Şimdi Ara

KARARSIZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar xperia Z serisinden telefon almayı düşünüyorum. Z3 ve üstü olan modellerden hangisini tavsiye edersiniz. şarjı çok gidecek ve hızlı olacak donma sorunu olmasın vs.

• Z3 ve üstü ne alsanız isteklerinizi karşılar. İlla tek kriter z serisi ise işinize geleni alın gitsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3 ün diğer üst modellerine göre batarya kapasitesi daha yüksek ama üst modellere çıktıkça bu kapasite azalıyor kafamı karıştırdı z5 almayı düşünüyorum ama z3 ün bataryası daha fazla ona göre :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet öyle ama arada 200 mah fark var. Çok üzerinde durulacak bir fark değil sanki. Nasıl çalıştıklarını da bilemeyiz. Sonyler pil ömrü olarak iyidir ve stamina modu filan da var daha...
    Z3+ bile alsanız 3ten daha iyi bence batarya süresini ikinci plana atın. Sd 810un ısınmasını dert etmiyorsanız kesinlikle ilk tercihiniz olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isınma sorunu tüm modellerde var zaten de benim için önemli olann şarj süresi ve hız şuanlık aklımda z3 var ama hâlâ kararsızım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabip -- 2 Mayıs 2020; 11:26:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.