Hocam Fotoğrafını çeksek bu kadar güzel olurmuydu bilinmez gerçektende bu bir yetenek.
Buram buram yetenek kokuyorsun. Çalışmalarının hepsi çok güzel..
Araclar muhteşem olmuş eline sağlık çok yeteneklisin bizde bişeyler karalıyoruz darısı başımıza :)
UNBELİEVEABLE
Çok başarılı dostum tebrik ederim. Bence bu işten para kazanmalısın.
Hocam süpersin cidden ya, tebrikler.
hee bizde yedik araya kopya kağıdı koyunca bende yaparım.
hocam işin şakası tabikide. valla "da vinci" gibi adamsın. helal olsun.
hangi konuda olursa olsun insanın özel bi yeteneği olması ne kadar güzel.
Şu insanları çok beğendim yaa fotoğraf gibi çizim olmuş
quote:
Orjinalden alıntı: maydemir52
hee bizde yedik araya kopya kağıdı koyunca bende yaparım.
hocam işin şakası tabikide. valla "da vinci" gibi adamsın. helal olsun.
hangi konuda olursa olsun insanın özel bi yeteneği olması ne kadar güzel.
kardeş araya kopya kağıdı koyacak kadar basit değilim bu lafından alındım okadar büyük kopya kağıdını nereden bulayım 1 metre boyunda haftalarca süren çalışmalarım var bu işler kolay değil zaman +sabır +emek istiyor buradan resimcilere verebileceğim tiyo bir resmi nekadar severek yaparsanız okadar iyi olur bu arada hemşeriyiz gözüm üstünde
kardeş bende bu siteminden alındım o zaman. sadece ilk cümlemi okuyup ona göre yorum yapmışsın. espri yaptığım 2. cümlede belli olmuyomu gerçekten. da vinci gibi adamsın derken dalga değil övmek anlamında yazdım.gerçekten extra bi yetenek bu. helal olsun dedim. insanın özel bi yeteneği olması ne kadar güzel dedim. bunlar senin içindi zaten. neyse yanlış anlaşıldığımı farzediyorum. çalışmalarında tekrar başarılar diliyorum.
oda bir başkasının çizdiği resim ama aynı açıdan çekilmiş arabalardan oda aynı arabadan çizdiyse ben neyapayım ayrıca o bir karakalem çizimden çok başka bir şeye benziyor karakalem bir tekniktir bu teknikte çizimin karakalem olduğunu çizimin içinde yer yer vurgulamak gererik eğer vurgulanmıyorsa fotoğraftan bir farkı kalmaz insanlar o resmi görünce karakalem olduğunu anlamıyorsa aynı işi siyah beyaz yazıcılarda yapıyor bilmem anlatabildimmi...
Of be Süpersin hocam ya bayıldım
Hepsi birbirinden güzel
Hocam hepsi birbirinden güzel,şimdi benimde evde bir dosya dolusu otomobil çalışmalarım var,valla bende heveslendim.