Şimdi Ara

Karacigerim yağlanmış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Günlük ortalamam 5000 adıma çıktım. 8 ay önce sigarayı bırakınca çok kilo almaya başladım. Bazen günde 10bin atıyorum bazen 4bin atıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de 58 kilodan 62 kiloya çıkmıştım. hep çikolata ve cips yüzünden. sonra bu sağlıksız şeyleri bırakıp full sağlıklı beslenmeye geri döndüm. bi süre 62'den inemedim ama 1 hafta önce 61.25 oldum bugün de 61 oldum. sonunda kilo vermeye başladım yani hiç aç kalmadan 3 öğün yiyerek. evde yapıp yeyince böyle oluyo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Sağlıksız aburcuburları bende midemden dolayı bıraktım gibi ama yinede kuruyemiş falan yiyorum. Enginar bulamadım piyasada. Pazarcılara sordum. Mevsimi değil. Şu an bulduğundan da hayır gelmez dediler. Mevsimi gelince stok yapicam.

• Yapayzeka037 kullanıcısına yanıt
    en son yaptığım enginar dan 1 ufak kavanoz kalmıştı dolapta. aradan 2 ay rahat geçti. rengi değişmemişti son gördüğümde. en azından görüntü olarak sağlamdı.

• 103 kilo olmaya devam. Kilo düşmedi ama göbeğim indi birazcık. O da kilodan dolayı değil reflü ve gastrittteki şişkinlikten dolayı muhtemelen. Yürümeyi aksatmaya başladım. 3 aylık spor salonu 5bin lira dedi. Spor yapmaya karar verdim. Sporda ne önerirsiniz. En çok koşu bandında takilayim diyorum.

• ben yine bakliyat üzerine vurgu yapayım. barbunya, nohut, kuru fasulye, yeşil mercimek... bunlar çok doyurucu ve faydalı, kilo vermeye yardımcı gıdalar.

• Up

• WILDBOYS kullanıcısına yanıt

100 kilosun demi turgut

• izayoi kullanıcısına yanıt

88

• Yapayzeka037 kullanıcısına yanıt
    uzun zamandan sonra markette enginar'a rastladım ve alıp yaptım.

- 2 paket enginar 2 x 100 TL = 200 TL (her pakette 4 ufak/orta boy enginar var yani toplam 8 adet)
    - 1 paket'ten biraz az miktarda Superfresh donuk bezelye 50 TL (paketi 60 TL)
    - 1 soğan, 1.5 adet limon, zeytinyağı vs 20 TL olsun

200+50+20 = 270 TL / 6 kavanoz çıktı = 45 TL / 1 kavanoz enginar'ın maliyeti

Karacigerim yağlanmış

kavanozlar 230 ml hacme sahipler, ufak kavanoz bunlar. üstte boşluk bırakarak koyduğum için ortalama 180-190 mililitre falan oluyodur içlerine koyduğum enginarlar.

bu miktarda ev yapımı enginar'ın 45 TL tutması, baya pahalı.

benim için tek teselli: herşeyi işyerinin yemek kartıyla aldığım için en azından cepten ödemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 14 Ocak 2025; 18:20:42 >

• quote:

Mevsimi gelince stok yapicam.

enginar nasıl saklanmalı bilmiyorum ama bir keresinde ben aldığım enginarları bi süre pişirmeden bekletmiştim. almış olduğum 2 paketten biri sapasağlam durmuştu. diğeri baya gözle görülür şekilde bozulmuştu.

şunu da ekliyim, bunları tuzlu suyun içinde satıyolar, bozulmasın diye. alınca enginarı tuzlu sudan çıkartıp çeşmede bi yıkıyom. ki üstündeki tuzlu su gitsin diye.

• Bir sürü çeşitli takviyeler satılıyor hepside karaciğer yağlanmasına çok iyi geldiğini iddia ediyor fakat işin gerçeği nedir vitamin ya da ilaçla bu iş çözülemez mi?

• OrQuN kullanıcısına yanıt

Öyle birşey olsa doktor yazardı bana. Bence onlar safsata.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.