Şimdi Ara

KARAKALEM ARABALAR + YENİ ÇİZİMLERİM(MUHTEŞEM!..)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
25.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • karakalem severler araba olması şart değil yeterki karakalemin hakkını verenler olsun bu tür çalışmalarınız varsa paylaşabilirsiniz bu benim karakalem araba çizimim bu ve bunun gibi çizimlerim var isterseniz paylaşabilirim karakaleme meraklı arkadaşları bekliyorum

araba:subaru impreza wrx stı 2007 ve ford mustang gtı cobra 1965 model

yorumlarınızı eleştirilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost..:) -- 24 Mart 2009; 19:14:48 >

• tebrik ederim. gerçekten çok güzel olmuş, başarılarının devamını dilerim.
  • etkileyici bi yetenek
  • çok güzel gerçekten. tebrikler
  • Çok güzel çizmişsin.
  • gerçekten harika olmuş tebrikler...
  • teşekkür ederim bulursam diğer karakalem çizimlerimide ekleyeceğim bu karakalem subaru impreza wrx stı buda karakalem mustang çizimim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost..:) -- 23 Mart 2009; 19:26:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • süper çizmişsin gerçekten
  • buda mustang gt çizimim 2 günde yaptım bu arabadan çizen biri daha vardı çok iyi çizmişti (bana hile var gibi geldi ama neyse..)

fakat kusura bakmayın tarayıcıya veremediğim için telefonla çektim bulanık çıktı ve ayrıntılar belli olmuyor ama resmi elinize alıp baktığınızda çok farkediyor emin olun çok özendiğimi söyleyemem ama yinede alın terimin karşılığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost..:) -- 21 Mart 2009; 18:01:10 >
  • OHA.gif varmı bilmiyorum ama ben kullanmak istiyorum resmini çeksem mustangin bu kadar güzel çıkmaz mükemmel olmuş tebrikler dahasını bekliyorum.
  • Yetenek var hakikaten.Tebrikler.
  • muhteşem gerçekten
  •  KARAKALEM ARABALAR + YENİ ÇİZİMLERİM(MUHTEŞEM!..)

dostum bunu satıyormusun?
    inanamadım ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustang -- 28 Kasım 2008; 6:08:16 >
  • arkadaşlar abartmayın ya alt tarafı bir çizim para veriyorsan satarım şaka bir yana çok beğendiysen al senin olsun para istemem
  • Yeteneğin var güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: dost..:)

arkadaşlar abartmayın ya alt tarafı bir çizim para veriyorsan satarım şaka bir yana çok beğendiysen al senin olsun para istemem

pmden ulaşıcam sana
  • çok tebrik ederim seni gerçekten güzel bi çalışma olmuş fakat subaruya ilk baktığımda sol arka tekeri biraz gözüme battı açıkcası eline emeğine sağlık gerçekten çok yeteneklisin bi ara bende kalkıştım böle bi işe fakat beceremedim
  • onun sebebi fotoğrafta subarunun tekeri çok az bir şey sola dönüktü o yüzden sanki yamukluk varmış gibi duruyor bunu görebilmen çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost..:) -- 21 Mart 2009; 18:03:17 >
  • pm attım dost
    okumuşsun cevabını beklerim
  • gerçekten müthişler,yetenek var
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.