Şimdi Ara

Karakter Buildleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Blade karakterlerden başlıyalım
    Bu karakterde 3 job seçmek için idealdir(Warrior50.skili musa ayarlarsa işe yarar.Hunter defans ağırlıklıdır.Kasmak için idealdir fakat bane göre pvp özürlüdür.Assasian pure str karakter yapacam diyenler için idealdir pvpde iyidir fakat dex azlığından çok zahmet çeker.)Warriorsa 50 dex 90-100 str gerisi int.Hunter'sa 20-30 dex 90-100 str gerisi int.Assasian olacaklar pure str gitmelidir.90-100 dex 90-100 int gerisi str
    Sword karakterler:
    Bu karakter warrior veya assasian seçerse başarılı olur hele assasianda süper pvp karakteri olur.Warrior ise ilk zamanlarda kasmak için idealdir.(Ben warrior oldum pişman oldum siz seçmeyin.)Assasian olacaksa 90-100 dex 90-100 int gerisi fll str Warrior olacaksa str 50 dex 90-100 gerisi int
    Archer olacaklar
    Bu karaktere cuk oturan warriordur.Çünkü diğer classlarla bir şey yapamaz.strye vermeyip 43 silahına kadar dex gerisi int güzel olur.
    Balta karakter seçecekler
    Bu karaktere warrior ve hunter uygundur diğerleri pek uymaz(70 + bir baltacı asasın zavallı 23 level kurta bindiğini görünce bu kanıya vardım)50 dex 150 str gerisi int Hunter ise 20-30 dex 150 str gerisi int(kasmak için güzeldir.)
    Spear seçecekler
    Bu karakterede warrior uygundur(50 dex 90-100 str gerisi int)
    Rod seçecekler
    Bu karaktere kasmak için warrior uygundur ama 86dan sonra assasian olması pvp yapabilmesi için ihtiyaçtır.50 str 90-100 dex gerisi int.Assasian olunca 90-100 dex 90-100 str gerisi str(pvp için.)
    Gauntlet(fist) seçecekler
    Bu karakterde Rod ile aynı buildler uygundur.
    Throwing weapon kullanacaklar(kendi kullandığım buildi yazacam çok memnunum.)
    str 70-75 dex 90 gerisi int job:Assasian
    Hadi hayırlı oyunlar:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_Alchemist -- 20 Ocak 2008; 12:00:18 >

• archer ım

str 90 dex 90 int 110 artik full int gidicem 90 str yanlış mı
  • yav kafam ıyıce karıstı ben bovcuyum hunetrım 53 str 130 dex 140 da ınteyım dogrumu yoksa 30 dolarmı bayılıcaz :S:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalperes86 -- 19 Haziran 2007; 11:45:54 >
  • benim açtığım şeyin aynısını flood yaparak açman ne mantık ?
  • diablo 31 ne alaka ?
  • Zamanında açılmıştı konu. Ama sadece link verilmişti o zaman.
  • Çok teşekkürler yararlı bir konu!!!
  • Hepsini kendim yazdım arkadaşlar beğendim buildleri alıntı yaptım ama onlarıda kendim yazdım buraya
  • Belki birilerinin işine yarar
  • mesela benim...
  • Mesela benim str 45-dex 81-int 423.Sadece defans sorunum var biraz.Birde 423 int olmasına ve +4 ft olmasına ragmen atak niye düşük.Bu sorunun cevabını hala bulamadım.Son olarak toxic throwing weapon yapmayı düşünüyorum.Bakalım düzelecek mi.Bu arada Warrior um, throwing weapon kullanıyorum ve 72 lvl im.Ama maximum 3400 vurdum.Skillerin üzerine geldiğim zaman 3600-4500 yazıyo.Ama ben hala 3600 ü görmedim.66 lvl baltacı int i benimki kadar olmadığı halde 3600 vuruyo benim char 2800-3100 ancak vuruyo.Arada bir 3400, oda 20 defa vursam belki bir tane cıkar.Bu stat işi karışık.İki seceneğim kaldı.Birincisi 50 lvl champion skilli 12 yapmak yada +4,+5 toxic yapıp öyle denemek.Denemediğim bir bunlar kaldı bakalım....Olmadı full str ye döner kendimi MUDO ya atarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akinsapmaz

