farklı resimler.gölgelerinden belli oluyor farklı olduğu
vallahi bravo nediyelim
muhtesem gercekten bir de cizerken ve resimlerin tam bitmemiş hallerini yayınlarsan suphe duyan arkadaslar ıcın cok iyi olur
muhteşemsin ya.
quote:
Orijinalden alıntı: dost..:)
100x70cm boyutundaki karakalem çalışmam
Harika olmuş..
Süper tebrikler
quote:
Orijinalden alıntı: dost..:)
100x70cm boyutundaki karakalem çalışmam
Arkadaşım hepsi çok güzel ama en güzeli de bu bence...Ayrıntıları çok güzel yakalamışsın.Çok başarılı bi çalışma...Eline, emeğine sağlık...
Hepsi çok güzel :)
Hepsi çok iyi olmuş gerçekten ellerine sağlık.
Çalışmaların hepsi çok güzel..
çalışmalar çok güzel fakat zaman gazetesi yazmasaymış keşke nedendir anlamadım..
Kardeşim harikasın
Mükemmel çalışmalar yapmışsın
Çok güzeller, ellerine sağlık. Bende karakalem ile uğraşıyorum ancak uzun zamandır çizmiyorum bir şeyler. Senin çizimlerini görünce ilham geldi, akşam karalarım birşeyler. Ben genelde portre çalışıyorum. Bitenleri bende burada sizlerle paylaşırım
Eline sağlık hepsi çok güzel gerçekten. Bu arada merak ettiğim bazı şeyler var cevaplamak isterseniz cevaplayın: Yaşınız kaç ? Karakalem hakkında eğitim aldınız mı?
Gerçekten muhteşem...
quote:
Orijinalden alıntı: nP4BlacK0uT
Çizimleriniz gerçekten süper ama konuyu açıp resimlerini sergilemenin nedeni bizim değerli görüşlerimizi almanız değil mi ? Evet dediğinizi duyar gibiyim. Başlığa ''muhteşem'' yazmanızın gerekmediğini düşünüyorum size göre muhteşem olabilir ama bize göre olmayabilir. Öyle değil mi? Evet dediğinizi duyar gibiyim. Ayrıca güzellik göreceli bir kavramdır... Benim düşündüklerimi sizde mi düşünüyorsunuz ? Evet dediğinizi duyar gibiyim... Şimdilik söyleceklerim bu kadar, çizimlerinizi beğendiğimi dile getirmek istiyorum ve ondan sonra da 11.
Çok güzel hepsi ellerine sağlık..
resimlerin gerçekten çok güzel ama o "muhteşem"i yorumlarda görsen daha güzel olurdu heralde resim çalışmaların mükemmel tekrar söyleyim