Arkadaşlar merhabalar.. iyi akşamlar.. Acemiliğime verin ilk defa yazıyorum buraya çok acil oldu çünkü.
Eskişehire vatan notebook açıldı ve ilk hafta olmasından dolayı ilk hafta %20 indirimli tüm ürünler pc almam gerektiğini düşündüm.. Öncelikle i7 düşündüm ama planladığım fiyat aralığında sadece casper ve acer alabiliyorum. Casper'a güvenemedim, iyi şeylerde duymadım aslında. Acer hakkındada öyle şeyler duydum. O zaman kaldık biz i5'e. Dell, PB, samsung,HP un belli modelleri var gözümde kestirdiğim şimdi hepsini buraya yazmak istemedim.
Sizin bazı markalardan yorumlarınızı alacaktım,
Öncelikle aradığım özellikler İşlemcisi i5 olsun , ekran kartı 5650, ram 3 yada 4 farketmez , hard diskte farketmez, tabi bunlarında ayrıntıları işte işlemci ön bellek vs.. ama kısaca böyle yazayım dedim. Hepsi zaten 1500-2000 tl arasında.
Samsung çoğu modelinde g310M yada 330M koyduğu için yavaş yavaş vazgeçiyorum üzülerek. ( çünkü işlemci ve ekran kartı en önem verdiğim şey şu an )
Fakat en öenmlisi herkesten HP de ısınma sorunu var cevaıbını alıyorum Pavilion serisinde. Sizin bu konuda yorumunuz nedir acaba ?
Birde Dell ve PB hakkında neler düşünüyorsunuz ısınma sorunu, oyunlardaki performansı vs..
Şimdiden çok teşekkür ediyorum, sağolun.. İyi akşamlar tekrardan..