vardı. anca 2 sezon gidebilirdi. zaten aynı gün yayınlanan no 309 bile buna 5 basar. diriliş ve poyrazla karşılaştırmak bile hata.
    bir çöpten daha kurtuluyoruz. kanal geçerken bile rahatsız oluyordum
  • youtube da aldigi 375 milyon izlenmede kurtaramadi diziyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 'Kara Sevda' dizisi veda ediyor! Ay Yapım imzalı 'Kara Sevda' dizisi, bu sezon ekranlara veda edecek.

Yahu 2 sezon anca devam etti. Fragmanı milyon izleniyor, saniyede 300 kişi izliyor falan diye hesap yapanlar vardı. Ne deseniz boş, göklerden gelen bir karar vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 29 Ocak 2017; 18:36:18 >
  • Poyraz karayel tayfa toplanmış seviniyor :) kara sevdanın 3 te 1 i reyting alamıyorlar bu habere seviniyorlar ..630 bin abonesi var sadece youtube fragmanlar iyi izleniyor ortalama 2m dizinin reytingleride çarşamba genelde 2.

Herşeyin bir sonu vardır..3.sezon olsa aynı reytingi alır kara sevda millet sadece aşk dizisi sanıyor bu diziyi ..Bitmesi reyting meselesi ( bknz:poyraz karayel) değil ay yapım dizileri 2 yıllık olur genelde ..

• En kötü ihtimalle haziranda final yapıcak diziye 5 ay öncesinden final kararı alındı diyen bir adet süper zeka @Witsel

En kötü ihtimalle 72-73 bölüm sürecek diziye aldığı izlenmeler kurtaramadı diye kendince dalga geçmeye çalışan @742793

Soruyorum sana; -Öve öve bitiremediğin, efsane dediğin ezel 2 sezon, 71 bölüm sürmedi mi? -Reyting rekorları kıran, Ay Yapımın ve Türkiyenin en çok izlenen 2.dizisi Aşk-ı Memnu 2 sezon, 79 bölüm sürmedi mi? -Kuzey Güney, Medcezir vs 2 sezon sürmedi mi? Ee bunlar başarısız diziler mi? Ay Yapımın Yaprak Dökümü istisnası dışinda tüm başarılı dizileri 2 sezon sürmüştür, sürer. @Giresunlufuk En kötü ihtimalle 72-73 bölüm sürecek diziye 2 sezon anca dayanabildi demişsin. Favori dizin breaking baddi sanırım. Ee Breaking Bad kaç bölüm sürdü söylesene? 62 bölüm, süresi de ortalama 46 dk. Gel şöyle bir hesaplama yapalım Breaking Bad》62×46=2856 dk Kara Sevda》72×135=9720 dk Breaking Bad'a bak ne kadar da basit bir dizi. 2856 dk anca sürebilmiş (!)

Haziranı görür hocam bu dizi senarist açıkladı zaten sıkıntı yok :)) reyting 2.5-3 alınca normal bu haberlere sevinmeleri :))

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDifference35

Poyraz karayel tayfa toplanmış seviniyor :) kara sevdanın 3 te 1 i reyting alamıyorlar bu habere seviniyorlar ..630 bin abonesi var sadece youtube fragmanlar iyi izleniyor ortalama 2m dizinin reytingleride çarşamba genelde 2.

Herşeyin bir sonu vardır..3.sezon olsa aynı reytingi alır kara sevda millet sadece aşk dizisi sanıyor bu diziyi ..Bitmesi reyting meselesi ( bknz:poyraz karayel) değil ay yapım dizileri 2 yıllık olur genelde ..

630k değil 672k ile en çok abonesi olan dizi şuan :)

Ayrıca 524 milyon görüntülenmesi var kanalın

KARA SEVDA - Burak Özçivit & Neslihan Atagül | 2.SEZON

Ayrıca yurt dışına kapalı olmasına rağmen bölümler 2.5 milyon izlenmeyi geçiyor. 2 hafta önce diziyi izleyemedim; vpn ile youtubedan izledim. Birden fazla video çıktı karşıma. Rusça alt yazılı bölüm 2.8 milyon arapça alt yazılı bölüm 1.3 milyon izlenme almıştı.

Yanlış yazmışım en çok abonesi olan aktif dizisi ayrıca dediğin gibi Ne deseniz boş, göklerden gelen bir karar vardır :))

• Adam hala reyting diyor youtube diyor izlenme diyor abone diyor

2 senedir izlenmede izlenme

• quote:

Orijinalden alıntı: HeRo11

Adam hala reyting diyor youtube diyor izlenme diyor abone diyor

Evet izlenme diyorum, reyting diyorum, yurt dışı satışı diyorum, ödül diyorum. Çünkù bir dizinin başarılı olup olmadıgını bu ölçütler gösterir.

Hem sen bu Kara Sevdanın izlenme sayılarına niye taktın bu kadarM? Ne poyraz konusunda yazdım bu yorumu nede yorumunda poyrazdan bahsettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler_Bing -- 2 Şubat 2017; 0:37:20 >
    Ben poyraz mi dedim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: HeRo11

Adam hala reyting diyor youtube diyor izlenme diyor abone diyor

O değil de herocum senin şu şikayet ettiğin hesap ile Chandler_Bing aynı anda ceza aldılar. Hatta o şikayet ettiğin hesap süresiz ban yedi neden acaba ya ama bence tesadüftür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45C8CAF3E -- 2 Şubat 2017; 0:49:11 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.