Şimdi Ara

KARAKALEM ARABALAR + YENİ ÇİZİMLERİM(MUHTEŞEM!..) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
25.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Live Your Life

Çizimleriniz gerçekten süper ama konuyu açıp resimlerini sergilemenin nedeni bizim değerli görüşlerimizi almanız değil mi ? Evet dediğinizi duyar gibiyim. Başlığa ''muhteşem'' yazmanızın gerekmediğini düşünüyorum size göre muhteşem olabilir ama bize göre olmayabilir. Öyle değil mi? Evet dediğinizi duyar gibiyim. Ayrıca güzellik göreceli bir kavramdır... Benim düşündüklerimi sizde mi düşünüyorsunuz ? Evet dediğinizi duyar gibiyim... Şimdilik söyleceklerim bu kadar, çizimlerinizi beğendiğimi dile getirmek istiyorum ve ondan sonra da 11.

"evet dediğinizi duyar gibiyim" lafını çok fazla kullanmamışsın bence evet dediğinizi duyar gibiyim
  • Gerçekten süper.İyki hortlamış
  • vallaha helal olsun insan bu kadar mı güzel çizer.o ayrıntıları yaparken hiç mi üşenmedin
  • inanamıyorum ya Vallahi ben cin ali çizemiyorum diye başkalarını da öyle sanıyorum Helal olsun kardeşim
  • dost..:) kullanıcısına yanıt
    Hepsi de birbirinden güzel olmuş. Eline sağlık. İlk mesajdaki mustang görünmüyor yalnız.
  • Helal olsun, çok güzel çizimleriniz var.

Sizin gibi çizebilmeyi çok isterdim.
  • Sizin çizdiğiniz karakalemse bizimki ne? Bırakalım biz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dost..:)

teşekkür ederim bulursam diğer karakalem çizimlerimide ekleyeceğim bu karakalem subaru impreza wrx stı buda karakalem mustang çizimim

KARAKALEM ARABALAR + YENİ ÇİZİMLERİM(MUHTEŞEM!..)

bravo valla. silkelensek ne cevherlerimiz varmış
  • Şu mustang harbi iyiymiş ya
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.