Günlük ortalamam 5000 adıma çıktım. 8 ay önce sigarayı bırakınca çok kilo almaya başladım. Bazen günde 10bin atıyorum bazen 4bin atıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Günlük ortalamam 5000 adıma çıktım. 8 ay önce sigarayı bırakınca çok kilo almaya başladım. Bazen günde 10bin atıyorum bazen 4bin atıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sağlıksız aburcuburları bende midemden dolayı bıraktım gibi ama yinede kuruyemiş falan yiyorum. Enginar bulamadım piyasada. Pazarcılara sordum. Mevsimi değil. Şu an bulduğundan da hayır gelmez dediler. Mevsimi gelince stok yapicam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
103 kilo olmaya devam. Kilo düşmedi ama göbeğim indi birazcık. O da kilodan dolayı değil reflü ve gastrittteki şişkinlikten dolayı muhtemelen. Yürümeyi aksatmaya başladım. 3 aylık spor salonu 5bin lira dedi. Spor yapmaya karar verdim. Sporda ne önerirsiniz. En çok koşu bandında takilayim diyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
100 kilosun demi turgut < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
88 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Öyle birşey olsa doktor yazardı bana. Bence onlar safsata. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |