Şimdi Ara

karabasan??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu filmi izleyenleren yorum alabilirmiyim yarıın sinemada gidicem ama fos bişey olasından korkuyorum

• walla garezi beğendiysen bunu da beğenirsin. yapımcıları aynı. ama sonra gece karabasanlarla uğraşmayasın. psikolojisini bozar adamın böyle filmler.
  • yaklaşık 10-15 kez zıplıyosun filmde.gareze benzetebiliriz filmi.yani efektle zoomla korku olmuş ama bi konu bişey bekleme.ben sevmem bu tür filmleri.sadece zıpliyim diyosan git.puan verirsem de 6/10
  • ben hiç sevmedim filmi.sinemaya gidip te izlenmez bence
  • Dün DivX'ini aldım, nasılmış bakcaz...
  • axel +1 ben 2 hafta önce seyretmiştim...berbat..kesinlikle para vermeyin...evde seyredim..gereksiz bir film...
  • Biraz önce seyrettim, yine aynı hikayesi anlaşılmayan bir korku filmi..

Ama izle yani, zıplattığı 10-15 yer var, hem de bayaa..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uyku felci
    geçen ay açıldı
    *Veri Silindi.
    4 yıl önce açıldı
    Rüya Tabirleri
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben pek sevmedim filmi.arkadaslarin dedikleri gibi ziplaticak sahneleri baya var
  • izlemedım.izlemeyı de düşünmüyorum..
    çunku yorumlar olumsuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi = JuLıA = -- 15 Mayıs 2005, 17:43:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: selin

izlemedım.izlemeyı de düşünmüyorum..
    çunku yorumlar olumsuz..

yorumlara bakma , korku filmiyse git , zaten şunun şurasında kaç tane çekiliyorki beğenmemezlik gibi bir lüksümüz olsun.korku filmi sevenler izlemeli...
  • tam ben bir forum açacaktım bu filme sakın gitmeyin diye.Arkadaşım zıplayacağın 4-5yer var.Gürültülüyle birşeyler yapmaya çalışılmız ama olmamış.Garez buna göre çok daha güzeldi.Ben her korku flimine giderim ve bu film izlediğim en kötü korku filmiydi.Konusu dolaptan yaratık gibi bişey çıkıp milleti yutuyor adamda hayalmi görüyorum yoksa gerçek mi diye şüpheleniyor.Zaten 2.yarıda olaylar ortaya çıkıyor ve 2.yarısı dahada bir felaket.Benden sana tavsiye gitme.
  • quote:

Orjinalden alıntı: selin

izlemedım.izlemeyı de düşünmüyorum..
    çunku yorumlar olumsuz..

konu sinemaysa kimsenin yorumuna bakmamanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somali -- 16 Mayıs 2005, 0:23:41 >
  • benim duyduklarım ve okuduklarıma göre (IMDB) film pek de iyi değil ve kilşelerin dışına çıkamamış..
  • garez kadar olmasada yinede baya ii bi film.
  • Garez kadar tabii iki olamaz..

Ama güzeldi bence, en azından bu aralar çoğu korku filminde yapamadığımı yaptım: KORKTUM

Tabii bu korkma bi Joy Ride'daki gibi gerilim değildi. Ani ses ve görüntü efektleriyleydi. Zaten onun gibi film yıllardır yapılamıyor.
  • izleyeyim o zaman...
  • Yanında her türlü korku filminden korkan birileri ile gidersen onların gerilmesi yüzünden sende korkup hoplarsın
    Bana göre o kadarda kötü bir film değil
  • Karabasanla ilgili ortaya harika şeyler çıkabilirdi halbuki...
  • ben dun divxini izledim hic begenmedim dogrusu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.