Mesela benim str 45-dex 81-int 423.Sadece defans sorunum var biraz.Birde 423 int olmasına ve +4 ft olmasına ragmen atak niye düşük.Bu sorunun cevabını hala bulamadım.Son olarak toxic throwing weapon yapmayı düşünüyorum.Bakalım düzelecek mi.Bu arada Warrior um, throwing weapon kullanıyorum ve 72 lvl im.Ama maximum 3400 vurdum.Skillerin üzerine geldiğim zaman 3600-4500 yazıyo.Ama ben hala 3600 ü görmedim.66 lvl baltacı int i benimki kadar olmadığı halde 3600 vuruyo benim char 2800-3100 ancak vuruyo.Arada bir 3400, oda 20 defa vursam belki bir tane cıkar.Bu stat işi karışık.İki seceneğim kaldı.Birincisi 50 lvl champion skilli 12 yapmak yada +4,+5 toxic yapıp öyle denemek.Denemediğim bir bunlar kaldı bakalım....Olmadı full str ye döner kendimi MUDO ya atarım.

Skill vuruşunun güçlenmesi için str ve int'e ortak verilmesi kanısındayım. Neden diyecek olursan str'de aynı int gibi skill atak point'i verir. Str nin diger avantajı hp yi artırması. int'e bence fazla verilmesinin tek sebebi skill def vermesi ve chi artırması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golimer -- 20 Ağustos 2007; 21:46:51 >

• Benim str: 77 dex: 80 geri kalan int ama felakaet sekilde hp sorunu yasiyorum ara sira düsünüyorum str ye wereyimmi die?
  • dex int build pvp ye gelemz ama bence exp için iyi
  • CESURCT aynen ole yapman gerekio herseyin tam bi de hani meslekte warior yazıo ya onu deiştir secmedinmi 2.meslei..arkadaslar bi archersanız pvp ve mob olaylarını goz onunde bulundurursanız 90str 90dex full int meslek warior manyak rahat kasarsınıs!!!bende ole yapıorm mesela.bi de sen 54 isen intinin cok daha fazla olması lazım....benim bile 48 lvldayken 13* int vardı...
    hayalperes 30$ ı hazırla bence
  • coooooook onemli bişi varrr ya arkadasım blade + psician oldu STAT ları napması lazım hemen msj atarsanız sevinirim

simdi statlar sole
    122 str
    45 dex
    100 kusur int
    ne diosunus??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicksizadam -- 23 Ağustos 2007; 19:01:00 >
  • arkadaslar yeni char acsın diyin ama bişiy diyin bekleorm....
  • int e agırlık vermesi iyi olur sanırım.Psicianda alan paralis var.Savaşlarda cok işe yarıyo.Hatta 60 lvl savasına girdiysen shaolarda alan paralis atan bi psician var zuhangların hepsini kitliyo diger shaolarda gelip rahat rahat kesiyo.Hatta onun sayesinde zuhang lord u kesip GB yide acıyolar öyle duydum. Zuhanglara da lazım öyle bi char :) 2. meslek combat medic olucak bildigim kadarıyla ama siteden arastırsın 2. meslegi secmeden.Pasif skill i sdef verir psician ın.Tek sorunu normal defans olur onuda dex ve kıyafetle kapatır kanımca :) benim bildigim bunlar.Alan paralis icinde paralis basılı silah kullanması lazım diye biliyorum.+5 +6 paralis basılı.Belki +3 +4 te yeter.Alan paralis ile moblarıda kitler rahat kasar sanırım.Denemek lazım tabi.Bizim 60+ vice master de combat medic ama warrior gibi davranıyo adam :)) Orhan oku bunu oku.Özüne dön artık.Dedigim gibi bildiklerim bunlar.
  • Günceldir
  • Evet herkes zamanında birşey sıkmış en başta dediğin gibi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.