sinemaya verecegin paranin bosa gitmesinden cok korkuyosan gitmeyebilirsin.ama bence o kadar da kotu bir film degil.en az 1 kez izlenebilecek bir film. efektler cok iyi..
sonunu bağlayamamışlar,efektlerle korkutuyorlar insanı o kadar... nerde o "gizli gerçek" falan.
Değmez
Bilgisayarın başına 10 defa oturdum izlemek için her defasında işim çıktı İzleyemedim.Ama bu gece izliyecem.
yukarıdaki tavsiyeme rağmen filme gittim :) film vasat sayılırdı. Sonundaki aksiyonu çok iyi vermişler ama genelde çok durağan ve psikolojik ilerleyen bi filmdi.. Filmin sonuna kadar yönetmen izleyiciyi paranoyaya sokuyo ama sonu gerçekten güzel kurgulanmış..
BENİM GİTEMEME GEREK YOK NASIL OLSA ESKİDEN EVİMDE GECE UYURKEN HEP KARABASAN GELİYORDU...........
quote:
Orjinalden alıntı: emremuslu
BENİM GİTEMEME GEREK YOK NASIL OLSA ESKİDEN EVİMDE GECE UYURKEN HEP KARABASAN GELİYORDU...........
korku filmi olarak kötü bir tercih oldu bu film. sadece efektlerle zıpzıp zıplatan bir film o kadar.
yazık oldu sinemaya verdiğim paraya.korku filmlerine hep giderim ama bu kadar dandik de olmaz kardeşim adam biraz özenir , neydi o yaratık öle video oyununda ki gibi , kötüydü...
quote:
Orjinalden alıntı: emremuslu
quote:
Orjinalden alıntı: selin
izleyeyim o zaman...
selin sen merak etme.OSMANla gidersiniz o zaman fazla korkmazsın. canavar çıkınca sarılırsın OSMANa
quote:
Orjinalden alıntı: kachar
quote:
Orjinalden alıntı: selin
izleyeyim o zaman...
selin sen merak etme.OSMANla gidersiniz o zaman fazla korkmazsın. canavar çıkınca sarılırsın OSMANa
ya ben zaten korku filmi olsun istiyorum.ama hiç biride korkutmuyoo.. evet gideriz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme